שרשור מקוון 18.7

Ultra marine

New member
אמנם לא קשור לפורום

אבל ממש נראה מגניב המתקן הזה מאנטר! אני אבקר אצלם בהקדם! ואגב, אולי הלינקוק שלך מראה את צבע הלק בצורה טובה יותר / קרובה למציאות, אבל אני מעדיפה דווקא את הרגליים שלך
ולגבי צמיגות של לק, את יכולה לקנות מדלל ולהוסיף כמה טיפות פלא והלק יחזור לקו הבריאות

תנקס

תודה שביקרת וכן, ציפורני מכשפה ברגליים זה קצת קריפי. כל מדלל יעשה את העבודה לדעתך?

Ultra marine

New member
לומר את האמת

לא דיללתי לק (אני די חדשה בתחום - כשנה) אבל יצא לי לדלל מייבש ויצא מעולה. אני רכשתי את המדלל של Seche הוא נקרא Restore. קיבלתי את ההמלצה של סקרנג'י לגביו אז אני משערת שהוא עושה את העבודה

miriti83

New member
אני רכשתי את מדלל הלק של ביוטי קר

ואני חייבת לציין שהוא עושה עבודה מעולה

הוא אכן עושה את העבודה מצוין

אבל עם רעלים. אני מחפשת מדלל נטול. אם מישהי מכירה שתמליץ...

Ultra marine

New member
זה היה "טרם"

טרם ידעתי את כל מה שאני יודעת היום
ואגב, ביררתי ולקים של מאק מגיעים בקופסה שעליה מופיעים המרכיבים.. כך שבאמת כרגע היחידים שאין להם את המרכיבים הם קרליין..

אהה!

האמת, תיארתי לעצמי שלא יכול להיות שמאק ירשו לעצמם להסתובב בלי רשימת רכיבים.

Ultra marine

New member
גם אני חשבתי שזה לא סביר

אבל הייתי צריכה להזכר לשאול את pelishu שנתתה לי את הלקים במתנה

iefrat

New member
3 מילים: גוון מהמם ביופיו

האמת: התמונה שלך לא משקפת בכלל את הצבע (הרגליים... נאות )אבל הקישור - אין פלא, ללק בגוון כזה אפשר להתמכר בקלות! מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תנקס

כן, כנראה שזה בגלל הפלאש או משהו. בכל אופן, מאחר והבקבוק שלי סמיך מדי אז הלק בידיים הצ'תפצ'פ לי במהרה והחלפתי אותו ללק סגול, ששוב פעם שכחתי לצלם באור יום ולכן מחר אצלם ואעלה. תודה :)

danra

New member
../images/Emo192.gif על דוגמיות וטסטרים של לקים...

מוזמנות להגיב בפוסט ולספר על החוויות המסעירות שלכן בלהשיג דוגמית בארץ. הרי כמה פעמים ניסינו להשיג דוגמית של הפריימר של פופה או של המייק אפ דאבל וור? ואחרי שדנו כאן בתופעה של הדיילות שמשתמשות בלקים חדשים, כתבתי על זה ואני בטוחה שיהיה לכן מה לומר בעניין. מחכה לשמוע את דעתכן בפוסט.

Ultra marine

New member
מאיפה התמונה לקוחה?

המון לקים!! אני לא מכירה כאלה סטנדים מלאים באף סופר פארם! אני כנראה לא מסתובבת במקומות הנכונים..

danra

New member
אני מצלמת את כל התמונות בבלוג שלי

התמונה צולמה בסופר פארם בקרליבך.

danra

New member
ברור ת"א, מצחיקה...

זה סניף גדול מסודר ויפה. אבל אני לא אוהבת אותו בכלל. לא יודעת למה. ובלי קשר, אני קונה ב- 90% מהמקרים בסופר פארם ליד הבית שלי. קטן וחמוד.

למעלה