שרשור מקוון 18.7

סקרמנטה

New member
ביקרתי בסניף הזה פעם (אולי פעמיים)

נראה שקט יחסית ורגוע (ההיפך מסניף תחנה מרכזית). אולי אפילו שקט מדי... יכול להיות שגם לך זה הפריע? אגב, סטנד כזה שלהם גם אני צילמתי לבלוג שלי והיו רגעים שלא הייתי בטוחה באיזה סניף זה היה מרוב שיטוטים בסניפים, כי כמעט בכולם יש סטנד כזה... יכולתי רק להיות בטוחה שזה לא סניף תחנה מרכזית כי שם הסטנד ממש סמלי.

danra

New member
תראי

אני מכירה את מרבית הסניפים במרכז וצפון ת"א. לא נתקלתי עם סטנד בגודל שהיה בקרליבך. רובם גבוהים וצרים (גורדון, סנטר) או נמוכים ורחבים (עזריאלי, מרכז ויצמן). הוא ממש גדול, גם גבוה וגם רחב. יותר גדול ממה שבתמונה... והאמת שהוא יחסית חדש, פעם הוא היה אחרת במיקום אחר גם שם. יש שם מגוון מאוד גדול. מאוד. ואני מחשיבה את הסנטר למגוון גדול והוא יותר גדול ממנו... לא מכירה את סניף התחנה המרכזית אבל הסניף הזה של קרליבך מרכזי וממוקם באזור עסקים, מסכימה איתך שהוא שקט יחסית לגודל, אבל אני לא אוהבת אותו כמו שאני לא אוהבת סניפים מרכזיים של קניונים. אני מאוד אוהבת את הסניף הקטן והשכונתי שלי. מצד אחד רגוע ושקט מצד שני תזזיתי. לא יודעת... לא מנוכר כמו הגדולים.

סקרמנטה

New member
שכנעת אותי ../images/Emo3.gif באמת הגיע הזמן שאבקר שם שוב

וזה לא שלא יוצא לי לבקר באיזור חחח, דווקא יוצא לי לא מעט... קראתי בינתיים את הפוסט בבלוג שלך. אני איתך בכל מילה! הטבת לתאר יפה את המציאוּת, שחבל שהיא כך. הלוואי שנראה שינוי לטובה.

danra

New member
גברת סקרמנטה וגברת מיטל

תגובות בתוך הפוסט בבקשה במיוחד במקרה הזה
אני מקווה שמישהו יקרא את זה ויקלט שם משהו....

Ultra marine

New member
לא נכנסת לת"א אם אני לא חייבת..

משהו בעיר הזה גורם לי לסלידה.. לא יודעת מה זה.. בכל מקרה, התוספת שצריך לשלם חניה גורמת לי לשנוא את ת"א עוד יותר! אגב, גם את ראשון אני לא סובלת..

Ultra marine

New member
יותר מידי רמזורים...

אבל זאת לא הבעיה היחידה.. האמת שפעם לפני המון שנים עשיתי שם תאונה. משהו מינורי. לא קרה לאוטו שלי כלום והשני חטף "אגרוף" קטן. כל זה קרה כי החברים המקסימים שלי לא ידעו להסביר לי איפה הם גרים אז הלכתי לאיבוד שעות. מסתבר אגב, שלא למדתי בפעם אחרי עברתי ליד בית הכנסת הגדול 10 דק' אחרי שנכנס כיפור. ולא בגלל שלא יצאתי בזמן מהבית אלא בגלל שהתברברתי בתוך העיר יותר מחצי שעה!!! היום אני משתדלת להגיע רק לאזור התעשיה של העיר.. (יותר נכון לשניהם)

danra

New member
לא יוצאת מת"א אם אני לא חייבת...../images/Emo3.gif

בטח אין לך מה להיכנס לעיר בשביל הסופר פארם, הם פרוסים בארץ כמו פריחה בגוף...

danra

New member
הייתי יכולה לחיות טוב בלי הסניף הזה ../images/Emo3.gif

אוי! זוועה

לא תיארתי לעצמי ש OPI יתלכלכו ככה. רק את האחרון אהבתי - Yodel Me On My Cell. הוא מדהים!

../images/Emo6.gif

הייתי שולחת לך לינק אם הייתי יודעת לחפש דברים כאלה בפורום, אבל אני לא יודעת ולכן תישארי עם המילה של דנרה שהנושא כבר נדון פה.

למעלה