מגניב! יצא ממש יפה ומיוחד, אהבתי מאוד.
M mAmA MiSiSiPi New member 18/6/12 #24 יצא חמוד אני שמחה שיצא מזה משהו גם אם ההשראה היא לחפש השראה במקום אחר.
L lilu 72 New member 18/6/12 #23 פוסט חדש - גלוסיבוקס חוגגת חצי שנה אין בפוסט סקירת מוצרים ולכן אין ספוילרים.
נ נגה UP New member 18/6/12 #26 היי בנות אני חדשה פה כתבתי פוסט בעקבות האתגר שעלה עם סקירות לקים של לה סרה, לקה ואסי מוזמנות לקרוא ולבקר
היי בנות אני חדשה פה כתבתי פוסט בעקבות האתגר שעלה עם סקירות לקים של לה סרה, לקה ואסי מוזמנות לקרוא ולבקר
E edenable New member 19/6/12 #28 פוסט על ההגנה מפני קרינת השמש http://edenable.blogspot.co.il/2012/06/blog-post_18.html
L lilo4 New member 19/6/12 #29 פוסט חדש עם איפור עיניים חדש והפעם איפור עיניים קל ומהיר לביצוע- שתי צלליות, אייליינר ומסקרה, ואתן מסודרות
פוסט חדש עם איפור עיניים חדש והפעם איפור עיניים קל ומהיר לביצוע- שתי צלליות, אייליינר ומסקרה, ואתן מסודרות
I iefrat New member 19/6/12 #31 פודרה עמידה לקיץ פודרה שעומדת בגבורה (עבורי)בלחות התל אביבית. אשמח שתצטרפו כעוקבות, תקראו ותגיבו קישור
פודרה עמידה לקיץ פודרה שעומדת בגבורה (עבורי)בלחות התל אביבית. אשמח שתצטרפו כעוקבות, תקראו ותגיבו קישור