שרשור מקוון

Rac Hell

New member
מקסים לטעמי

מין Electric blue שכזה, מזכיר לי לק ישן של Jet Set שקניתי מתישהו בסוף הניינטיז ולצערי הנסיונות לשקם אותו עלו בתהו. נתת לי השראה לחפש דיופ.

lilo4

New member
לא חסרים דיופים

הסגנון של לק כחול כהה שימרי הוא משהו שהיה מאוד פופולרי בחורפים האחרונים, כמעט לכל חברה יש גוון כזה- שיק, קרליין, אני דיי בטוחה שגם לג'ייד/לייף

Nakuro

New member
הלקים האלה מטריפים

והפורמולה ממש מוצלחת, יחסית לאסי ובכללי

JewelStone88

New member
איפור שעשיתי לחתונה של חברה

סרטון חדש, הקישור בחתימה!
תהנו, תגיבו, תירשמו

iefrat

New member
איפור עמיד לעונה

BOBI BROWN 24/7

אצלי בבלוג

אשמח שתצטרפו כעוקבות (שמאל למעלה) תקראו ותגיבו

קישור

iefrat

New member
כחום הקיץ

מייקאפ עמיד ומוצלח אצלי בבלוג

אשמח שתצטרפו כעוקבות, תקראו ותגיבו

קישור

אני צריכה עזרה ב-china glaze
ב-

ראיתי בבלוגים
(העיקרי הוא-מה בבקבוק?) המון גוונים של צ'יינה גלייז וכתוב שהוא טוב ואיכותי, אז רציתי להזמין גם מטראנס דיזיין-מישהי יכולה להסביר לי מה הדמי משלוח וכמה לקים מותר להזמין

הסתכלתי בסווצ'ים באינטרנט ובחרתי את הצבעים הבאים (תגידו הערות אם הם לא טובים, או שיש גוונים יותר יפים..כי אני לא רוצה להזמין
ולהתבאס):
-For audrey
-Re frash mint
-Grape pop
-Lemon fizz
-Sugar high///pink plumeria-שוגר היי הוא ניאון
-זה או זה

-Peachy keen
-For leaf clover
-Sometimes sweet///empowement-Z-זה או זה

-sweet hook

חשבתי
לוותר על אחד מהגוונים האלה כדי לקנות לבן איכותי, אתם מכירים לבן של צ'יינה גלייז שהוא טוב

ותגידו לי אם אתן רוצות שאני אוסיף תמונות
מסווצ'ים באינטרנט...

Nakuro

New member
אז ככה

המשלוח בטראנס עולה 23$ והוא עד 9 פריטים
לגבי הלקים אני מכירה רק שניים
peachy keen- גוון מדהים אבל הפורמולה מזוויעה (פעם הבאה אנסה להשתלט עליו עם מדלל, זה אבל טוב עם לק אחר שלהם)
pink plumeria הוא ורוד מסטיק ניאון מקסים.
לגבי לבן שלהם אין לי מושג.

.....באסה... =(

אני אוותר על הפיצ'י קין כי אני לא רוצה פורמולה גרועה...וגם על הפינק פלומריה כי אני לא רוצה ניאון גם כי זה לא מתאים לי כל כך וגם אני אוהבת עדינים (אני בת 13 וחצי..)
באסה , חשבתי כי קראתי פעם שזה עולה 18$ ועכשיו אם אני אזמין 9 לקים זה יצא 200 שקל ואני לא בטוחה שההורים שלי ירשו כי זה מתנת יומהולדת (סתם שאלה-את היית מרשה לקנות במחיר הזה, זה לא מוגזם מדי?) יש לי בבית צבעים רגילים ומעפנים כי אני יותר מציירת על הציפורניים, ולא רציתי להשקיע, אבל בא לי גם צבעים יפים ואיכותיים כדי למרוח וזהו...את מכירה high hopes? או שאת מכירה גוון אפרסקי עם פורמולה טובה?-ממש חבל כי ממש אהבתי את הפיצקי קין..

trilliane

Well-known member
מנהל
למה לא להזמין מאיביי? אפשר למצוא מחירים טובים

וכשמדובר בצעים קרמיים "פשוטים" יחסית לא חייבים להזמין מחו"ל ולשלם יקר; יש בישראל חברות מקומיות כמו שיק, WOW, ג'ייד וכו' שיש להן אחלה לקים במחירים שווים לכל נפש. לק בגוון אפרסק זה קלאסי ולא חסרות חברות שיש להן; המלצתי – לכי לחנות עם מעמד גדול של שיק (לרוב המחירים הם 10–12 ש"ח לבקבוק) ותבחרי את הגוונים שמוצאים חן בעינייך. בחיפה ראיתי מעמד ב"רז פלוס ערוגות הבושם" במרכז הכרמל (שד' הנשיא 128 פינת דרך הים). כמו כן בסניפי סופרפארם בלב המפרץ ובחוצות המפרץ יש מדפי לקים מכובדים למדיי (אבל לא כדאי לקנות שיק בסופרפארם, זה סתם יקר ולרוב המבחר מצומצם יותר).

....=)...

ג'ייד זה יקר 50 שקל..ראיתי..והצבעים שבחרתי הם קרמים פשוטים? דווקא נראה לי שהם לא כל פשוטים..אבל שיק הם טובים ואיכותיים? ותמיד קניתי טופ ביוטי-מכירה? יש להם ריח נורא אבל יש מגוון עצום והם עולים 5 שקל או לפעמים 3 לקים ב-10 שזה מחיר משתלם יחסית..אבל האיכות יכולה להיות טובה נוח למריחה אבל זה לא הfree3 ואין לו רשיון ממשרד הבריאות..להוסיף אולי תמונות מסווצ'ים מהצבעים שבחרתי? כי יש כמה שממש אהבתי.. ותגידי לי אם שווה לקנות ולהזמין מחו"ל בכלל צבעים כאלה..וממש תודה על העזרה =)

trilliane

Well-known member
מנהל
ג'ייד זה לא באמת 50 ש"ח
במבצעים 10 ש"ח

שמות הלקים שבחרת לא אומרים לי כלום ולא בדקתי אותם אחד אחד, אבל האפרסק הוא בהחלט קרמי פשוט. לא יודעת אם לשיק יש גוון בדיוק כזה, אבל יש דומים; ורוד הוא צבע פופולרי מאוד ולכל החברות יש שלל גוונים ממנו. שיק בהחלט טובים, בינתיים לא התאכזבתי מאף לק שלהם.

טופ ביוטי בסדר למעט הריח ולפי רשימת הרכיבים שמצוינת על הלק שיש לי אין בהם רעלים.

לדעתי, לפני שאת מזמינה מחו"ל, תני קפיצה לאיזה סניף סופרפארם עם מבחר נאה ולחנות עם מעמד של שיק ואז תראי מה יש לשוק המקומי להציע לך. מה שלא תמצאי בארץ תזמיני מחו"ל.

נראה לי שאני לא אזמין מחו"ל...

אני אקנה טופ ביוטי/ שיק ולק בסיס איכותי, יש לק בסיס שאתן מכירות והוא טוב? לק בסיס אמור להיות בגוון של הציפורן או שזה שקוף? וטופ קואט-אפשר במקום טופ קואט להשתמש בלק שקוף רגיל?

למעלה