שרשור מקוון

אני מחפשת..

טוב ואיכותי שלא גורם ללק להתקלף-כמו שקראתי פה כמה פעמים, ומחזק את הציפורניים. יש לי מחזק של תפוח אבל כתוב לא להשתמש בלק, אז זה חאל מתאים כבסיס רק כמחזק..

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מרוצה מהמחזקים של סאלי הנסן כבסיסים

אבל יש בנות שטוענות שהם גורמים להם להצהבה. בסופו של דבר זה עניין אישי, כל אחת ומה שמתאים לה לציפורניים ולתקציב; מציעה לך להיעזר בחיפוש (בסיס, מחזק) ותקראי אין ספור דיונים והמלצות לכאן ולכאן.

בסיס הוא בד"כ שקוף אם כי פה ושם נתקלתי בכאלה שהם שקופים עם צבע עדין. לגימור ניתן להשתמש בלק שקוף רגיל אבל בשביל מה? היתרון במייבש הוא שהוא כמו לק שקוף רגיל אבל הוא גם מתייבש מהר בעצמו ומייבש את השכבות תחתיו ובכך תורם לייבוש מהיר, לעמידות ולמניעת שינויי מרקם בעתיד (מה שלק שקוף רגיל לא עושה, בד"כ).

hollypop girl

New member
*תמיד* יש מבצעים על ג'ייד, וגם

אם לא ג'ייד או שיק אז יש עוד חברות שאמנם קצת יותר יקרות אבל עדיין עדיפות על עלויות המשלוח.

hollypop girl

New member
חבל שאף סופר פארם בירושלים שהייתי

בו לא מוכר במחירים כאלה...(פעם זה היה 12, היום זה רק 15)

Nakuro

New member
תראי

כמו שטריליאן אמרה יש לקים ישראליים איכותיים וזולים שאת יכולה להנות מהם אם ההזמנה מחול יקרה לך.
אני אישית "מרשה לעצמי" להזמין לקים מחול במחירים כאלה (200 שקל ל9 לקים זה לא נורא ככ, בהתחשב במחירים שללקים מהחברות הללו בארץ), אבל המצב שלנו שונה כמובן, אני עובדת ודברים כאלה אני מממנת לעצמי, עם הגבלות שאני לא עומדת בהן

בסופו של דבר אני מזמינה בחול לקים של גוונים שלא ראיתי בשוק הישראלי, דברים יפים שתופסים לי את העין וכו'

הפורמולה עד כדי כך מזוויעה...?

שלא שווה לקנות את ה-פיצ'י קין כי אני ממש ממש אהבתי את הצבע הוא ממש מדהים...!

iefrat

New member
הגוון שלמות הפורמולה נוראית תבחרי

מה מטה אצלך את הכף?

trilliane

Well-known member
מנהל
אצלי זו הפורמולה... מעדיפה גוון פחות מושלם

ובלבד שהמריחה לא תהפוך לסיוט.

poynter

New member
ברוכה הבאה

אין בעיה שתשאלי כל מה שעולה ברוח - מבורך!
לפעם הבאה אין צורך שתפתחי 3 הודעות עם אותו התוכן, והקפידי לשרשר לשרשור הנכון. במקרה הזה - לשרשור השאלות.

למעלה