שרשור מקפליי

שרשור מקפליי

אז כל הדיבורים תמונות ומה שרוצים עליהם פה..תודהה שהסכמתם אין להם פה פורום פשוט..:) אז מי אוהב אותםםםם? ומי המועדף שלכם? שלי הארי..וגם דני ודאגי מאודדדדד אחריו..וטום בסוף..אבל את כולם איי לאב

DesertRose7

New member
אני מתה עליהם!!

(זה הופך להודעה סגורה אחרי מספר מסוים של תגובות.. אין לי משוג כמה!) אני מתה על דאגי! הוא כל כך יפה.. כל כך ביישן.. כל כך מוכשר! ואני מתה על הארי הוא קורע אותי מצחוק! שלא נדבהר על דני! וטום.. טום שרוט עמוק!! אני אוהבת את כולם!! ראית את התמונות מהקליפ החדש? אני לא חשובתשהן יעלו לי פה! ואת העטיפה של הדיסק?

חחח נאכון דאגי מקסים

ביישן שלי הוא הורג אותי עם האדישות הזו:/ יש לו תשובות כאלו מצחיקות בראיונות דני אדיררררררר אני מתה עליו איזה מלך הוא..בעע חבל שהוא נורא שטחי הארי שולט כמובן חיצונית&פנימית לאב היםםם ואני אוהבת את טוםםםםםםם איך שהוא יורד על עצמו אני אוהבת חח:) וראיתי ת'תמונות מאובייסלי הן מדהימות..וכן הן שוקלות איזה 300 כל אחת.

DawnR

New member
אני אישית...

לא מתה על מקפליי, אבל הנה אתר שיעשה את זה לכל מעריצות הארי... הוא גם ביקר בו ושיבח אותו והמנהלות שלו הן שני ואפרת (מנהלות המועדון הישראלי של בסטד...) ככה שמגיע להן קרדיט על העבודה הקשה:

DesertRose7

New member
וואלה?

הייתי שם כבר כמה פעמים.. רק שלא ידעתי שהן ישראליות!! שווה!!!!!!!!! מעכשיו אני קבועה שם!

dans girl

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifלמישו יש שירים שלהם? אם כן תצרו איתי קשר באייסי 122003809 כי שמעתי רק את מה שיש באתר שלהם וזה לא הרבה../images/Emo13.gif ואם למישו יש את פייב קולורס אין הר הייר אז בבקשה תגידו לי כי הוא נראה לי הכי יפע^_^ וכן הם בהחלט שווים../images/Emo99.gif, אבל זה די ברור... הם בריטים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

bustedsum41

New member
תורידי בקאזה....

או שאין לך \= אני לא יוכלה לשלוח קבצים באיי סי קיו אז זה לא יעזור לך..P=

SShiRaS

New member
המממ../images/Emo45.gif

המממ לי יש את 5 colours in her hair unsaid things that girl ומקווה בקרוב להשיג את obviously אגב ממש טוב לדעת שהקימו סוףסוף פורום לבאסטד.. אני פשוט חולה עליהם... זה כבר הגיע לכדי אובססיה!
חח טוב אני אפסיק עכשיו.. בכלופן אני אצור איתך כבר קשר ומי שרוצה שיגיד לי.. :)

DesertRose7

New member
לי יש את כולם!!!

משה וכמו 9 שירים אני חשובת!! אני רואה שאת מבינה אותי בקטע של בריטניה!!!

מה דעתכם על אובייס?

השיר מהמםםםםםםםם לדעתי כבר חרשתי עליו הוא נורא מדבר אלייייי והקליפ אלוהי גאשש..
הארי ודאגי מדהימים כמו תמיד וטום מקסים אבל דניייייייייייייייי פי מיליון יותר יפה מתמיד!! פאק הוא נראה כ-ל כ-ך טווווווווווב שםםם העיניים שלו בוהקותת דדיי מדהיםם..קליפ שולטטטטטט כל כך ראיתי אותו כבר 5 פעמים היום

SShiRaS

New member
מסכימה../images/Emo70.gif

קליפ מהמם!! ודני בהחלט מיי פייבוריט.. הוא כ"כ שווההה שם גאדאמט

DesertRose7

New member
דני באמת נראה טוב מתמיד!

ובתמיד שלו.. הוא נראה מדהים.. אז שם..בכלל!!!!!!!!!!1 כולם נראים מעולה!! אהבתי איך שסידרו לדאגי את השיער!! והארי.. כרגיל.. כל כך יפה!! אני אוהבת את התופים שלו!! ודאגי מותר כזה.. כל הזמן הולך לבקר את הארי שבדד על הבמונת עם התופים!

SShiRaS

New member
../images/Emo3.gif חחחח

חחחחחחחחחחחח כה מסכן הארי.. מנותק .. אגב אני היחידה לשים לב שבחלק מהראיונות של טום אז הוא ממש מאט וואנאבי? לאדעת אולי זה הדמיון שלי?
אגב אני היחידה שמתעצבנת כשאנשים בורים אומרים שמקפליי יותר טובים רק בגלל שיש להם מתופף קבוע?? גרר.. זה פשוט מרגיז חח טוב זהו.. *נרגעת* מחר שביתה!!!! ווהו *קופצת*

DesertRose7

New member
אוף..

עד שאני לא לומדת מחר.. יש שביתה! לא יכלו לתקוע אותה ביום שני????????????????? ככה יומיים שאני לא לומדת? לא משנה שכל שבוע שעבר לא למדתי.. אבל את מי זה מעניין???????? חוץ מזה שמחר גם ככה אני לא עושה שום דבר חוץ מלרבוץ מול היטס ולחכות עד שיהיה אובייסלי להקליט!!!! אה ודרך אגב.. בחיים שלי לא אמרו לי משהו כזה על הארי!

SShiRaS

New member
../images/Emo3.gif

העע.. כל שביתה מתקבלת בברכה... במיוחד ביום שנייייייייי כןן שיתקעו אותה בשני יש לי מבחן ענקי במת'!!! בכל מקרה... המון אנשים אומרים את זה בפורומים הרשמיים והכל.. מעצבנים... אנשים שמשווים בין מקפליי לבאסטד וכאלה.. זה בכלל לא נתון להשוואה!! חח שתי הלהקות שונות.. ושתיהן גדולות!! והיטס זה פשוט.. ערוץ מושלם.. מושלם איי טל יה!!!

למעלה