שרשור מקפליי

SShiRaS

New member
באמר..

את מוזמנת..
אם יש לך אוטובוס לסוף העולם חח
אגב סאם רולז!

MolsBolsRules

New member
ראיתי דה קולינג?!?!

אהההההההההההה שולטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אין עליהם! אלכסססססס שלי

SShiRaS

New member
הממ

כן אלכס בהחלט שווה! חחח ונראה בהחלט יותר רולזי ב Our Lives שזה שיר גדול בפני עצמו!!

MolsBolsRules

New member
הוא מהמם שם!

חולה עליו!!! הוא כזה נחמד! שפגשתי אותו אם נט הוא שאל אותנו על ישראל איזה ממיייייייייייי

DesertRose7

New member
מה מה מה???????

זה או שאני מטומטמת ושברתי שיאים שאני קבעתי.. או שאת פגשת את הארי!!!!!!!! ארני צריכה חמצן! הוא לא מגיע למוח!!! HELP

MolsBolsRules

New member
כןןןןןןןןן והוא

הרבה יותר יפה במציאות והוא היה אם הג'קט מאדריאן שהוא פשוט חרש עליו!!! - - - מהממם,הייתי שמה את התמונה אבל יצאתי בשניהם פיכסה!!!!

DesertRose7

New member
אני רוצה לראות!!!!!!!!!!!!!!!1

לא משנה איך את נראית.. אני מבטיחה להתעלם!! חחחחחחחח.. סתם! אם את לא רוצה שאני אראה או בכלל שמישהו.. או שתמחקי אותך או שתצנזרי אותך.. מה שבא לך.. אבל אני רוצה לראות!! אני מתה שהוא לובש את הג'קטים האלה סטייל אופנוענים!

SShiRaS

New member
וואי שימייי

שימי שימי את התמונה וואי איזה כיף לך די..

SShiRaS

New member
מההה?!

פגשת את אלכס??? והוא שאל על ישראל???????? יא איזה חמודדדדדדדד ראיתי פרק איתו ב TRL אמטיוי היטס כאילו הטיאראל הבריטי והוא היה כ"כ חמודדד ומושלםם חח יאא איזה כיף לך!!!

DesertRose7

New member
tell me about it

אני לא רואה טלויזיה... טוב אולי קצת.. אבל בדרך כלל תתפסו אותי על היטס!! אני מחוברת לערוץ הזה בוריד! כל כך הרבה מוזיקה בריטית!!! זה עושה לי טוב! אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו.. טוב אני יודעת! מתאבדת!! אני גם שונאת שמשווים בין במקפליי ובאסטד.. כאילו.. מה הפאקינג קשר??????? אז הם חברים.. אז הם חתומים באותה חברת תקליטים.. אז הם יצאו לסיבוב הופעות ביחד.. אז? זה הכל! משם הם כבר לחוד! זה כמו שישוו את V ובאסטד? מה הקשר? זה אותו קשר שיש למקפליי! אבל אין מה להשוות יותר מזה!

SShiRaS

New member
בהחלט!

וזיקה בריטית זה הדבר הכי טוב שקרה למוזיקה!! חח זה והאמריקאית.. נו טוב ... מצידי לחיות על מוזיקה.. בעצם אני כבר חיה על זה חחח.. לא מסוגלת להעביר דקה בלי לשמוע!! ואגב וי יבשים כאלה חח אין בהם משהו מיוחד האמת.. סתם נחמדים כאלה

DesertRose7

New member
רק מוזיקה בריטית!!

ולפעמים אמריקאית.. תלוי מי! ווי ממש חמודים! להקת בנים טיפוסית! רק שדני מנגן איתם בהופעות! שזה עושה אותם הרבה יותר מאחרים!

SShiRaS

New member
erm..

יש אמריקאיות שממש ענקיותתתת אני מתה פשוט מתה על מארון פייב סימפל פלאן גרין דיי בלינק וג"ש.. והתחלתי לפתח חיבה מפחידה לדי12 חחחחח תאשימו את אמטיוי היטס שחורש על מיי בנד!! חח

DesertRose7

New member
אותו דבר!

אני חולה על maroon 5 ו- the calling GC yellowcard blink ובאמת אחרי החרישה של היטס על מיי באנד התחלתי לחבב אותם! השיר פשוט כל כך קורע!! מארון.. אני כל כך אוהבת אותם!!

SShiRaS

New member
../images/Emo9.gif

מארון פשוט... מדהימים!! וג'יימס הבסיסט שלהם רולזי נורא חח נגן גדול!! הוא וריאן המתופף .. בכלל כל הלהקה ג'יימס.. אני מתחילה לפתח אובססיה לשם הזה או שזה רק נראה לי? חח

DesertRose7

New member
אדם רולז!

אני פשוט חולה על הקול שלו!!!! פעם ראשונה שאין לי העדפה למתופף או בסיסט!! בבאסטד אני גם התאהבתי במאט.. ככה ש..!

Camila Yan

New member
יש לי שאלה חשובה קשר למקפליי

מי אלה בכלל? מאיפה הם הגיעו? מה הקשר שלהם לבאסטד!!!??? תשובות מהר פליז...

למעלה