שרשור מרצ'נדייז וכו'

AeroTom

New member
אני בדעה ממש הפוכה

All My Love הוא השיר הכי לא מייצג של זפלין שיש...אם כבר אני לא אשמע משהו מהאלבום הזה, זה רק את השיר הזה. אני אהיה מופתע לרעה אם אוהבי הלהקה באמת יבחרו בו כשיר האהוב עליהם באלבום הזה. אומנם אין באלבום הזה פסגות כאלה אדירות של יצירה, אבל לפחות השיר הזה הוא מהכי פחות טובים של הלהקה אי פעם לדעתי והדבר הכי רחוק מהסאונד האמיתי שלה. ודווקא המשחק של In Through יכול להיות הכי מרתק עם אי-ידיעה לחלוטין איזה שיר ייקח שם.

M e n s R e a

New member
All my love אכן לא מייצג את הלהקה

אבל מצד שני, גם 6 השירים האחרים לא ממש, לטעמי. אם נראה לך שזה שווה, נעשה חוליה גם לאלבום הזה. אבל לדעתי All my love יבחר.

AeroTom

New member
ברור שצריך לעשות לו משחק. למה לא?

זה אלבום של הלהקה כמו כל האלבומים. זה שיש שיר די מוכר בולט מהאלבום, לא אומר ש'צריך לוותר על זה. זה קצת מצחיק...גם Stairway להיט ענק. זה לא אומר שהוא לקח את המשחק של האלבום שלו. In THrough יכול להיות מאוד מעניין ואני מקווה מאוד שלא יהיה בו אף שיר פייבוריט. וכן, יש בו כמה שירים שהם לא ממש הסגנון האמיתי של הלהקה, אבל All My Love הוא הכי הכי בולט בהם והוא הדבר הכי רחוק מבחינתי מהסאונד האמיתי של זפלין שאני כ"כ אוהב. מכל הדיסקוגרפיה שלה זה השיר הכי רחוק לדעתי. אישית אני מקווה מאוד שהוא לא ייקח את המשחק של האלבום...

M e n s R e a

New member
משחק על האלבום הזה It is

משום מה חשבתי שזה לא יענין אף אחד. מסתבר שטעיתי

SaintJohn

New member
רק דיסקים...

כל אלבומי הסטודיו+Coda ה-BBC Sessions How the West Wat Won אוסף ה-Remasters הגדול (4 דיסקים) אוסף ה-Remasters המצומצם (2 דיסקים) יום יבוא ואקנה גם את The Song Remains the Same ואת החלק השני של ה-Remasters, שיש בו את כל השירים שלא מופיעים ב-4 הדיסקים של ה-Remasters הגדול.

SaintJohn

New member
וזה אמנם לא של זפלין אבל בכל זאת

יש לי גם את ה-Unledded של ג'ימי ורוברט, ואת Live at the Greek הנפלא של ג'ימי עם ה-Black Crowes.

שלי

חולצה של the song remains the same... דיסקים 2 ו4 + remasters (שתיהם) ישלי גם סיכה שלהם ואת הדיוידי של the song remains the same אני עודמעט קונה גם פוסטר אם זה נקרא

Shemesh161

New member
שלי :)

כל אלבומי האולפן וCODA. BBC Sessions, תקליטים: 1-4, Coda, In Through The Out Door, The Song Remains The Same, Presence, Physical Graffiti. (כולל פטיפון חדש שקיבלתי ליומולדת לפני שבועיים
). 4 פוסטרים, 4 או 5 חולצות, סיכות ושטויות כאלה, ויציקת גבס של האלבום הראשון שקיבלתי מתנה לפני שנה בערך. :)

SaintJohn

New member
Physical Graffiti בתקליט../images/Emo99.gif

קניתי את זה לחברה שלי והיא נגנבה לגמרי
ואם כבר, אז יש לה בוייניל גם את 4 ואת Presence, ואת 1-3 על דיסקים.

FunkyMonk

New member
D:

אממ חולצה של הנזיר מסטיירווי טו האבן. שני פוסטרים שקיבלתי היום - אחת מהסט שלהם עם המטוס מאחוריהם, ואחת הסמל של סוואן סונג (המוכר). אממ יש לי את כל האלבומים שלהם. קרוב אני אקנה את הDVD שלהם ואת how the west. ויש לי על דף קטן את "לד זפלין" בכתב המגניב, שאני כתבתי. ויצא לי מגניב. =)

IronBlood

New member
שלי

אלבומים: 1 2 untitled houses of the holy physical graffiti לייב: הבוקס סט (הDVD) how the west was won אחרים: שני פוסטרים -אני מקווה שאני אוכל להעלות תמונות בקרוב wall scroll שחבר שלי קנה לי באיביי.. 3 חולצות מחזיק מפתחות של swan song סיכה של הסוון סונג

למעלה