***** שרשור משדר ********

אתי חזן אכזבה אותי ביציאה שלה,מין הראוי היה

שתפתח גו'רה על כל הבית ובמיוחד על .... וגב. לא ייתכן שהיא יצאה ליידי גודייבה שהיא בעצם מיסיס שכונה.פשוט לא ייתכן... זהו סופית מהיום אני יכול לציין שני דברים אקוטיים,בעצם שלושה. 1.כנראה שלמכור את הגוף שלך בפריים טיים משתלם-ליהי. 2.ההיא... עם הנרקומן לשעבר תתהלך עם האף עוד יותר למעלה ה5 חמים האלו. 3.ואיתן יצא צנון שנכנע לגחמותיו ומשחק השח של גב(דרך אגב יוני יצא תותח וחבר אמיתי).

לא חושבת שאיתן יכל לעשות משהו הפעם..

הוא החזיק ושמר על אתי בפעמים הקודמות והניא את גב מלהצביע לה. עכשיו זה כבר לא היה בידיו. זו החלטה של גב נטו.

סוזי לפי תקציר הפרק הוא כבר היה שם,הוא כבר..

עמד על הרגליים האחוריות בשביל אתי יחד עם יוני והם הבהירו את עמדתם ושיקולם הייטב לגב ובן ואורן מדוע לאתי מגיע ולליהי פחות. אבל מי שטרף את הקלפים זה אורן שצידד בזוגיות של חברו הקרוב מהצבא בן. 3 מול 2 פשוט מאוד. אילו רק אתי הייתה מודעת לכמות הטינופים של בן וגב עליה,מבן בטוח היא לא ציפתה למילים כמו שהוא שפך הערב בפרק. בן התגלה בצביעותו כאשר הוא מחבק ומנשק את אתי ומחזיק בדיעות כאלו קיצוניות עליה כמו שהיא בזיון וכו..

כן אבל

בתאכלס לגב שמורה החלטה ואף אחד לא יכול להתערב לו בה. אז עד עכשיו הוא נתן והסכים וויתר, ולא הדיח את אתי... עכשיו כשזה המאני טיים, אני בטוחה שזה גב שעמד על רגליים אחוריות ולא נתן. הוא יודע שלאתי יש יותר סיכוי מליהי לזכות,. אבל נראה את זה בפרק הבא,אולי יראו את השיחה שלהם.

סוזי ההחלטה לא נקבעה בתפר בין הפרסומות היום

ההחלטה נקבעה עוד לפני יום. היישום היה היום,גב קיבל את ההפכה על אתי רק בעקבות טיפטוף מסיבי של ... עליה. יוני ענה לו תשובה יפה מאוד איך אתה שמורגל לטפל באנשים קשים,אנשים שבאים ממנטליות לא פשוטה ,אנשים שהם אנשי שוליים ושנופלים שוב ושוב בחיים רוצה להדיח ולמנוע מאחת כזו את ההגעה לגמר ולאפשר לילדת שמנת להגיע? ליוני מידי פעם יש יציאות אדירות.

ברור, אני יודעת שהם דיברו על זה עוד לפני

וראינו מה גב חושב עליה. בהדחה האחרונה כולם היו בטוחים שהוא יעיף את אתי, כי כבר אז ידענו מה הוא חושב עליה.

איך אין לליהי בושה?

הרי כולם ידועים שהיא לא רוצה ונמשכת לבן, כשגב נכנס לוילה היא זרקה אותו בשביל סיכוי עם גב, כשהבינה שאין לה סיכוי ושהקהל תמיד מדיח אותה, היא הלכה ושכבה עם בן לאורך כל העונה כדי להגיע לגמר, וזה הצליח לה במילה אחת: איכס

goodpink

New member
אורן תשתוק מה אתה אומר ליד גב תשתוק כבר

התוכנית הזו מכורה לחלוטין איך אמרתי כבר ביום ראשון מיד שראיתי את הפרומו שמעיפים את אתי. ההפקה הזו גועלית ברמות

נטלי1013

New member
היכונו לחפירות של חפריאל...

חפריאל=דניאל, ככה החבר שלי החליט. ממחר היכונו לחפירות שלה אצל כל אוזן כרויה על כמה מגיע לה ולאורבאך המיליון....הנאומים הקבועים....חפריאל הימים הקשים ...מי זוכר אותם בכלל??? כמה תחיי בעבר??? כמה עוד תחזרי על המנטרות? ואתי, צר לי אבל קרן וליהיא ממש לא גרמו לך לריב עם ליז...את נכנסת בה כמו חיה מרצונך שלך בלבד.

סתיו7337

New member
אהבתי שאתי אמרה שתשמור על קשר עם בן

כשהיא תשמע מה דעתו עליה, היא תשלח את כל טבריה עליו
אה כן, ושאיתן יפסיק לטחון ולבכות. מה הפואנטה שלו? שיתנו לו את המיליון? אשכרה תחרותי.

KEEK

Member
הוא דיבר שם על מה שקרה לו לילה לפני -

הפסיקו לו צפייה במשחק פוטבול (שהוא מאוד אוהב) באמצע, והוא ממש התעצבן, השתולל והסתגר. אח"כ אצל איריס סיפר שהפוטובול מאוד חשוב לו כי זה הדבר המנחם שהיה לו בתקופה שהיה מכור.. הוא בכה כי נזכר במקרה שרצה לצפות במשחק באיזה קיוסק, ובזמן שצפה אנשים שהיו שם השפילו אותו בגלל מה שהוא.. בקיצור הוא היה מאוד נרגש כי זה לקח אותו אחורה לתקופה כמכור

KEEK

Member
הפסיקו לו את השידור בגלל תקלה טכנית

זה לפחות מה שההפקה אמרה יש מצב שזה נעשה רק כדי לעורר טריגר הסיפור בקיוסק היה בתקופתו כמכור כנראה צחקו עליו בגלל זה.. סיפר שהשפילו אותו.. ביקשו ממני שישיר שירים וכדומה כדי לצפות במשחק.. אותה תקופה לא היה לו בית חברים או אמצעים כדי לצפות במשחק הקיוסק היה האופציה היחידה

davidlev0255

New member
תודה קיק , זה בטח הערסים שהשפילו אותו

כמו שרואים בסרט על זוהר ארגוב אני אישיתי לא סובל את גב הוא מתנשא הוא לא נראה לי אמיתי ותככן בכל מקרה שיהיה בריא יאללה אני עף לישון

למעלה