שרשור משוב כללי

SicTransit

Active member
פורום תמיכה בתפוז

לתשומת ליבכם: ההודעה על סגירת הפורום הנ"ל אינה בנעוצים כך שהיא כבר לא נראית בעמוד הראשון וגולשים ממשיכים לשגר לשם הודעות.

talsol123

New member
כינוי

היי, יש איזשהי דרך לשנות את הכינוי שלי? אני פה כבר כמעט שנתיים - ודי נמאס לי ממנו...
תודה מראש על התשובה :)

שינוי כינוי

היי,
איו אפשרות לשנות את הכינוי אחרי שפתחת אותו.
במידה ונמאס לך ממנו, את יכולה לפתוח כינוי חדש

סגירת פורום אלהורות

אני מבין שזה שאין מנהל זה חלק מהבעיה? אם אציע את עצמי כמנהל זה ימנע את סגירת הפורום?

קליספרה

New member
ספוילרים וניהול כושל בפורום המירוץ למליון

אני לא יודעת האם יש עוד מישהו שעושה סדר בפורומים אבל אתמול 7/9 14:45 פרסם -הגולש דיברגנט ספוילר על סדר ההדחה בפרקים הקרובים.
שום עקבות של ניהול ראוי לא ניצפו וההודעה אחרי 24 שעות עדין שם. לצערי נכנסתי לפורום כנראה שכל אחד עושה היום מה שבא לו - אין ספק שלשם כבר אין טעם שאכנס .

אני מקווה מאוד שתפעלו כנגד ההתנהגות הגולש הנ"ל

קליספרה

New member
מנהל הפורום היה צריך לתפקד בעצמו במקרה כזה

אם היה נמצא שם בכלל.
אין מצב שמנהל פורום פעיל יתעלם מכזה ספוילר
לכן פניתי אליכם
תעשו עם זה מה שאתם רוצים
אני גם עם הפורום הזה גמרתי

לכן אנו מציעים לך לפנות בדרך המקובלת

בשביל זה יש מנהלי פורום, כדי שתוכלי לפנות אליהם בכל בעיה.
אם אז זה לא מסתדר אפשר לפנות אלינו.
&nbsp
בכל מקרה את הפנייה שלך אנחנו נעביר לטיפול מנהלי הפורום

בסרגל הנגישות שלכם אין אופציה לניטרול הבהובים

כפי שיש בכל סרגלי הנגישות של האתרים שגלשתי בהם עד כה.

מצאתי את לשון החוק. ובחוק היבש אכן לא מופיעה החובה לפונקציה הזו. אבל משום מה שאר האתרים כן מאפשרים אותה והיא הכלי נגישות הכי חשוב לי ולעוד הרבה אנשים שסובלים מאפילפסיה ובעיות קוגניטיביות נוספות שמוחמרות בעקבות דברים שזזים כשאתה מנסה לקרוא או לכתוב משהו בחלק אחר של העמוד.

אני כמו במאה ה-17 מדביקה דף עם סלוטייפ כדי שיסתיר את החלק במסך שבו יש מודעה זזה שאין לי שום אפשרות לנטרל.

אני יודעת שאתם צריכים להתפרנס. אבל א. הפרנסה יושבת על טראפיק ואתם גורמים לאנשים לא להיות מסוגלים להשתמש בתפוז. וב. רב האתרים כן נותנים אופציה לניטרול הבהובים, אז יהיה זה נחמד ליישר קו גם אם החוק לא מחייב זאת. וג. מודעה יכולה להיות גם נייחת. אני בטוחה שגם לאנשים בלי בעיות זה בעיקר גורם לאי נעימות.

להתיחסותכם וטיפולכם אודה.

נטרול הבהובים

תודה על ההסבר.
אנחנו לא מטפלים בנגישות באופן ישיר אבל העברנו את הודעתך לצוות הטכני לבדיקה.

שגיא911

New member
אין תשובה בקומונה

אני חבר פעיל בתפוז כמה חודשים ולמיטב ידיעתי אני לא טרול, סוטה, חוקר פרטי או מתחזה. ביקשתי להתקבל לקומונת "נשואים מדסקסים אהבה" ולא קיבלתי שום תגובה. שלחתי מסר למנהל הקומונה ושוב ללא תגובה. חוץ מכללי נימוס בסיסי לא להשאיר אדם ללא תגובה, אני אפילו לא יודע אם הבקשה שלי הגיעה למישהו או אבדה בחלל הוירטואלי. אפשר לבקש מהם לפחות לענות לי, לחיוב או לשלילה? ההתעלמות המוחלטת ממש לא נעימה. תודה.

קומונת

מכיוון שאין תמיכה של ממש בקומונות אין לנו דרך לעזור.
יכול להיות שהקומונה כבר לא פעילה ובגלל זה לא אושרת

שגיא911

New member
הקומונה פעילה מאד

הקומונה "נשואים מדסקסים אהבה" היא קומונה פעילה. ההודעה האחרונה בה פורסמה לפני 5 דקות:

קומונה סגורה בניהול מנהל התחנה |‏ 189748 הודעות‏
הודעה אחרונה ב:14 בספטמבר, 11:45

לא הבנתי את התשובה שלכם. אתם רציניים? הקומונה לא פועלת תחת תפוז ומתוך הדף של תפוז? אין לכם קשר עם מנהל הקומונה? אתם לא יכולים לשלוח לו מסר ולבקש ממנו שיענה לי בכלל? התשובה שלכם הזוייה לגמרי.

אין לנו מנהל קומונות

וגם אין לנו אפשרות להכניס אותך לאותה קומונה כי רק מי שמנהל אותה יכול לעשות זאת.. (בכל זאת זו קומונה שלו שהוא פתח)

שגיא911

New member
לא ביקשתי שתכניסו אותי.

תקראו מה שכתבתי. לא ביקשתי שתכניסו אותי אלא שתבקשו מהמנהל שיגיב לבקשות הצטרפות, לפחות לבקשות שלי. זה נימוס בסיסי לא להתעלם כשפונים אליך.

למעלה