שרשור משוב כללי

YelIi MeIli

New member
בקשר לאפשרויות בחירת הכינוי

למה בתפוז אי אפשר לבחור בכינוי עם נקודה? למשל, Y.elli M.elli? בכל פורום מערבי ובויקיפדיה, זה אפשרי. למה אתם לא מרשים? אולי תעשו בזמן הקרוב אפשרות כזאת? אני בטוחה שרבים ישמחו. חבל שאתם מתעלמים מרעיונות של משתמשים שרוצים שתפוז יהיה אתר נוח לגלישה ולשימוש. גם כינוי זה עניין של נוחות. למשל, לי זה חשוב. בטוחה שגם לאחרים. מה אתם חושבים?

תווים בכינוי

איננו מאפשרים תווים בכינוי בגלל ענייני אבטחה ותקלות שקרו בעבר כאשר היו כותבים סימנים בכינוי.
&nbsp
האם הצעת לנו משהו בעבר והתעלמנו ממך / לא הגבנו אנו מתנצלים

YelIi MeIli

New member
אולי תשקלו את האפשרות הזאת?

זה מגביל את המשתמשים שלכם. בגדול לא אמורות להיות שום תקלות, הרי בפורום עצמו אתם כן מאפשרים להשתמש בתווים - ואפילו בתווים לא שגרתיים (אפשר לעשות העתק הדבק). כל מה שביקשתי שתאפשרו תווים שגרתיים בכינוי כמו נקודה.

oren399

New member
מצטרף לבקשה

באשר להבטחת מידע יש לך טעות. נקודה לא פותחת חורים לפריצות כלל וכלל, המתכנתים של תפוז צריכים לדעת זאת (או שהגיע הזמן להחליף מתכנתים?
). מה שכן מסכן את אבטחת המידע, זה סימנים &^%#$*. אתם יכולים לאפשר למשתמשים שלכם להתשמש רק בנקודה בלי יתר הסימנים. אני לא מבין למה אתם קשוחים ולא פתוחים לדיאלוג? למשל, בדואר אלקטרוני מרשים שימוש בנקודה, אבל לא ביתר הסימנים. אתם באמת חושבים שגוגל היו מרשים לעצמם להסתכן באבטחת מידע חלשה? בבקשה אל תמכרו שקרים למשתמשים. אולי יש כאלו שיקנו את זה, אבל לא אני ולא יתר האנשים שיש להם קצת ידע בנושא.
&nbsp
אם מישהו רוצה להירשם בכינוי Mr. Oren הוא לא יכול. זה לא תקין ואני תומך בשתי הידיים בהצעה שהועלתה לפה - תאפשרו למשתמשים שלהם להירשם עם נקודות. מקווה לזכות בהתייחסות.

behindthename

New member
נהיה בלתי אפשרי לגלוש כאן

בלתי נסבל במיוחד דרך הסלולארי.
בלתי אפשרי לעבור אפילו דף בלי 600 פרסומות חוץ מהדפים עצמם שאלוהים יודע איך אפשר הצלחתי לפלס דרכי כדי לכתוב תגובה או הודעה בלי ללחוץ על שאר 1500 הפרסומות ששתלתם.
אל תנסו אפילו להמליץ על האפליקציה כי הגיהנום יקפא לפני שאחזור לכאן או אוריד אותה.

פורום תמיכה בתפוז

עם הכניסה לפורום עולה הודעה שהפורום אינו פעיל.
כמו כן הוא הוסר מאינדקס הפורומים שלנו.
&nbsp
בנסיון כתיבת הודעה עולה הודעה שהפורום אינו פעיל

למעלה