שרשור משוב כללי

@יעל@

New member
החיפוש במערכת הפורומים דפוק.

ניסיתי לחפש לפי "תוכן" ו"נושא" - מקבלת הודעת שגיאה.

כאשר מחפשים לפי 2 שדות - מקבלים הודעת שגיאה.

herouth

New member
הקידום הקופץ החדש: רעיון ממש גרוע.

אולי די להסתיר לנו את התוכן? ועוד כל רגע? התרענן הדף? שוב הקידום הקופץ קפץ, והסתיר חלק מהדף, וצריך להתמקד על האיקס, רק בשביל שעוד שניה הוא שוב יקפוץ.

מדובר בשיטת פרסום נפוצה, ידועה ולגיטימית

מקודם תוכן מתוך מהפורומים והבלוגים- המטרה כאן היא להפיצו בדרכים אפקטיביות יותר ולהפיץ גולשים לפורומים.
את ההצעות לשיפור שעלו בשרשור זה אני מעביר הלאה.

DGHM

New member
פשוט מטרד.

גורם לך לסגור חלונות של תפוז ולהישאר עם אחד, אם בכלל.
אי אפשר להתרכז בתוכן ההודעות...

זה פשוט סיוט שלא יתואר
קופץ כל הזמן ומפריע. בגלישה סלולרית זה בכלל נורא כי קשה מאוד לסגור את זה, והשטח שזה תופס מכסה הרבה מהמסך.
&nbsp
שיטת פרסום נפוצה, ידועה ולגיטימית? באמת??? אני גולש באינטרנט 20 שנה, משתתף בהרבה פורומים בארץ ובעולם ומעולם לא נתקלתי באלמנט פרסומי כל כך מפריע וכל כך גרוע. ממש זוועה.
&nbsp
אני מבין שתפוז הוא אתר מסחרי חינמי וזכותו לעשות ככל העולה על רוחו באתר שלו, אבל באמת, חווית המשתמש של הפיצ'ר הזה היא פשוט משהו מזעזע.

erendiz

New member
הנהלת פורומים יקרה,

גם פרידה ממערכת פורומים שכבר כחמישה חודשים אינה מאפשרת להקליד בשפות זרות שאינן אנגלית ועוד כמה לשונות מערביות, ואם לא די בכך מתעלמת ממחאות המשתמשים על כל אותן פרסומות טורדניות, היא שיטה לגיטימית ואפקטיבית להבעת מחאתנו
.
אכן, אינכם חייבים לנו דבר, ואין ספק שאתם מתפרנסים מפרסומות, אבל ללא משתמשים ממילא לא יצפו בהן.

היו שלום ותודה על חמש שנים נעימות למדי (להוציא את החודשים האחרונים).
erendiz

TJ

New member
בימים האחרונים עולות לי בתחתית המסך תמונות קטנות חסרות פשר

בתמונה יש סימן X למחיקתן אולם זה מטרד.
האם זו בעיה אצלי? איך אפשר להפטר מהמטרד.
תודה.

זה גם אצלי ומאוד מטריד וחבל שהנהלת הפורמים אומרת שאין פתרון

ורק לסמן כל פעם איקיס, זה משגע ומפריע וחבל. לדעתי מילא לפחות ההודעותה יו קשורות לאותו פורום שעוסק אז מילא.

nofi1456

New member
ההפניות לפורומים/בלוגים שקופצות למטה כל שנייה ממש מציקות!

איך אפשר לבטל את זה?
ואם אי אפשר....אז תבטלו את זה..זה פשוט נורא.

ו אולי

New member
הפרסום החדש בתחתית המסך מטריד ומיותר

שלום,
אני משתמשת ותיקה בתפוז ומבינה את הצורך שלכם לפרסם ולהרוויח מהפלטפורמה הזאת.
אבל, הפירסום החדש המופיע בצד הימני תחתון של המסך ומסתיר את ההודעות שבפורום מטריד, והשטח המוקדש לפרסומות בדף כבר נראה לי מופרז.
מצרפת צילום של החלון המתקבל בכניסה לפורום הזה, אי אפשר שום דבר מתוך התוכן לפני שגוללים את המסך וסוגרים פרסומות.
אשמח אם תשקלו לוותר לפחות על הפרסומת החדשה שמסתירה את ההודעות שבפורום.
תודה

faery18

New member
מאוד מפריע הפרסומות הקופצות

בצד ימין למטה.

בצד שמאל של הפורומים יש לכם הרבה מרחב פרסומי וגם בראשי. אבל אי אפשר כל שתי שניות ללחוץ על הX כי הפרסומות קופצות זו אחר זו שלא לדבר על כך שהן עולות על הבאנר הכחול שמופיע כשמישהו מגיב לנו.

זה ממש פוגע באיכות הגלישה ואני רואה שאני לא היחידה שזה מפריע לה, מקווה שתתייחסו ברצינות לגולשים שלכם ותסירו את הפרסומות שקופצות.

ofer1732

New member
הפופ אפים החדשים מרגיזים ברמות

זה הופך את האתר שלכם לבלתי גליש בעליל, אני מקבל את העובדה שפרסומות זה חלק הכרחי שדרכו אותם מייצרים רווחים, עם זה אין לי בעיה וזה נהוג בכל מקום, עמוד הדיליי שאתם שמים בכניסה לתפוז ובלינקים שמפורסמים בתפוז (שאי אפשר לדלג עליו או לקצר אותו) זה פחות נהוג ויותר מתסכל ועכשיו הפופאפים החדשים זאת קפיצת מדרגה רצינית בפגיעה בחווית המשתמש, בבקשה תשקלו מחדש את הפופאפים האלה.

diday

Member
כותב שוב על החלון הקופץ שצריך לסגור עם X

יתכן שזו אכן דרך לגיטימית ומקובלת לעצבן גולשים.
השאלה אם זו ההחלטה העסקית של תפוז.

פנטגירו

New member
רציתי להודות לכם

על שהתחלתם עם הפרסום הקופץ בתחתית הדף. זה כל כך עיצבן אותי שסוף סוף התקנתי adblock.
עכשיו אני בכלל לא רואה פרסום, לא את זה הקופץ בתחתית הדף, ולא את זה שהיה בצד.

למעלה