שרשור משוב כללי

היי זיווה

איננו אוהבים לדון על הנושאים האלו על גבי הפורום, כי לא נעים לנו לעשות שיימינג לגולשים.

ממעבר שלנו על הדברים שכתבת, בדיקה מול המנהלות והמסרים נראה שאין שחר לדבריך. חבל מאוד שאת מוציאה את דיבתם של מנהלות הפורום.
ההודעה שנכתביך לאו דווקא כוונה אליך וחבל שאת מפרשת את הדברים לא נכון.

ההתכתבות היחידה שלך במסרים הייתה עם מנהלת אחת מהפורום שבסיומו היא אמרה לך שאת צודקת ושהיא תשים יותר לב ואת קיבלת את זה.

לא הייתה שום פנייה שלך למנהלי הפורום בנושא שכתבת.
מנהלות הפורום מנהלות אותו בהתנדבות ועושות עבודת קודש, עם גיבוי מלא שלנו.

להבא, אנא הפני את פנייתך אל מנהלות הפורום.

אינני מבינה מדוע נחסמתי שוב בפורום האח הגדול.

הכנסו לשרשור בוקר 2 בפורום האח הגדול היום יום שלישי 8.2 ותווכחו שלא קללתי אף אחד. אולי המנהלת כעסה שכתבתי יש אלוהים בשמיים שהדיח את שיחי מהעמדה להדחה פומבית? זאת לא קללה על כל דבר שקורה אני או אחרים אומרים יש אלוהים בשמים הוא המחליט. זאת לא סיבה ראוייה לחסימה. נידמה לי שתמיד עושים את זה בגלל שאני לא אוהדת של שיחי ומעריצה של קסניה. גם חסמו אותי כמה פעמים שכתבתי סגידה שאצל המנהלות זה נחשב לקללה. אני באמת שלא מבינה. מחפשים אותי בסיבוב אני מבקשת בכל לשון של בקשה בדקו את התלונה שלי לא מגיע לי כל להחסם כל שלושה ימים על דברים שוליים כל כך. אתם צריכים לראות את אוהבי שיחי איזה שקרים ודיברי שיטנה עם כותבים על עומרי או קסניה או אור בגלל שלא כולם אוהבים את שיחי ולא עושים להם כלום. זה עובר כל כבור פוגע מאוד מאוד בנפש. אני מאוכזבת מאוד. מכל הלב פגועה ומאוכזבת. מנהלים יקרים עברו על שרשור בוקר 2 של היום ותראו מה גולשים אחרים כותבים ומנהלות הפורום לא עושות להם כלום מפני שהוא אוהבי שי חי. פעם אחת פנייתי נתדחתה אני מקווה שהיום תקבלו את תלונתי.

בכבוד רב
ובתודה למפרע
אילנה הפגועה מאוד מאוד. ואני רצינית ומתכוונת לכל מילה שכתבתי

איננו דנים בנושא זה על גבי הפורום

מבדיקה שלנו לא נחסמת בגלל שרשור בוקר. אלא בגלל שאת תוקפת גולשים ומגיבה בהודעות כמו "‫ככה מדברת אמא של שון. מסכן שון איזה אמא יש לו‬"
&nbsp
אנחנו נותנים קרדיט למנהלי הפורום שלנו.

סליחה עברו על ההודעות של אמא של שון, או נזכרתי

כתבתי זאת בשרשור הבוקר הוא כותבת על עומרי " אוכל הקקי והעציץ שזאת קסניה מילא עציץ או קי אבל אוכל קקי ולא רק היא כותבת זאת יש גם את צ'אטמן שכתב שקסיה עשתה מין אוראלי לעומרי בגלל שהאור הפריע לה והניחה את ראשה על הבטן של עומר, וכל מילה שנייה שלו על עומרי זה אוכל קקי וגם ויקי וגם אמא של שון ועוד כל מיני מילים פוגעות אחרות בדיירי האח שלא אוהבים את שיחי. בקיצור מי שלא אוהב את שיחי מקבל על הראש הן מהמנהלות והן מאוהיי שיחי בפורום האח הגדול ולא פעם כיניתי את הפורום פורום שיחי הסגידה אליו בפורום היא עצומה. או קי לגיטימי אבל למה לחסום גולשים בפורום שכותבים הודעות זוועתיות על דיירים אחרים באח הגדול מפני שהאוהדים שלהם כותביםי עליהם דברים חיוביים. ולגבי החסימה שלי ומה שכתבתם לי הביטו בשרשור ומדוע כתבתי לאמא של שון מסכן שון. בבקשה כנסו והביטו.

מנהלים יקרים!

לדעתי אני חסומה בפורום האח הגדול יותר משלושה ימים ועדיין לא פתחו לי את החסימה שלחתי גם מסר למנהלת מרי ועדיין לא קבלתי תגובה.
אשמח מאוד אם תפתחו לי את החסימה.

שבת שלום
אילנה

Rain04

New member
פתיחת מסרים באתר המותאם לנייד

כשאני גולשת מהנייד ואני מבחינה שיש לי מסרים (בצד שמאל למעלה במעטפית) אז כשלוחצת עליה אני לא מצליחה לעבור לתיבת המסרים ונפתח לי דף ריק.
&nbsp
ואז צריך להיכנס לתיבת המסרים מהאתר הרגיל ולא מהמותאם.
&nbsp
מדוע? וכיצד ניתן לטפל?

Rain04

New member
במעטפית מופיעים המסרים

אך כאשר לוחצת עליה הדף שנפתח ריק אפור. מעולם לא יכולתי לעבור לתיבת המסרים מהאתר המותאם

מסרים

רק כדי שנבין,
את נכנסת לאתר המותאם, לוחצת על המסרים, העמוד עולה אבל את לא רואה את המסרים שלך?
האם עולה לך מסך כמו בתמונה?

מדובר בבאג

לכן כתבנו, מה שאנחנו ממליצים לעשות זה ברגע שאת מגיעה לעמוד הזה.
תלחצי על ההגדרות של הפדפן (3 נקודות בצד ימין עליון) ולחצי על רענן עמוד.

Rain04

New member
בצד ימין למעלה בעמוד הזה

מופיעים לי 3 קווים וכשאני פותחת אותם מופיעה לי העמודה הזאת בתמונה (עמוד הבית, פרומים וכו׳..).
&nbsp
לא רואה שם ״רענון״

Rain04

New member
עדיין ממתינה לתשובתכם...

צילמתי את המסך המתאר את הבעיה וטרם השבתם....

Rain04

New member
אבל היכן נמצא הרענון בצילום מסך שצירפתי

לא מוצאת את אופציית הרענון

למעלה