אז בגלל שאני נכנס לאתרי קניות סיניים, אקבל פרסומות כזו?
בדקתי את הפרסום (נטרלי במיוחד את ABP) והוא מפנה למכירת ציורי שמן.
אשריכם תפוז, "זכיתם" להקלקה על פרסום וחסימה גורפת של הפרסומים בתוספת חסימת ה-Flix במחשב בו השתמשתי.
אני גולש בעשרות/מאות אתרים בהם יש "פרסומות גוגל".
מעולם לא ראיתי פרסום כזה. לא מיני, לא פורנוגרפי ולא רמיזה לכיוון הזה.
להפך, הפרסום בהחלט ממוקד בהתאם לאופי האתר בו אני מצוי ותחומי עניין שגוגל יכולים "לאסוף" על הרגלי הגלישה.
ישנם אתרים בהם ABP מנוטרל בכוונה ובאתרים אלו יש "פרסומות גוגל".
להטיל את האחריות על הרגלי הגלישה של הגולש, זהו לעג וזלזול.
לבעל האתר יש אפשרות לשלוט בתכני הפרסום. למשל:
You call the shots on the ads that appear.
Block ads you don’t want, choose where ads appear, and change the look and feel of text ads to match your site. You can even control the categories of ads you allow. Your site. Your rules.
מקור - https://www.google.com/adsense/start/benefits/
אז, כדאי שתבררו מעט יותר איזו שליטה יש לאתר וליצור מדיניות ראויה לפורומים ציבוריים ופתוחים לכל.
במקרה של תפוז, לאור ההגזמה (למשל, Flix, כפי שאפשר לראות את התלונות בפורום משוב) ABP חוסם כל דבר בתפוז.
בדקתי את הפרסום (נטרלי במיוחד את ABP) והוא מפנה למכירת ציורי שמן.
אשריכם תפוז, "זכיתם" להקלקה על פרסום וחסימה גורפת של הפרסומים בתוספת חסימת ה-Flix במחשב בו השתמשתי.
אני גולש בעשרות/מאות אתרים בהם יש "פרסומות גוגל".
מעולם לא ראיתי פרסום כזה. לא מיני, לא פורנוגרפי ולא רמיזה לכיוון הזה.
להפך, הפרסום בהחלט ממוקד בהתאם לאופי האתר בו אני מצוי ותחומי עניין שגוגל יכולים "לאסוף" על הרגלי הגלישה.
ישנם אתרים בהם ABP מנוטרל בכוונה ובאתרים אלו יש "פרסומות גוגל".
להטיל את האחריות על הרגלי הגלישה של הגולש, זהו לעג וזלזול.
לבעל האתר יש אפשרות לשלוט בתכני הפרסום. למשל:
You call the shots on the ads that appear.
Block ads you don’t want, choose where ads appear, and change the look and feel of text ads to match your site. You can even control the categories of ads you allow. Your site. Your rules.
מקור - https://www.google.com/adsense/start/benefits/
אז, כדאי שתבררו מעט יותר איזו שליטה יש לאתר וליצור מדיניות ראויה לפורומים ציבוריים ופתוחים לכל.
במקרה של תפוז, לאור ההגזמה (למשל, Flix, כפי שאפשר לראות את התלונות בפורום משוב) ABP חוסם כל דבר בתפוז.