שרשור משימות

שרשור משימות../images/Emo69.gif../images/Emo88.gif

אני אשתדל להיות שבועית כזאת וקבועה
תכתבו את כל המטלות של ביה"ס שאתם מעוניינים לסיים השבוע:$ אמ,לי יש פרויקט באנגלית וכריאוגרפיה לעשות בקומפוזיציה
מזה,אני המחולניקית היחידה כאן?

TheMoonLight

New member
איכ כמה עבודות../images/Emo5.gif

1. לחרוש למבחן בתנ"ך ובתושב"ע 2. להגיש עבודה בתנ"ך, מי שלא מגיש לא ניגש למבחן בתנ"ך. 3. לקרוא ולהיות מוכנה לבוחן ביום שישי בפסיכולוגיה. 4. לנסות להבין מזה דלתא במת'... איכ שונא מת'!

Addicted To You

New member
תושב"ע זה רק לבתי ספר דתיים..נראה

לי.. ושל"ח אם אני לא טועה כבר העיפו מרוב הבתי ספר...

TheMoonLight

New member
תראי..

של"ח זה: ש- שיעור ל- לא ח- חשובזה אומר שמלמדים את זה רק בתי ספר שממש מחפשים על מה להוציא כסף. ותושב"ע זה לבתי ספר דתיים

Infinity AL

New member
את ומי שמעליך טועות...

אצלנו בצפר לא דתי לגמרי יש מקצוע שנקרא משפט עברי, לומדים בו את חוקים והלכות לגבי נישאוין\גירושין, רכוש, ילדים, זכויות יוצרים. בקיצור מבוא ללימודי משפטים, אנחנו לומדים דברים שלומדים באוניברסטיה שנה א' בחוג למשפטים... אז אצלנו זה נקרא משפט עברי, וזה כולל הרבה דברים וחלק מהדברים שזה כולל אלו גם חוקי תנך, תלמוד וכו' כי עליהם החוק העברי בישראל מתבסס. לפעמים כשאני אומרת באיזה מגמות אני למשפחה רחוקה, בפורומים וכו' אני אומרת תושב"ע כי אין לי כוח לחפור[מה שעשיתי עכשיו] על משפט עברי אצלנו בבצפר...
הא יצא ארוך ומשעמם...

TheMoonLight

New member
אבל זה בכלל לא נכון..

מה שאת לומדת לא מתקרב בכלל לתושב"ע שלומדים בבצפר דתי

Infinity AL

New member
../images/Emo2.gifאולי..אבל באתר של משרד החינוך

כשנכנסתי לבדוק את מועד הבגרות שנה שעברה, קראו לזה תושב"ע...ואז כשהיה לנו שיעור שאלתי את המורה מתי הבגרות והכלבה אמרה לי לבדוק ואמרתי לה שבדקתי אבל אין משפט עברי ואז היא נזכרה להגיד לי שזה נקרא תושב"ע
אז לאדעת

TheMoonLight

New member
הם סתם חשים..

כשתראי מזה באמת תושב"ע את תודי לאלוקים שאת לא לומדת את זה

צטלע

New member
גם אני למדתי משפט עברי.

שנה שעברה, בדיוק מה שאת מתארת, אבל אצלנו זו הייתה יחידת חובה שנה שעברה, ועכשיו יש כאלה שהגבירו.

ליטול B

New member
פינה מאגניבההה../images/Emo9.gif

1.ללמוד למבחן בביולוגיה(מחר
) 2.ללמוד למת' למרות שאני מבריזה מהמבחן
3.לשכנע את המורה לרדת ל3 יח' בתנ"ך(כל כך שונאת את זה
) 4.לסיים את הפרוייקט באנגלית 5.להעתיק מחברה את כל החומר מתחילת שנה

ליטול B

New member
כןן.. כל כך שונאת את זה../images/Emo7.gif

ואני בכלל עזבתי את דת
ושתביני אם אני לא ארד אני עושה 5..אלוהים ישמור

בהצלחה../images/Emo24.gif

האמת היא שהדת ממש מרתקת אותי,כי אני חילונית והכל..אבל אמ..אני מאמינה שלא הייתי עומדת בכ"כ הרבה שיעורי תנ"ך..אני אוהבת את אלה שיש לי כרגע,מה צריך יותר מזה.. בהצלחה בכל אופן

hiloosholetet

New member
אל תגידו לי שגם אצלכם שיעורי תנ"ך

זה שיעורי מיתוסים? (להלן- השוואה בין סיפור נוח לעלילות גלגמש
)

למעלה