שרשור משימות

א ניצן

New member
../images/Emo133.gif^^

בוק רפורט באנגלית מבחן במתמטיקה וזהו אם אני לא טועה

המטלות שלי

ב"ה אממ...... שיעורי בית במתמטיקה עד יום חמישי.. בוחן ביום חמישי באנגלית <שתשרף המורה> אה.. ולקחת מחברת מחברה ולהעתיק קצת חומר על תהילים <כי לא הייתי..>

צטלע

New member
לא מעט ../images/Emo4.gif

- לעשות את כל השיעורים, שזה כולל איזה 100 תרגילים במרחב שאין לי שמץ איך להתחיל! - ללמוד למבחן בלשון ביום שישי. -ללמוד לבחן בצרפתית שיהיה ביום ראשון -ללמוד למבחן בהיסטוריה (
) שיהיה ביום שני. -ללמוד למבחן בפיזיקה שיהיה ביום חמישי (לא השבוע, אלא הבא)

Conviction

New member
ממ.

מאחר וזה סוף השבוע, נשארה לי מטלה אחת ליום חמישי והיא להכין עבודת תחקיר. [ועוד לא התחלתי
]

וואי,

ללמוד להיסטוריה. לעשות עבודה בספרות. ש"ב בביולוגיה. ומבחן באנגלית, ללמוד.

mjlk

New member
אוי אוי אוי../images/Emo122.gif

שנתחיל? 1- עבודה בספרות על שתי רומנים ("חצוצרה בוואדי" ו-"כל החיים לפניו") שמתוכם קראתי רק אחד. 2- עבודה בגראפיקה: "להמציא" חברה ולעצב לה לוגו, כרטיס ביקור, נייר מכתבים, מעטפה, וכמובן שם. ואחרי זה לעשות עבודה תיאורתית ולהשוות לעוד חברות בסגנון (למשל, אם אני ממציאה חברת קוסמטיקה, אני צריכה לחקור על חברות קוסמטיקה אמיתיות ולהשוות.) 3- שיעורים במתמטיקה וטריגונומטריה!!!
4- להתכונן למבחן במתמטקיה יום שלישי. מספיק לא?

patito ƒeo

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif

עבודה בספרות על ספר קריאה - לעשות מחר [!!!!!!!!!!!!!!!!!][כן בטח] יותר מדי שיעורים במתמטיקה, שאם אני אעשה אני אהיה ממש גאה בעצמי :) בוחן בתולדות האמנות, אבל לא נראה לי שאני אתכונן אליו.. מבחן בלשון בוחן בתנ"ך ויש גם מבחן באנגלית אבל אין מה להתכונן.

Stinki Winki

New member
אין לי כלום לשבוע הזה

[טוב מה כל העבודות של השנה בערך נכנסו לחופש סוכות] יש רק מבחן בביולוגיה ביום שלישי אבל אפשר ללמוד אליו ביום שני או ראשון((:)

וואיי וואיי וואיי../images/Emo183.gif

בלעכס
1.יום ראשון מבחן בספרות 2.ללמוד את פרק 2 ו-3 במחשבים[מהספר של האוניברסיטה העברית, באינטרנטטרנרטרנרטרנרטרנט] בלעכס 3.לעשות את הבוחן שהמורה נתנה לי במחשבים 4.לעשות עבודה בהיסטוריה[המון שאלות
] 5.ש"ב בתושב"ע 6.ש"ב בתנ"ך בלעכס כבר אמרתי

Black Balloon

New member
../images/Emo2.gif

1. ללמוד למבחן בתנ"ך
2. להתכונן למתמטיקה + לסיים 13 תרגילים
3. להתכונן לאנגלית 4. לסיים את העבודה באנגלית :X [המורה הזאת היא שטן, באמאשלי] אעעעע

למעלה