שרשור משפטים שאהבנו של קיציס וטל!!

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

kfm

New member
שרשור משפטים שאהבנו של קיציס וטל!!

תכתבו את כל המשפטים שהכי הצחיקו אותכם! :) נראה להם מה זה
אז אני מתחילה! "איך אמרו במכביה- כשנגיע לגשר נחצה אותו"
כל פריז נקרעתי מזה..

greeneye

New member
חחח

אני תמיד אוהבת את- "הופס הנה הלך עוד חתול" ואת כל הקטע שקובי מתחיל על נטלי, עם האשכי הפתעה בלימון, וההורים של אבי טולדנו היו אחים..

greeneye

New member
או-או!!

יש אחד שאהוב עלי במיוחד- "לנטלי יש גידול מְמֶאִיר!!" ו.."אני אקי אבניייייי!"

kfm

New member
../images/Emo6.gif

וגם "קיצ'ס, אתה לא מבין, אנשים כלכך נחמדים שם- אתה שוכב על הגב- בא צב הופך אותך!"

greeneye

New member
../images/Emo6.gif

יא, פרק שווה כלכך.. וגם- "וזה ששורקים לי ברחוב..זה אומר שאני מכוערת?! אז בוא! בוא תקרא לי מכוערת!!! -אה..רגע, זה ששורקים לך ברחוב זה לא אומר שאת מכוערת!! אה...באמת?..ואם אחרי זה קוראים לי: 'בוא! חומי!!'?"

kfm

New member
"מדוזה, ספרי לצופים שלנו על

שלוש תכונות שיחודיות לך ורק לך.." -"אוקי. אחת- אני מכורה להימורים." -"שתיים?.." -"אני שמה 10 על השתיים שלך! תן לי עוד קלף!!" -"חח אוקי..ומה התכונה השלישית?" -"אממ לפעמים אני לא עונה לעניין." -"מזתומרת?" -"10, 10 וחצי, תלוי בפקקים.." -"אהה הבנתי..אוקי..ולמה את לא מדברת למשל על זה שכמו כל המדוזות את..איך לומר..קצת מכוערת?" -"מה?למה אתה מתכוון?" -"אממ בואי נאמר שאת החברה הפחות יפה של תמר גוז'נסקי?" -"למה אתה רומז??" -"שהסקיצה הראשונה של המזרקה בדיזינגוף נראתה יותר טוב ממך?.." -"אל תלך סחור סחור גש ישר לנקודה!" -"בואי נגיד שאת ממש ממש מכוערת, אני מספיק ברור?" -"אאאה קאמ אווון מישהו פה מדביק תוויותתתת.. אם בשבילך זה שכשאני נכנסת לאוטו ומסתכל בראי אז האזעקה מתחילה לפעול..זה להיות מכוערת אז בוא תקרא לי מכוערת! אם בשבילך זה שזה שיושב לידי במטוס מקיא כבר בביקורת הדרכונים זה להיות מכוערת- אז בקשה! בוא תדביק תווית ותגיד שאני מכוערת! אם זה שלפעמים רופאים משתמשים בפרצוף שלי למבחני רורשך (ככה כותבים?) זה להיות מכוערת אז בוא תגיד פה לפני כולם שאני מכוערת! אם זה שאפילו אמא שלי אומרת שאני נראית רק בסדדר זה להיות מכוערת..וזה שעלי המציאו את המשפט "אבל את בחורה נורא נחמדה.." ואם זה שבחורים ברחוב שורקים לי זה להיות מכוערת אז בקשה! תגיד את זה! תגיד פה לפני כולם!.." -"וואואוא וואואוא ואואואוו..אם בחורים ברחוב שורקים לך- זה לא להיות מכוערת אחות שלי.." -"אהה, ואם אחרי זה הם צועקים: "ארצה חומי! ארצה!!!"
סליחה מראש אם יש טעויות- זה הכל מהזיכרון!

Yuvalenko

New member
הכל מזיכרון?!?!?!

פשששש.... כל הכבוד, ממה שזכור לי זה באמת מדויק!!!
ואה כן, את חולת נפש.

Kido2222

New member
אוקיי! אם זה בע"פ... יש לך ח"ח.. :)

וואי... באמת כל הכבוד... אני אהבתי את המשפט: "ומה... ומה תגיד לילד? שסבא ניסה לאכול את ארוחת הבוקר והיא נתקעה לו בשושנה?! נהג! - אל תחצה חיים!" (כמובן בטון מרוח...) :)

Yuvalenko

New member
מה לדעתכם החיקוי המוצלח ביותר שלהם

בחלומות לתוכנית טלויזיה? אתם זוכרים על מה אני מדבר נכון? שהיה כאילו קטע מתוכנית טלויזיה אבל זה טל ואיל עושים חיקוי של זה?
אני הכי אהבתי את האחרון, שהם עשו את חלומות בהקיציס.

F10J

New member
התוכנית בוקר

של ירדנה או משהו שאירחו אחד שהמציא מתקן לחניקת עיתונים או משהו כזה

greeneye

New member
../images/Emo6.gif

יובל- גמני אהבתי את האחרון!! עם שרגא הכלב! שטל הוא איל ואיל הוא שרגא הכלב.. "אתה צריך לראות איך הוא מגלגל את הענבים האלה! הוא שם אותם בצלחת של לבנה ומגלגללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל"

Kido2222

New member
חחחחחחחחחח... אחד הטובים... :)

הם פשוט ניצלו את הקטע בשביל להגזים בחיקויים אחד של השני... :) אחד המצחיקים!

greeneye

New member
חחחח

יאו, מתן, את זוכרת הכל ממש טוב אז.. נכון בפרק הזה היה אחד, שזה כאילו האורח, שאמר שחטפו אותו חייזרים, והוא בהריון או משו, והם מגדלים ביחד את הילדיםף ועכשיו הוא קורא את העתיד מענפים או משו כזה, נכון? ואז טל בתור איל מתעסק עם ה..זה של המטבעות. והוא אומר משו- "זה....על האגורה.." נו, דאמ, בקיצור, מה הוא היה אומר תמיד..

greeneye

New member
נאכווווווון

יאו קודם לישקו ואני דיברנו בטלפון והרצנו מלא משפטי לגעת באוכל.. כמו משפט שאני משתמשת בו המון ביומיום וחברות שלי מפחדות ממני: "בואי, שבי על הברכיים של אבאלה!"

greeneye

New member
אווו יש לי משו שרק אנשים שראו

לגעת באוכל המון ואהבו יזכרו: "ואתון!"

greeneye

New member
וגם [איזו הצפה]:

"אנייייייייי אני בתוררררררר!!!!!!! יופויומט!!!"

למעלה