שרשור משפטים שאהבנו של קיציס וטל!!

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

lishhhh

New member
"אאויים!! אאויים!!"

"מה?? בדואים?? מה הם מתקשרים בשעה כזאת?? מה, אין להם בית?!"

greeneye

New member
וגם- "טוטר! טוטר!!"

ו..סביוני ג'בליה! ונקניקי ז'קלין.. אויייי חייבים את לגעת באוכל שוב.

Yuvalenko

New member
תיקונוצ'יק../images/Emo26.gif

בדואים?? בשעה כזאת? מה אין להם בית, אני לא מבין מה זה! לא!!!! ביתתתת חוליםםםםםם!! בית חולים??? כן!!! (שאני אמשיך?
)

lishhhh

New member
בוא!

אייטלצביפדוליחופי! -מה? נטלי נפגעה בתאונת דרכים שהיו מעורבים בה משאית סמיטריילר וסוס [או משהו כזה] -אאתון! -ואתון!?!?

kfm

New member
"איזה אחד"??????????????

זה הרי מי-אם-לא- ההוא מהאקדמיה לצחוק!!!!!!!1 (ששכחתיאת שמו כרגע..) והוא תמיד היה עוזר להם כזה! אני זוכרת שזאת לא פעם ראשונה שראיתי אותו..

kfm

New member
וואי היה חיקוי אחד כזה שאני וגל

היינו נקרעותתתת ממנו תמיד..אני כבר לא זוכרת..תוכנית לילה כזאת, אולי עם קובי מידן..אבל סביר להניח שאני טועה.. נוו גל את זוכרת? שהיתה את הבדיחה הזאת עם הבוילר? משהו "גדי, תשאיר את הבוילר דולק אני עוד רוצה להתקלח.." שאחרי זה אמרנו שהם גם השתמשו בבדיחה הזאת באנ"ה ..?

kfm

New member
חיחיחי די אני מסמיקה תמשיכו../images/Emo3.gif

אני זוכרת עוד כמה האמת..פעם הייתי יותר טובה היום אני כבר שחוקה

Yuvalenko

New member
זה הגיל....

טוב אני יודע שאני מביא על עצמי מכת ירידות עכשיו.

lishhhh

New member
כן! יובל!

אתה זקן וכאלה! [עשיתי כל כך הרבה שיעורים היום שאני אפילו לא מצליחה לצחוק עליך...]

Yuvalenko

New member
אםםםם...

אם זה שאני בזמן שאני מצחצח שיניים אני יכול לשיר אופרה זה נקרא להיות זקן, אז בואי תדביקי עליי תווית ותקראי לי זקן! אם.. זה שאני בדייטים כל הזמן אומר לבחורה "זה לא הגיל חשוב התרגיל" זה נקרא להיות זקן, אז בקשה, תדביקי עלי תווית אם זה שבאמצע שיחת טלפון אני שוכח שאני בשיחה ומנסה לחייג למישהו אחר זה נקרא להיות זקן.. ואם זה שיש לי מכנסיים קצרים קצרים קצרים שרואים לי ת'חבילה כשאני רץ בבוקר על החוף זה נקרא להיות זקן, אז בואי תדביקי תווית. אם זה שגילו אצלי גידול במוח מרוב שאני יושב קרוב לטלויזיה.. ואם זה שכשאני מחזיק כוס תה, עד שאני מגיע לשולחן חצי מהתה נשפך על הריצפה מהרעידות.. אם זה שיש לי וואחד צינור זה נקרא להיות זקן, אז בוא ותדביק עליי תווית ותקרא לי זקן. ואו ואו ואו! זה שיש לך וואחד צינור זה לא אומר שאתה זקן... אה לא? ואם זה צינור הקטטר שלי?...

lishhhh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן..נו...לזה התכוונתי...:p

kfm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ידעתי שיבוא יום ותודה באמת!

Testicles

New member
וווואאאאאיייי

שמעו שמעו נו יש תקטע הזה שקיציס אומר הולכת להיכנס פה אורחת באמת מאוד חשובה.. היא בלונדינית אני חושב שהיא הבלונדינית הכי חטובה שיש ביכלל בהיסטוריהה.. ואז אתה אומר כזה וואי מי זאתי מי זאתי אני מת לדעת וואי היא בלונדינית הכי חטובה שיש ביכלל.... והוא אומר והיא נותנת לכל אחד להפשיט אותה חופשי חופשי.. ואז כבר באמת אין תסבלנות למה זה נישמע מגניב אי אפשר לחכותת. ואז כזה קלטו מה הוא אומר קלטוו אבל מישום מה דווקא בנות מיתעסקות איתהץ. ואז אתה אומר וואי וואי היא גם אם בחורות וואי מי זאת כברררר אני מת שיגלו לי.. כאילו ואתה לא יודע מי זאתי למה זה קשה לגלות... ואז פיתום הוא אומר זאת ברבי ואז אתה כזה אאההה1 איך לא ידעתי זה מזה קל!! וולה ברבי בלונדינית.. אהה לזה הוא היתכוון שהיא מיתפשטת חופשי חופשי יא אלללה ובנות משחקות איתה למה היא בובה ביכלל...ובסוף זה ביכלל פרידמן שהיתחפש ואז יש כזה תשיר שהולך i a barby girl in the babry world life the plastic is fantastic.... וכזה כולם רוקדיםפ ויש בלגן ויודעים שאין לא יעזורר בטוח הולך להיות צחוקים

למעלה