שרשור משפטי זהב (או שק"כ)

*משתנים תלויים ../images/Emo46.gif

והיי, אפילו לא ירדתי עליך
מתאם לא מעיד על סיבתיות
[!*&@^#$%]

noosh

New member
מיי גאד

כל מה שהיה צריך כדי להשאיר את הפורום הזה פתוח, זה לסגור לך את הפייסבוק. אני אזכור את זה לפעם הבאה.

רעוּת

New member
ברור ../images/Emo46.gif

כי את חופרת על ביצפר, אז אני עונה לך, ואז את חופרת עוד, ואני עונה לך
ובגללנו לא יסגרו את הפורום למרות שהחפירות האלה לא רלוונטיות בעליל וגם לא מעניינות במיוחד
עכשיו תחשבי לזה נוסחת פירסון
. את שואלת למה לחשב נוסחת פירסון אם ניתן לראות בטבלה שההשתנות המשותפת היא מושלמת והמתאם שווה 1? כן, גם אני שאלתי את זה. ואז הלכתי לצעוק על המתרגלת המטומטמת ואז היא העלתה לי את הציון ל-100
.

אבל אם הייתי מחשבת אטה [../images/Emo5.gif]

@!$@!%&#@%^$ קיצר, היה יוצא שאת חופרת יותר
או שק(ג)"כ

רעוּת

New member
לא נכון,

ועד לפני כמה חודשים גם הייתי יודעת להסביר לך למה, סטטיסטית

רעוּת

New member
אה, לא התכוונתי לפרגן לה ספציפית

רק הדגשתי את העליונות של האוניברסיטאות על המכללות |סנוב|

רעוּת

New member
גם אותך העניין צריך להטריד ../images/Emo46.gif

את קורעת את התחת 3 שנים וצריכה שכל הציונים שלך יהיו מעל 90 (לפחות עד שתביני את הקונספט של "ממוצע") כדי שתוכלי לעמוד בסף קבלה, שלא מבטיח לך דבר אמנם אבל הוא תנאי הכרחי בכל זאת, ואז בא מישהו שלמד במכללת שקרכלשהו, כל המבחנים שלו הם שחזורים+תשובות של המבחנים שלך, ואין לו בעייה לעמוד בסף ה-90. ואז אתם נמצאים באותה נקודת פתיחה בקבלה לתואר שני, בניגוד לאנשים שלמדו איתך ויש להם ממוצע של 89.99, אך יש מצב גדול שיותר מגיע להם לעבור את החתך מאשר לאותו ארחי פרחי ממכללת שקרכלשהו. מזל שמסננים בראיונות
.

סקארלטים ../images/Emo235.gif (איקונים שוים נהיו פה)

and I wonder when will I learn
carbon made only wants to be unmade (blade to ice, it's double diamond time)
sure looking sane, perfectly sane if I know crazy
in the end, all we have, soul blueprint
this thing you call love, she smiles way too much, but - I'm glad you're on my side still
if you're a thought, you would want me to think you, and I did and i did
אתה אומר, הזמנתי אותך חמיטה

avivs

New member
I met a drag king call venus

She had a velvet hologram She said 'my husband ran off with my shaman But they love me as I am' כל השיר הזה מלא בקטעים ראויים לציטוט. הוא כתוב מעולה.

avivs

New member
just another dead fag

to you that's all just another light missing in a long taxi line taxi line אחד השירים ואחת השורות

למעלה