שרשור מתכות וקילציה

ערב טוב לכולם

עד עכשיו קוראת סמויה והינה כמה שאלות ביתי אובחנה כאוטיסטית עם פיגור היא עוד מעט בת שלוש וחצי היא שוקלת קצת יותר מ- 12 קילו (רזה לא?) התחלנו עם שמן דגים והולך נהדר... ממש טוב אני רוצה בבקשה שתמליצו לי על מינונים: 1) אומגה 3 של קרלסון 2) קוד ליבר של קרלסון 3) ויטמין סי של נוטרה לייף (5000MG 8.333% AMOUNT PER SERVUNG) הם ממליצים על כפית תה אחת (5G) ליום 4)ויטמין E של נוטרלייף 200 IU אשמח לתגובה מהירה כדי שנוכל להתחיל תודה

anidnd

New member
פטריות על העור בעקבות אומגה 3?

האם מישהו שמע על הופעת פטריות על העור בעקבות שימוש באומגה 3? אם כן - האם הבעיה היא באומגה או בחומר שמכסה את השמן (כמוסה?) תודה

מגיב88

New member
האם הקליציות הנקוי מרעלים

מומלץ גם לPDD גבוהיים או אספרגר ? בני בן 5+ מתקשר ומתקדם אנו בדיטת גלטין ומצרי חלב כבר שנה מה הסיכונים בטיפול ?

span26king

New member
בדיקת מתכות כבדות בגוף

שלומות - היפנו אותי לפורום זה אני מחפש בארץ בדיקה של מתכות כבדות בגוף (כספית) תודה ויום טוב

WhiteBear

New member
קישור לספר על הרעלת מתכות כבדות

מה דעתכם עליו ? http://www.yakber.com/book-heb.html

razgalili

New member
הי פטריה

לגבי מינון של אומגה שלוש - יש מאמר מצוין בראש הפורום ב"מאמרים" אני ממליץ שתקראי, יש שם מינונים די מדויקים. לגבי CLO של קרלסון - יש להם מספר מוצרים. בעיקרון יש לעקוב אחרי ההוראות שעל הבקבוק. ויטמין C של נוטרה לייפ - אני לא מכיר את המוצר הספציפי ולא יודע אם הוא חומצי או לא. אם החומציות שלו מנוטרלת (bufferd) אפשר לתת בקלות לילדה שלך עד כפית בשעה. אם החומציות לא מנוטרלת כפית ביום זה המקסימום שתוכלי לתת לה בלי שהיא תשלשל. ויטמין E מאתיים יחידות בין לאומיות זה מצוין

razgalili

New member
לאיזה מטרה

בשביל מי הבדיקה? מה הסיבה שאתם רוצים לעשות אותה? מה הסימפטומים שאתם רוצים לטפל בהם?

span26king

New member
המטרה?

לבדוק את רמת הכספית בגוף לראות שהיא לא ברמה נוירוטקוסית. מגיל 22 אכלתי הרבה טונה (2-3 קופסאות ביום) בגיל 24 עשו לי 5 סתימות ו3 שנים לאחר מכן עוד 3 מגיל 27 יש לי סימפטומים של פיברומיאלגיה וCFS שרק מדרדרים קראיתי שזה קשור להרעלת מתכות כבדות ויוכל להיות קשור למה שציינתי למעלה בקיצור הייתי רוצה להיבדק. אני יודע שיש שתי סוגי בדיקות - chelation challenge וצואה נדמה לי, כשהראשונה יותר מדויקת.

razgalili

New member
ילדים, אל תנסו את זה בבית!!

קילציה זה לא בהכרח נקוי מרעלים. קילציה היא תהליך שמתמש בקבוצת חומרים ספציפית לנקוי מתכות כבדות מהגוף. יש תהליכים אחרים שניתן לעשות כדי לעודד את ההפרשה של מתכות אלו שאינן קילציה, כמו נקוי של הסביבה המידית של הילד, תיסוף באנטי אוקסידנטים, סאונות וכו'. מאד לא מומלץ לעשות קילציה בלי פיקוח רפואי. התהליך יכול לגרום לאובדן של מינרלים חיוניים לגוף, ויכול להביא אף למוות. יש מקרים שבהם הקילציה גרמה לפגיעה ונסיגה במקום לשיפור. עדיין מדובר בטיפול הכי יעיל לאוטיזם - 70% מההורים המטפלים טענו לשיפור במצב הילד. התהליך בהחלט יכול לעזור גם לילדים בתפקוד גבוה, אבל בהחלט היחס סיכון\סכוי נראה שונה כשיש יותר מה להפסיד.

Alizaslu

New member
ניקוי

שלום רב לכם אנחנו חדשים בעניין קיבלנו אבחון רק לפני חודש וחצי התחלנו בדיאטה CF/GF לפני 3 שבועות. התגובה הייתה מידית כעבור יום נפסקו השלשולים. עכשיו אנחנו חושבים להתחיל עם אומגה 3 קראתי שאומגה 3 מכניסה את המתכות עמוק יותר אז אולי כדאי להתחיל עם ניקוי המתכות לפני כן? האם ידוע לכם איך מטפלים בchlorella . מדובר בתינוק בן שנה וחצי האם יש לך המלצות איך להתחיל את ניקוי הגוף. האם יש רופאים שיכולים ללוות אותנו ולפקח על התהליך? אולי אפשר לקבל המלצות. אני קוראת בפורם מזה מספר ימים ומאד התרשמתי מהידע, אנחנו עוד מגששים באפלה

razgalili

New member
קירצוף

שלום גם לכם אנחנו שמחים שמצאתם אותנו וחבל שאתם צריכים. לא שמעתי על כך שאומגה 3 מכניס את המתכות יותר חזק, אם יש לכם קישור אני אשמח לקרוא. אומגה שלוש מגדיל את החדירות של קרומי התא אבל זה לא משמעותי כשמדובר בהרעלת כספית כרונית. כדאי להתחיל עם אומגה שלוש ואל תחכו לנקוי מתכות. לא מטפלים בכלורלה. הדרך הכי טובה להתחיל בטיפול בכל ילד בספקטרום היא (לעניות דעתי) 1) דיאטה GFCFSF 2) אנזימים לעיכול 3) פרוביוטיקה 4) אמבטיות או קרם של מלח אפסום 5) תוספת אומגה שלוש 6) מעבר לסביבה נקיה ההתערבויות המוזכרות למעלה הן אלו שנותנת את התמורה הכי גדולה למאמץ, בעלות סיכון נמוך עד אפסי, וכולן עוזרת לגוף של פשושכם להתחיל להפטר מדברים שמפריעים לו. שלבים ראשוני אני ממליץ: לקרוא את המאמרים שבראש הפורום. אלו מאמרים קצרים ופשוטים. להגיע לכנס של DAN ליצור קשר עם ד"ר עוזי אופנהיים אתם מוזמנים לדבר איתנו, קוראים לנו תמי ורז גלילי. אנחנו גורים באטלנאה, ג'ורג'יה, ארה"ב טלפון 7707541378 ניתן להתקשר בימי שבת וראשון כל היום ובאמצע השבוע אחרי שמונה בערב - שזה יהיה 3 בבוקר לפי שעון ישראל כך שזה לא ממש רלוונטי, אבל למי שציפור לילה אנחנו נשמח לפטפט.

Alizaslu

New member
../images/Emo51.gif על עזרתכם

באשר לטיפול בפשוש, אנו כבר מישמים את נושא הדיאטה ותוספת הפרוביוטיקה לגבי אומגה 3 התחלנו לתת שמן דגי סלומון של חברת meridian food ltd תוצרת אנגליה. אני לא יודעת עד כמה המוצר יעיל וכפי הנראה שנחליפו בקרוב לאחד מהמוצרים המוזכרים במאמר של גיא בו צבי. לגבי אמבטיות מלח, בהנחה שנצליח למצוא כזה מלח - מה דרך הטיפול? האם צריך להושיב את הילד במי המלח ולכמה זמן? לגבי האינזימים הבנתי שחשיבותם היא בעיקר כתחליף לדיאטה - האם זה נכון או שיש להם ערך מוסף? בבדיקות השיער ששלחנו למעבדות בארה"ב יצא שלקטנצ'יק יש ערכי עופרת הרבה מעל המותר אולם דווקא הכספית הופיע במינון קטן מאוד. האם ידוע לכם על השלכות הרעלת העופרת? ושוב

razgalili

New member
על כספית ועופרת

כספית לא מופיעה בשער דם או שתן של ילדים אוטיסטים בכמויות גדולות, כיון שהיכולת שלהם להפריש אותה נפגמת. כדי למצוא את הכספית יש לבדוק תוך כדי אתגור (נותנים חומר שנקרא DMSA ובודקים כמה כספית יוצאת בשתן) עופרת גורמת לנזק מוחי ופיגור. אחוז הילדים בספקטרום עם הרעלת עופרת גבוהה בהרבה מאשר באכלוסיה. כיוון שיש לילד עופרת בשיער הוא זקוק לטיפול בDMPS שניתן לקבל אותו מרופא בקופת חולים. זהו טיפול קילציה לכל דבר שיסלק גם את הכספית אם תמשיכו אותו מספיק זמן. לגבי מלח אפסום - בצעי חיפוש מתקדם עם המילים "אפסום" או "מגנזיום סולפט"

רז ניתן להמליץ גם ד"ר גבעוני

שמשקיע המון מזמנו עבור ארגון כנס DAN בישראל שמלווה את המשפחות בכל שאלה ואינפורמציה אפשרית למארגני הכנס. והכי חשוב אדם מאד חם ונחמד עם ילדים והורים. אני אישית ממליצה עליו מאד.

razgalili

New member
טלפון דואל ושם משתמש של דר' גבעוני?

מעולם לא היה לי קשר ישיר עם ד"ר גבעוני, ומעולם לא קיבלתי את רשותו לחלק את שמו ופרטי הקשר להורים. אני אשמח מאד אם תקשרי בינינו.

Alizaslu

New member
דר' גבעוני

האם דר' גבעוני מלוה תהליך של קילציה? נשמח גם אנחנו לקבל מס' טלפוןכדי להגיע אליו ליעוץ. היכן ניתן לקנות קרם מלח אפסוס? או אולי זו הכנה עצמית?

קניות

אני מצטער באמת שאני עמוס מדי בכדי לתרום יותר דרך הפורום מכל מקום, כמי שהיה ועשה כבר מזמן נראה שיש עוד טיפים שאני יכול לתת: מלח אפסום זה מגנזיום סולפט אפשר לקנות בסוכנויות לאספקת חומרים כגון אלו שמספקות לאוניברסיטאות ולחברות שונות אני לא יודע מה המחיר העכשווי, אבל שק של 25 קילו של זה + שק של 25 קילו סודה לשתיה צריך להיות בסדר גודל של בערך 1000 שקל. זה לא כל כך הרבה כסף והרבה מאוד אמבטיות. גם כן אפשר להשתמש בסודה לשתיה כמחזק סבון, לרגישים - לכביסה ועוד חוץ מזה אפשר גם לקנות במקומות כאלו חומצה בורית שחוץ מחיזוק סבון, מלבין כביסה ללא כלור וכו' גם יכול לשמש כקוטל חרקים

למעלה