שרשור מתכות וקילציה

הערה אחת

רז העיר בצדק בזמנו שיש סוגים של מלח אפסום שנועדו לשימוש תעשייתי והם לא מתאימים למריחה על ילדים. מה שניו-פארם מוכרים בטוח נקי מכימיקלים זרים. לגבי אחרים - צריך לבדוק.

Alizaslu

New member
קניות חומרי ניקוי סודה לשתיה

יואב שלום אודה לך אם תוכל לפרט יותר בנושא השימוש של סודה לשתיה . למה משמשת חומצה בורית איך מסתדרים עם כל נושא הנקיון והכביסה כשיש ליצור סביבה נקיה ללא חומרי ניקוי קונבנציונליים? באיזה סבון רוחצים את הששוש ובמה וחופפים ? היכן אתה קונה מלח אפסום ?(טלפון כתובת) תודה רבה

מנסה לענות

ד"ר גבעוני לא ליווה עד היום שום דבר כזה, כי הוא רק עכשיו נכנס לתחום. דברי אתו ואני בטוח שהוא יאמר לך מה הוא מוכן ויכול לעשות ומה לא. תמצאי כתובת דוא"ל שלו בהזמנה המלאה לכנס. לגבי מלח אפסום: - לשמוש באמבטיות ניתן להכנס לסניף ניו-פארם לבקש שיזמינו מהסניף הראשי בפ"ת. תלמה יגעה ומצאה בזמנו שזו הדרך הזולה ביותר. - ניתן להכין בבית קרם לפי המתכון שלמטה. לצורך זה עדיף לקנות מלח אפסום בחבילות של 25 גרם שנמכר בבית מרקחת. הכמות הנדרשת קטנה וזה טחון דק מאד וזה חשוב. - יש לקירקמן קרם על בסיס מים שנוח מאד להשתמש בו ואנחנו משתמשים בו בהצלחה כבר מעל שנה. רז לא אוהב את כל המרכיבים בקרם ואני מסכים איתו שלילדים מסוימים זה עשוי להיות בעייתי. זה המתכון שאני השתמשתי בו לקרם תוצרת בית: 3 כפיות מים 4 כפיות מלח אפסום 12 כפיות שמן שקדים (או קוקוס) צריך לנער חזק מאד לפני כל פעם שמורחים כי זה נפרד למרכיביו. איזה קרם שלא תכיני, מומלץ למרוח אחרי האמבטיה על הגב או הבטן לספיגה מיטבית. עמית

סליחה על הטעות

ד"ר גבעוני מלווה את ההורים שמארגנים את הגעתה של ד"ר מקננדלס לארץ ומארגן את כנס הרופאים שיגיעו ליום הדרכה שלה, הוא עדיין לא מטפל , הוא לומד בעצמו את הנושא בכוונה לעבוד עם ילדינו בעתיד. הוא מבקש כרגע להמשיך בלימודי התחום ולא לטפל בנתיים. וזה רק מחזק את המלצתי. כך שבעתיד הוא יהיה אחד מרופאי ה- DAN בארץ, כך שלעת אתה אני לא יכולה למסור את הפרטים שלו. בכל מקרה למי שמעוניין להכיר אותו כמו שכתבתי יש לו אתר כאן בתפוז גסטרו לילדים.

nissan41

New member
ממליץ לפנות לדר' אופנהיימר (כותב בפ

בפורום). הוא כבר בדק את הנושא, ובאיזה מעבדות ניתן לבצע זאת, שם משתמש שלו uziop

תודה

ברשותך עוד כמה שאלות הבהרה לגבי הקוד ליבר המוצר מכיל: ויטמין A 500 IU עד 1200IU כלומר 10-20% ויטמין די 400 IU כלומר 100% ויטמין אי 10 IU 30% NORWEGIAN COD LIVER OIL 4.6 G אז מה אתה אומר כמה לתת? איך אני בודקת אם הויטמין סי חומצי או לא? לגבי הויטמין E לתת קפסולה אחת ביום אם כך

razgalili

New member
לא יותר

מ 400IU של ויטמין D ליום וכדאי לתסף ויטמין E בנפרד.

razgalili

New member
יכולה להיות

תגובה אלרגית בעקבות שימוש באומגה שלוש. נסו להפסיק כמה ימים ולראות מה קורה.

anidnd

New member
ואם אכן מהאומגה 3

האם יש מה לעשות? האם לקיחת אומגה 3 כשמן ולא בקפסולה עשויה לעזור?

razgalili

New member
אפשר לנסות להחליף מוצר

אבל קודם הייתי מפסיק ומוודא שהבעיה נובעת מהמוצר הספציפי שאתם משתמשים בו.

למעלה