שרשור נוכחות חודש אוגוסט

white angels

New member
שרשור נוכחות חודש אוגוסט

כל מי שנשאר בפורום,חי איכשהוא שישרשר בבקשה
להודעה הזו.. ובדרך תענו על כמה שאלות
שם- אז מה עושים בחופש?- מה מתכננים לעשות בזמן שנשאר לחופש- מתרגשים לקראת בצפר\צבא\מכללה\אוניברסיטה ושאר ירקות? - ושאלת הבונוס: מתי נראה לכם יחזירו את הסדרה? צאו לדרך

../images/Emo214.gifפה

שם-הדר מה עושה בחופש- לומדת, מתאהבת, נפגעת, יוצאת להופעות וחולמת על ים [גם החלום הזה יתגשם]... מתכננת להיות מאושרת. [.] מתרגשת
יחזירו את התכנית כשנפסיק לחשוב עליה.ככה זה תמיד . מרפי.

white angels

New member
העיקר האופטימיות../images/Emo24.gif

תזכרי שיקרה מה שיקרה את תראי שהכל מסתדר איכשהוא לטוב או לרע
אהה ים
כמעט כל יום אני בים חח..ועדיין לא נמאס..

m2love

New member
../images/Emo13.gif

מה שפנינית אמרה..העיקר האופטימיות ושהכל מסתדר.. וגם..אי אפשר לאהוב ולא להפגע..כלומר למבטע יש שתי צדדים..לא יכול להיות הכל טוב מושלם וחלק..תמיד יהיה איזה משהו שיהרוס את השלמות..אבל אין מה לעשות ככה זה החיים..אבל העיקר זה להנות מהם ולהיות מאושרים
ואני גם חולה על ים...חחח ואני גם כמעט כל יום בים..בבוקר בים לשחות וזה..ובערב\בלילה..בטיילת ומסתובבת בחוף חחח

../images/Emo214.gifאני לא אחלוק על דברייך...

אבל יש גבול גם לצורה שאפשר לפגוע בבן אדם, ואני מבינה את עצמי. תמשיכי להנות בים
אני כבר לא יכולה ללכת מתי שבא לי כי יש לי חובות, אבל.. אני אדאג לפנות זמן גם לים. אם לא אני אז אפחד לא ידאג בשבילי

m2love

New member
../images/Emo45.gifנמצאת חחח

שם-מרינה אז מה עושים בחופש?-מנסה להנות כמה שיותר..לבלות..לנוח בזמן שנשאר..ולא להשתעממם חח מה מתכננים לעשות בזמן שנשאר לחופש-חח כמו שאמרתי..לבלות ולהנות..וגם לקנות ספרים ולהתארגן לשנה הבאה וכל החרא הזה מתרגשים לקראת בצפר\צבא\מכללה\אוניברסיטה ושאר ירקות? -חחחח מאוד.. ושאלת הבונוס: מתי נראה לכם יחזירו את הסדרה?חחח עוד מעט

ויקוסקה

New member
כל הזמן פה

שם: ויקי ויקה ויקוסה ויקויק קיצר הבנתם אני לא עושה כלום בחופש חוץ מהערמת השיעורים הממש גדולה שלי.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתכוונת לסיים את כל השיערים שלי ולנוח לפחות כמה שעות.! אני לא מתרגשת אין לי כוח ללכת לעוד 10 חודשיים של סבל.!! אני חושבת שיחזירו את הסדרה ברגע שייסמו לשדר את הפרקים החוזרים זה גם מה שבערוץ 9 אמרו.!! אז לפי החישובים שלי.... חחח סתם אני חושבת שיתחילו לשדר בסוף ספטמבר או בתחילת אוקטובר.... טוב יאללה אני הולכת לעשות שיעורים .!! בייי ]:

ויקוסקה

New member
כן גם אני מקווה שאני יגמור אותם מהר..

נישאר לי עוד 5 דפים מלאים באלגברה 6 דפים ללמוד בע"פ בפיזיקה ו2 עבודות הגשה באנגלית

../images/Emo214.gifבהצלחההההה!!!

שיעורים זה באסה. לי היה חוק, לא משנה מה-לא ללמודה בחופש. תמיד הייתי לומדת כל מה שלא למדתי בחופש-ביום הראשון של הלימודים. אבל נו, אני זה משהו מיוחד... יש לי תפקוד מעולה בזמן לחץ..
תסיימי עם השיעורים ותהני מהחופש שנשאר!!!!

ויקוסקה

New member
תודה ...

אני מנסה לסיים אבל ניראה לי שישאר לי רק יום אחד או בכלל כלום ]:

../images/Emo214.gifלימודים זה חרא

אבל אנחנו כבר בבטן של אמא אכלנו חרא, כדי להתרגל לחרא שנאכל בחיים האלו.... [הנה משהו שלמדתי במכללה
]

creep tamuril

New member
../images/Emo45.gif

בדיליי קטנטן
שם- רחל אז מה עושים בחופש?- מתים משעמום ומדיכאון. מה מתכננים לעשות בזמן שנשאר לחופש- באמת שאין לי מושג. מתרגשים לקראת בצפר\צבא\מכללה\אוניברסיטה ושאר ירקות? - לא ממש. ושאלת הבונוס: מתי נראה לכם יחזירו את הסדרה? אממ אממ אממ עוד חודש+...

white angels

New member
ולבסוף..גם עונה..

שם-פנינית אז מה עושים בחופש?-מבלה,נהנית מסתלבטת חח
מה מתכננים לעשות בזמן שנשאר לחופש-לנצל אותו כמה שיותר.. מתרגשים לקראת בצפר\צבא\מכללה\אוניברסיטה ושאר ירקות? - אני אשקר אם אגיד שלא.. ושאלת הבונוס: מתי נראה לכם יחזירו את הסדרה? נמ..לדעתי אין מצב שחודש הבא..נראה לי עוד חודשיים בשקט..

למעלה