שרשור נוכחות חודש אוגוסט

../images/Emo214.gifנוחי תנוחי ../images/Emo3.gif

עוד מעט לא יהיה לך זמן לזה
אוהבת אותךךךךךךך

rz10

New member
../images/Emo45.gifפה

שם- רוני אז מה עושים בחופש?- ביד. לא סתם, ת"א, טיולים, קניונים, כאלה דברים :) מה מתכננים לעשות בזמן שנשאר לחופש- ממ.. סופרלנד, בריכה, קניות מתרגשים לקראת בצפר\צבא\מכללה\אוניברסיטה ושאר ירקות? - לא ממש, לא רוצה :( ושאלת הבונוס: נראלי בסביבות אמצע אוקטובר, כי הם צריכים להספיק עד 168, ובינתים הם בפרק 82 (כן, ספרתי XD), למרות שזה לא רע

../images/Emo214.gifאעעעעעעעעעעעעעעעע!!!

*אושררררררררר* תמיד אחרי ימים רועשים יש ימים של שקט?! זה פשוט מושלם! הימים האלו! שיגיעו בקרוב! ביום ראשון הקרוב יש מפגש עם איריס פרחי
[מי מארגנת אותו?
] הוא יתקיים בעזריאלי בשעה 16:00 אם בא לכן לבוא-אתן תמיד מוזמנות
וביום שני אני מקבלת את המתנת יומולדת 18 שלייייייייי וביום שני בערב מישהו שממש יקר ללבי מתחתן וביום רביעי יום לימודים "אינטנסיבי" אחרון ומאז יהיו לימודים רק פעם בשבוע וביום חמישי יש יום כיף לכל מי שלומד איתי, וזה עוד יתקיים ברחוב שלי!איזה כיף! לא לקום ב6 בבוקר! וביום שישי חופששששששששששששששששששששששששששש יהיה מושלם!

white angels

New member
את רואה?../images/Emo13.gif

בסוף כל הרע תמיד יש טוב,פשוט צריכים להיות אופטימיים ולדעת לחכות בסבלנות..
הסבלנות משתלמת;) אני מאוד שמחה בשבילך ומקווה שימשיכו להיות ככה ,ימים שמחים ושקטים
don't worry be happy
and make love not war
חחחח אני באווירה שאנטית כרגע..

../images/Emo214.gifאת באה לראותותי ביום ראשון?

אפשר לעשות מפגש כפול בדיוק כמו המבורגר כפול!

white angels

New member
מפגש פורום?

יום ראשון הזה? וואו זה בא לי מהר מדי... נמ..לא יודעת..מתי? ומה קשור המבורגר כפול?

../images/Emo214.gifחח, עזבי

דימויים ואת זה לא הולך ביחד אני מבינה, אם היה לך חוש דיוני קצת יותר מפותח אז היית מבינה

למעלה