שרשור נוסטלגיה!~ D=

Sakai Shana

New member
שרשור נוסטלגיה!~ D=

Shana אומר/ת: מההה, אני לא יודעת איך להסביר את הרעיון של השרשור הזה. למרות שתמיד אפשר לכתוב "שרשור נוסטלגיה. המממ כן. יאללה, זכרונות מהימים החיים והטובים של הפורום!" Robin~ \\ אנשיםםםםםםםםםםםם אתם אהבה. 3333> \\ וואן פיס זה כ"כ טובבבב @#$%!%!@#! באקאנקי\אהוברג X333 אומר/ת: או- "שרשור נוסטלגיה! אל תהיו צ'כים מפגרים ותכתבו דברים שאתם זוכרים מהימים בהם הפורום היה חי." [תראו, תראו! תמונה מהמפגש השני.|משועשעת|] [אה-הא.~הולכת לשלוח לינק לעוד זקני פורום~]

CibiHeart92

New member
החיים הטובים?

המפגש בגן השלושה עם ההומלס המת שהפך לשיניגמי וברח מהרעש שעשינו D: וגם לרקוד את הריקוד של בלאק קאט עכשיו -זה- נוסטלגיה! לצערי מאז הגיוס אני כבר לא לוקחת הרבה חלק בפורום T.T טוב זה ישתנה אני עובדת על פרויקט קטן עכשיו X3 עכשיו רק צריך לתקן את הסורק ה%$#&& אני לא יודעת למה אבל אני ממש לא זוכרת מה אני עושה בתמונה הזו...... מה נסגר איתי (ועם הפרצוף שלי? )

CibiHeart92

New member
לא י_י;

גאד הפיצול אישיות שלי עובד שעות נוספות! אבל אני זוכרת שהכרנו את אנסת אותי לאנוס אותך XDDD זה היה חמוד..

Sakai Shana

New member
אני לא זוכרת את זה.XD

אבל אני זוכרת שהכרנו אז צעקתי לך "להתראות! D: " ואת הסתובבת ככה והבטת סביב ב"הא? מי אמר לי מה? אההה!!1 הזאתי!!1 ביי לך!!!!1 ^___^" כפרעליך.3>

Sakai Shana

New member
used to be.

[באמת, נראה לי שאחרי שהשרשור נוסטלגיה מפסיק לקפוץ עושים שרשור "זכרונו-של-הפורום-לברכה". @@]

CibiHeart92

New member
הפורום הזה חי!!!!! ><

מה קרה לכם? הלכתי לארבעה חודשים וזה מה שנהיה? O: זוועות!!! רוצו 20 הקפות! עכשיו בואו נכנס לדיון מה כתום יותר, איצ'יגו נאמי או גוש קטיף!

CibiHeart92

New member
אבל לנאמי יש תפוזים O:

ולאיצ'יגו תותים. לגוש קטיף יש רק זיתים ><

לבנדר א

New member
אלו אלו

לא לשים תמונות שלי. במיוחד לא כאלה בהם אני נראית ממש מפגרת. המפגשפורום שראשון שלי.

יאיי XD

New member
*מגיבה כדי שלא תצאי אומו*

[את בעצמך אמרת!] יאללה אנשים תעלו זכרונות תמונות ושטויות, שחנ ונעמה לא יצאו אומו וזה. XP וכדי שיהיה לי מעניין והפורום יחיה קצת~

Sakai Shana

New member
באמת? ס.ס

וול, זה עוד כלום, כשאפרת הייתה אצלי לפני שנה בערך חרטנו באשכולפיס של הבצפר שלי "1371- ואנדליזם!", ולפני יומיים הסתכלתי, זה עוד שם.XD

למעלה