שרשור נוסטלגיה!~ D=

CibiHeart92

New member
הא XD

אני למדתי ממייק והתחלתי לכתוב על תחנות אוטובוס ברחבי הארץ "אנימה ישמח לבב אנוש". ולהוסיף [=

JeeChan

New member
לא ^^

במפגש הראשון של בליץ' לא ^^ בשני אני לא זוכר, היה את החלק שהדלקנו חנוכיה בחניה של קומה 0, אבל אני לא בטוח אם העיפו אותנו או רק עלינו למעלה. במפגש 3 של הפיקניק, העיפו אותנו רק מבורגראנץ' P:

CibiHeart92

New member
היה מפגש כלשהו

שהגענו ל-4 והיו שמה מלא פליירים ואז באו שומרים והאשימו אותנו זה היה בערך שלוש דקות שבהן חברי הפורום דיברו כמו בני אדם והסבירו את עצמם.... זה היה כמעט מפחיד. אבל בסוף ניקינו את זה XDDDDD מפגשים משולבים זה מבלבל י.י

CibiHeart92

New member
אוי זה היה ה-מפגש *______*

בדרך לשם ציירתי את המידורי נו היבי...אוי אני זוכרת את זה XDDD

Sakai Shana

New member
לא הספקתי להיות בו כמעט ;_;

איילת-ויוי-ואני היינו באוטאקו כי קנינו לו מתנה ואז היו פקקים בדרך לעזריאלי והייתי במפגש עצמו רק חצי שעה כי הייתי חייבת לעוף לירושלים לחברה שלי. @@"

coral chan

New member
מה שאני הכי זוכרת מהמפגש ../images/Emo210.gif

הראשון, זה שרייבן ביקשה שאני אחתום לה במחברת שלה בגלל שאני ג'ינג'ית. XDD;

Hinamori

New member
טוב =D

זוכרים שהיה מפגש... ועשינו המון אאו... ואז איש שאל אותנו אם זו הפעם הראשונה שיצאנו מהבית? בטח שלא. אבל אני כןןןןן ]: וגם וגם. היינו עושים הרבה שרשורי תמונות והייתי כותבת עם רווח לפני הסימן קריאה ! ס.ס אה כן, ורייבן כתבה יורואיצ'י\אוקיטאקה. .............. -הולכת לחפש את היורואיצ'י\אוקיטאקה של רייבן ולקרוא אותו XDDD-

Hinamori

New member
אמג, עכשיו שמתי לב,

יש בתמונה ההיא את הונדליזם שלי על הרצפה. XD

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif נכון

ועכשיו, בדיליי של שנה ככה אני נדבקתי ממך בלעשות רווח לפני הסימן קריאה. <_<;;

X_X

"רוקיאה" ס.ס והיא אהבה פעם איצ'ירוקי >.> וכניראה שגם אז היא לא אהבה ספוילרים...XD;;

למעלה