החריטה/ חריתה
J jt7785 New member 27/2/07 #12 אממ מצטער שזה קשור אליי, אבל זה שעשע אותי מאוד. זה משהו שלא ממש ממש ישן, אבל הוא ממש ממש ישן (*אהמ* לא להעיר על הפרדוקס הקטנטן שנוצר). העיקר שנגמר
אממ מצטער שזה קשור אליי, אבל זה שעשע אותי מאוד. זה משהו שלא ממש ממש ישן, אבל הוא ממש ממש ישן (*אהמ* לא להעיר על הפרדוקס הקטנטן שנוצר). העיקר שנגמר
Z Z A M i New member 27/2/07 #17 התגובה של ניר הצחיקה.. "אולי תעבור אחורה בדפים ואז תראה את זה" חחחח..לא נראה לי שהיא תארה לעצמה שזה יקרה 3 שנים אח"כ..
התגובה של ניר הצחיקה.. "אולי תעבור אחורה בדפים ואז תראה את זה" חחחח..לא נראה לי שהיא תארה לעצמה שזה יקרה 3 שנים אח"כ..
S S h A b i T New member 28/2/07 #39 חחחחחח.. אני זוכרת את השירשור הזה.. אחרי שראיתי את ההודעה שלך אמרתי לעצמי "שיט, עכשיו אני בחיים לא אבין איך הוא משנה את החתימה שלו מ'שפה גבוהה זה סבבה' ל'תודה רבה, לילה טוב' כל רגע..." (נשבעת שזה נכון.. חח.)
חחחחחח.. אני זוכרת את השירשור הזה.. אחרי שראיתי את ההודעה שלך אמרתי לעצמי "שיט, עכשיו אני בחיים לא אבין איך הוא משנה את החתימה שלו מ'שפה גבוהה זה סבבה' ל'תודה רבה, לילה טוב' כל רגע..." (נשבעת שזה נכון.. חח.)
T The Kinslayer New member 27/2/07 #19 לא עושים דברים כאלה!!! וואו, המפגש שהכרתי בו את בנה נ.ב. עדי נראית שם הכי פעורה בעולם.
י יפית פית פית New member 28/2/07 #31 ואיי היא היתה בבצפר שלי לפני שנה היא סיימה י"ב מעניין אם צהל גייס את הקטנטונת הזאת.