שרשור נפילות!!!!!!!!

niko girl

New member
שרשור נפילות!!!!!!!!

כל אחד כותב כאן... * כמה נפילות הוא נפל * ממי הוא נפל? * ואילו עוגות הוא הביא?(סתם שאלת בונוס לא מחייבת לענות עליה!)

S H I L G I

New member
אני..../images/Emo29.gif

נפלתי בערך 3-4 פעמים מ: שריף (פעם ראשונה) נורה לאדה נפלתי בתחרות ראיקסים הראשונה שלי (או יותר נכון, קפצתי, בגלל זה לא החשבתי את זה) פעם היו מביאים עוגות היום כבר לא..

niko girl

New member
מההההההההההה???????????????????????

לא מביאים עוגות? איזה באסה לכם!!!!!!!!!!!!!! אנחנו פעם בכמה זמן אנחנו נופלים..אז זה לא כל כך משנה אבל.... לא יפה!! אנחנו עדיין מביאים!

GrEeNwOmAn

New member
אני!

* 7 נראה לי... * אוקיי נפלתי מ- רוזן- 4 פעמים רוז פעם אחת בוטן פעם אחת ושקל פעם אחת! אני משהו... * ברוב הפעמים הבאתי עוגות שוקולד (בפסח הבאתי כשרה), אבל ממש סבבה כולם זוללים! הם אחלה, חוצמזה פעם הבאתי עוגה קנויה. אוי מי גאד, בשאר הבאתי מהבית. מפוצ'יני הבובון הכוסון שלי לא נפלתי היום. נ"ש - היום הייתי בחווה ועזרתי בטיפולית והיה סבבה, למרות שלא היה ממש שיתוף פעולה מצד התלמיד. אבל סיני המאמי היה מותק כרגיל. ביום שלישי הקרוב עושים לי צילומים לבת מצווה (קליפ+תמונות רגילות), וזה יהיה בחווה, מה כדאי לי לעשות, דראסז' או קפיצות? תענו כי זה דחוף~ כולם להגיד מזל טוב לנוגה למרות שאתם לא מכירים אותה, היא רוכבת בחווה שלנו נראה לי שלוש שנים, והיא ממש מתוקה. אז כולם להגיד מזל טוב!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אני......

נפלתי פעמיים- יצאתי בזול טפו טפו טפו
ממגי הזונה (סליחה אבל אני חייבת) ומסהר- לא ממש נחשב
עוגת שוקולד עם קצפת.... הוראות המדריכה

נפלתי...

פעמים שלא נחשבות אבחל בכל זאת הבאתי עוגות (עוגות הבית) מג'רי בפארן... ונפלתי פעם אחת נפילה אמיתית משוןשון המלך! בנסיון לעבור לקאנטר בלי אוכף בתקופה שהוא עוד היה עובר לקאנטר רק מטרוט...והבאתי גם כן עוגת הבית(קמצנית שכמותי)

אני... ../images/Emo110.gif

* פעמיים
* אלפרד ולייט (למרות שמלייט זה לא הייתה ממש נפילה) וגם ישבתי לסוסים כמה פעמים טובות על הצוואר..! * על אלפרד לא הבאתי עוגה ועל לייט אני עוד חייבת עוגה..! (אלה כנראה ביום רביעי הבא אני מביאה אותה)..!
רעות

Shai Felton

New member
אני../images/Emo170.gif

אני כבר הפסקתי לספור אבל יותר מ-10 לפחות 6 נפילות מהפעמיים בערך שרכבתי על רקפת/רוקי ה-%&&%$&% לפחות 6 נפילות מגבע
פעם 1 מכפיר
ןפעם 1 מאוטי

animals lover

New member
עוד לא נפלתי!....

ואני רוכבת כבר המון שנים!!! אולי זה בגלל שאני לא קופצת מכשולים?... ויש פה עוד מישהו שמנוסה ברכיבה ולא נפל?...

Shai Felton

New member
לא נרא הלי שקיים כזה דבר../images/Emo170.gif

חלק מלרכב זה גם ליפול...

טוי בוי

New member
יש משפט...../images/Emo60.gif

" עד שלא נופלים 7 פעמים ועולים 8 פעמים אז לא יודעים לרכב.....חחחח"

animals lover

New member
יכול להיות אבל...

אני עוד לאאא נפלתייייי....... נראה לכם שזה קשור לזה שאני רוכבת ווסטרן ואני לא קופצת אז אין לי ממש איך ליפול? יש פה עוד מישהו שלא נפל?....

niko girl

New member
לאאאא ממש לא!!!!!!!!!

אני מכירה ילד שרוכב ווסטרן והוא נפל כבר לפחות 30 פעם.....אז זה לא קשור או לאוכף או לאיזה סגנון את רוכבת!

Juli kleo rullz

New member
אמממ... ../images/Emo9.gif

אני נפלתי 8 פעמים... 2-מג'וליה המלאך שלי! 1-מקליאו המאמי 5-מברטי הטיפש... (הנפילה האחרונה מברטי... שבר בקרסול!)

טוי בוי

New member
הרכיבה שלי מבוססת על נפילות!

כל החיים שלי אני נופלת..חחחחחחחחחח איזה 9999999999999999999999999 פעם.... טוי בוי, סקי בוי, סידני, מנגו, אמדאוס כל מי שרק אפשר אני יכולה לומר ממי לא נפלתי זה היה יותר קל...חח ג'רי, רמבו, קלייד, המלט, אנדרו, גלורי, ג'סי, סילבר, יוהודית, מוגלי, ויש עוד שלא נפלתי מהם... עד היום הבאתי רק עוגות שוקולד...חחחח

טוי בוי

New member
לג'רי יש באקינג שעפים ממנו לאוור!!!

שהוא נותן באק אם לא ישבתם נכון עם עקבים למטה אתם תיפלו ב-99% וחצי!!! שהוא רוצה לתת באק זה באק זה גבוהה פתאומי חזק ומהיר ואז יש גאלוף ועוד באק וזה מניסיון שרכבתי עליו אבל ישבתי נכון זה היה בשיעור דרסאג' שלי ביום שיש ובבוקר שירית נתנה לי לרכב עליו אבל מזל שהחזרתי ואתו אליי ישר על המתג ובונבון וחברה שלי נפלה ממנו בגלל זה הרבה נפלו ממנו בגלל זה רק לי זה לא קרה עוד...טפו טפו טפו!!! וטי בוי פעם שעוד היה לו כוח והיה צעיר היו לו באקינג חזקים ממש כמו ג'רי!!! וקליייד שהואר מתחממם...

TauraMan

New member
מאלו שיש לנו היום..../images/Emo20.gif

טאורה-רק פעמים.. באותו יום.. על אותו מכשול.. יומים לפני אליפות הצפון דיזל- רק איזה 6 פעמים.. זאוס-פעם אחת אלמוגי..- אם על כל נפילה ממנו היתי מקבל שקל הייתי מליונרית היום
נופר- בשנתיים האחרונות לא נפלתי ממנה.. אבל בקושי רכבתי עליה.. לפני זה.. לא הפסקתי לפול ממנה.. נפו- עוד לא.. אבל רכבתי עליו רק איזה 5-6 פעמים קליירי- המון זמן לא נפלתי ממנה אבל בתקופה שהיא קפצה נםפלתי איזה פעמים שלוש. קאיה- לא נפלתי אבל לא רכבתי הרבה..

˜Me˜

New member

נפלתי 3 פעמים ממטמון[לפני 4 שנים
], לא הבאתי עוגה, כי לא היה צריך אז[זה היה בתקופה שרכבתי אינגליש, שנה ראשונה]. מצ'יסאי, הנפילה הכי רצינית. על הגב. על אדמה קשה. בוהו.
ומרד[כן, כן, מהמלאך], על התחת.

למעלה