שרשור נפילות!!!!!!!!

Shai Felton

New member
בקושי הצלחתי לפתוח ת'הודעה שלך

אני ../images/Emo80.gif

נפלתי 4 פעמים * הפעם הראשונה שלי הייתה שממש התחלתי לרכב ולמדתי לעשות קאנטר החליקה לי הרגל מהארכובה עצרתי את הסוס התכופפת להכניס את הרג ובמקום זה החלקתי למטה. * 3 הפעמים הנוספות היו מויילי (סוס פוני) בשיעורי קפיצות 1 בשיעור קפיצות הראשון שלי איתו ו-2 בשיעור אחר. בגלל שהוא פוני תמיד הייתי מתישבת לפני שהוא סיים לקפוץ ואז שהוא היה נוחת הוא היה מקפיץ אותי הייתי מתישבת לו על הצוואר והיו פעמיים שנפלתי. בתמונה ווילי

שכחתי להוסיך על העוגות../images/Emo80.gif

הביאתי 3 עוגות ובאותו שיעור שנפלתי פעמים הבאתי עוגה מושקעת

1VeReD

New member
אמממממממממ

נפלתי 8 פעמים 3 פעמים מברבי פעמים שהתחלתי לרכב (אין לה עין בצד שמאל ובחושך היא הייתה נבהלת) ופעם אחת בקפיצות. נפלתי פעם אחת ממחול, מזאוס, מאמנדה מגמלא ומאלפרד חוץ ממחול ואמנדה כולם בקפיצות.

אין לי מושג

אין לי מושג כמה פעמים נפלתי כי פעם כשרק התחלתי לרכב היה סוס בשם עוז והוא היה מנייאק קטן
והפיל את כל הילדים אז הייתי נופלת ממנו כמעט בכל שיעור
............ונפלתי מדיזל פעם אחת....כי בפעם הראשונה שעליתי עליו שמעון הכריח אותי לקפוץ..........

TauraMan

New member
בנות אורוות הקיסר ודני היי..../images/Emo20.gif

עוז המדובר הוא בלאקי
וכרמל מה עם אלמוגי ?? חחח

הנפילות של פיצי ../images/Emo85.gif

אני נפלתי עד כה 3 פעמים.
נפילה ראשונה מניקי בחוות אמיר, פונית חמודה,
נפילה שניה ממרפי, סוס ענקי באנגליה,
נפילה שלישית ולבינתיים אחרונה מערמון בחוות אמיר.
אמממ רק פעם אחת הבאתי עוגה כי באנגליה לא הייתי צריכה, בחוות אמיר ויתרו לי על הנפילה מניקי כי זה היה בפורים, וכשנפלתי מערמון, הבאתי עוגת צ'קלט צ'יפס... כמו שכולם אוהבים...

נפילות .. ../images/Emo122.gif

אני נפלתי 3 פעמים.. מג'יי החמודי, המסכן נפל יחד איתי.. על הצד.. ולא הבין מה קרה , ונבהל ואז הוא ניסה לקום והצליח ודהר בכל המגרש מהבהלה..
מטוליפ..שכבר לא אצלנו.. החלקתי הצידה בקאנטר כי ברחה לי ארכובה..וניסיתי לייצב את עצמי אבל לא ממש הצלחתי..
מבוס החמודי שגם כבר לא אצלנו.. אותו עיקרון כמו טוליפ, הייתי בקאנטר וברחה לי איכשהו הארכובה והחלקתי הצידה
אבל לא הבאתי עוגה.. חח לא יודעת למה.. פעם הבאה אני אביא..
ואני רוצה לציין שכבר זה השבוע השני שאני לא רוכבת בגלל המתכונות הטיפשיות האלה.. אה ואתמול היה לנו טקס חלוקת ת.ז.!! אז יש לי ת.ז.!!

למעלה