שרשור נקודות אור (כן!! אפילו ש...

שרשור נקודות אור (כן!! אפילו ש...

אמצע שבוע
אמ..למה? אני חושבת ש"רע מושך רע" נוסף כלומר, כשמרגישים גרוע נוטים באותו קו עוד להתגלגל, מה שמשפיע בהתאם
תחשבו, אם תבחינו בטוב ש(כן!) קורה זה יעודד אתכם במידה שיעזור לכם להשפיע בהמשך במעשים שימשיכו לשפר את המצב וההרגשות שלכם. מה אתם חושבים?? קדימה!!! נקודות אור
שירקוש! יש בידיך לשנות!! (קראתי אותך למטה) היאוש גורם לך לאבד תקוה, אבל האמת שתמיד יש תקוה ואת יכולה לייצר ולחזק אותה במעשים חדשים. לא הלך עד כה? תמשיכי לפעול ותגרמי לדברים להתרחש. אז?? זו לא תהיה שאלה של האם יקרה אלא פשוט מתי נכון? (וכרגע פשוט קצה הסבלנות שלך. זה הכל).. חזקיייי ואמצי (ועשי!)

תיקון בניסוח ../images/Emo3.gif (סוריי)

* יעודד במידה שישפיע ויעזור להמשיך ולפעול באופן שישפר את המצב וההרגשות.

s h i r k u s h

New member
תמיד יש תקווה...

אבל היא מצטמקת אצלי מרגע לרגע... אני יודעת שאני צעירה, אני יודעת שכל החיים לפניי אבל מה אם אני אישאר לבד תמיד? ולגבי נקודות אור- כמובן שלהיותי סינגלית יש הרבה היבטים חיוביים אבל זה לא עולה על השליליים...

זו מחשבה תבוסתנית שירקוש ../images/Emo10.gif

גם אם נניח תשארי לבד, המחשבה הזו כשלעצמה מראש נועלת אותך באמת במקומך עכשיו. תראי, אנחנו לא חיים על אי בודד, למרות שאנחנו עלולים ליצור אי כזה גם בין המון אנשים. קחי נשימה עמוקה בחיפוש החבר שאת מחפשת כלבבך, ותזכרי..שמכל אלה שתפגשי בסופו של דבר את זקוקה רק לאחד. בינתיים במקום להפוך את החיפוש למטרה, קחי את זה כזמן טובבב שאת מעניקה לעצמך: היציאות, הבילויים - כשאת משוחררת את תרגישי ותתנהגי אפילו אחרת מתארת, 'החוץ' יבוא תוך כדי וימשך אליך (אני מובנית??
) בינתיים את מקבלת כוחות ויחס עוטף פה מכולם

s h i r k u s h

New member
את צודקת...

אבל תאמיני לי שתקופה ארוכה אני מנסה להפנים את זה ולא ממש מצליחה.

כי את לחוצה

הגיל ברקע מלחיץ אותך? (מצטערת שלא שמתי לב בת כמה את) החסר של בן זוג תופס אותך ומעסיק אותך הרבה? מה את עושה בחיי היומיום שירקוש? עובדת/לומדת..

s h i r k u s h

New member
אני בת 21 כך שזה לא הפחד להישאר

רווקה זקנה או משהו כזה... החוסר של בן זוג מעסיק אותי המון כי אני בחורה שמאוד אוהבת להעניק אהבה, מאוד אוהבת את כל הרעיון של אהבה והתאהבות וטיפוס מאוד רומנטי. ביומיום אני חיילת משוחררת, שעובדת בחנות צעצועים וכלי כתיבה, וכנראה אשלב את זה בעבודה בגלידריה.

יוהווו איך אני אוהבת נקודות אור

נקודה אחת גדולה. אהובי המיתולוגי משכבר הימים, הופיע על מפתן דלתי, בהפתעה גמורה. העברנו יום וחצי של לב אל לב. אני עדיין מוצפת רגשות.

בוקר טוב סטנור ../images/Emo13.gif

ואיזה אירוע או דבר האיר את יומך בימים האחרונים - שאתה יכול לכתוב אותו כנקודת אור?

Neora Barak

New member
תנחשי....אני חושבת שסטנור..../images/Emo6.gif

ועוד קשישה מנותחת אחת מהשרון הולכים לרדת על ארוחת בוקר כפרית ב"קפריזה" שבמושב חרב לאת...

וואווווווווווווו איזה מגניב ../images/Emo45.gif

סחטיין עליכם. מפגש פורום, הה?
תהנו לכם

Neora Barak

New member
משיגנע.. כוללללה אימון אישי !!!../images/Emo2.gif

אין אין עלייך דליונת, את אחרונת הרומנטיקנים .. [ ובשביל זה אגב- אני אוהבתותך ואת להבונת. !!! ]

איך אני קולטתתת קטעים כאלה ../images/Emo24.gif

נאורה, מה ומי אנחנו בעולם הזה?? טיפות האושר מה זה עושים את החיים שלנו.... חיבוווווק,

למעלה