שרשור נקודות אור (כן!! אפילו ש...

דליוש

מה עם נקודת אור משלך?

broken child

New member
נקודות ../images/Emo62.gif???

מאמצת את כל התאים האפורים כדי לחשוב על נקודות האור השבוע. אמנם כמו שדליה אמרה,השבוע רק התחיל... אבל מנסה בכל זאת למצוא. ...... חושבת..... מנסה...... לא מוצאת
מקווה שבסוף היום תהיה לי לפחות נקודה אחת של אור לכתוב. רק שכלום לא יהרוס לי את היום הזה. הוא אמור להיות טוב.

אז נקודות אור בכלל... קטנות גם

כמו למשל..אם יצא לך להיות בחוץ ולראות כמהה הכל יפה, שאנחנו חיים בקסם של עולם. והיופי שלו עושה יופי פנימה לנו. מתי פינקת את עצמך בלא משנה מה ילדונת? ולהנות מההנאות והכיפים שמוצעים ופרושים לנו. איפה והאם בין הקשיים שקיימים כך או כך בחיי היומיום, ראית/הארת לעצמך נקודה טובה. (פגישה עם חבר/ה שאחריה התמלאת בהרגשה טובה) אני חושבת שיש נקודות כאלו רק שאנחנו פחות מעניקים להם משקל
אבל זה חשוב כן. ויותר ..זה אפשר במחשבה מתוכננת לקבוע אותם ולתת (לנו) אי אפשר להתרוקן רוב הזמן מהאנרגיה על מאה ההתמודדויות שיש מבלי מנגד להטעין בחזרה (זה מה שבעצם רציתי להגיד בשרשור הזה) יום אחלה ילדונת,

broken child

New member
דליה יקרה,

לצערי באמת השבוע לא היו לי נקודות אור. יותר נכון-כמו שאמרת-אולי היו אבל בתוך כל השחור הזה נורא קשה למצוא אותן.עוברים עליי ימים קצת קשים. חוסר שינה משמעותי פלוס עוד כמה דברים. חשבתי על השאלות שלך ובאמת,כשאני ישנה מספיק-השינה קשורה אצלי מאד למצב הנפשי ולמצב רוח-אני כן מסוגלת לשים לב לנקודות אור,הקטנות ביותר:השמש,חיוך של ילד,שיר יפה,זמן עם עצמי,ים,חברות... אבל קשה לי עכשיו. ימים כאלו.
תודה דליה,על המילים ועל הנוכחות שלך. מכל ה-

אין נקודות אור ?

בטוח יש תחשבי טוב בכול מצב אפשר למצוא נקודות אור (רמז תקראי את שלי ) יאללה תתאמצי קצת יותר

broken child

New member
שמעת אותי בטלפון...

איך אפשר למצוא נקודות אור כשמרגישים כל כך נורא? אולי דווקא ברגעים האלו חייבים למצוא,לחפש. את יודעת מה? מצאתי. זה שחזרנו להיות בקשר. זו נקודת אור ענקית בשבילי.

זה כבר משהו

ודווקא שמרגישים הכי רע צריך לחפש הכי טוב נקודות אור זה לא חוכמה למצוא שהכול נראה טוב ואני לא חושבת שתוך יום את תהיה בריאה אני עדיין לא בריאה למרות שאני בתוך תהליך אבל צריך לדעת להאחז הכי חזק שאפשר באור ואם אני אומרת לך משהו זה לא כדי לפגוע אלא כדי להראות לך שאפשר אחרת ובעצם כול דבר שאנחנו עושים ומרגישים זה מבחירה אני רוצה לעזור לך תמצאי את היד לקחת את העזרה

broken child

New member
"תמצאי את היד"...

עושה לי עצוב טלטולה. אני יודעת שכל כך הרבה ידיים מושטות אליי. אז למה אני לא מוצאת את האומץ להושיט את היד חזרה...?

אולי כי

יש בך משהו שעדיין מפחד לוותר על המחלה תחפשי עם עצמך למה את מפחדת לוותר ? מה המחלה נותנת לך אולי אפילו תעשי לעצמך רשימה של מה היא נותנת ומה היא לוקחת מין יצרונות וחסרונות

broken child

New member
בינגו.

קלעת בול. ואני יודעת את הרשימה בעל פה. היא לוקחת הרבה יותר.

נקודות אור

קיבלתי אישור להתחיל לעשות פעמיים בשבוע הליכה
אומנם פרצו לנו לדירה היום אבל המשטרה מצאה את כול הדבריים בפרדס סמוך לבית
אני אוכלת איך שאני רוצה
אני פחות מתרגשת מזה שעליתי קילו וזהו בנתיים בטח יש עוד אבל אני לא זוכרת עכשיו

את.

יש בך מלא אור. בחיי. אני קוראת כ"כ הרבה זמן, ופשוט נפעמת ונדהמת. וגם - מקבלת הוכחה כמה להיות נאמן לתהליך השינוי - עוזר.

תודה לשתיכן

לפעמים אני נפעמת מעצמי ועברתי דרך ארוכה ואני גאה על כול צעד שעשיתי למרות שעוד יש דרך לעבור

למעלה