מחייכת
ה השם הזה תפוס New member 26/4/04 #70 וואו! ../images/Emo12.gif אני בהלם! איזה שירשור ענק! המון תודה וכל הכבוד! נכנס לטאגליינס
• •°•אני°•° New member 27/4/04 #72 יש 3 (לפחות) אחד- סברינה המכשפה הצעירה (ככה קוראים לו?) שני- סברינה ברומא שלישי- סברינה באוסטרליה (ככה קוראים לו?) אההההההה ויש עוד אחד שהוא לא של סברינה אבל מליסה משתתפת בו: יו דרייב מי קרייזי לא יודעת מה השם שטקעו לזה בעברית.
יש 3 (לפחות) אחד- סברינה המכשפה הצעירה (ככה קוראים לו?) שני- סברינה ברומא שלישי- סברינה באוסטרליה (ככה קוראים לו?) אההההההה ויש עוד אחד שהוא לא של סברינה אבל מליסה משתתפת בו: יו דרייב מי קרייזי לא יודעת מה השם שטקעו לזה בעברית.
ה השם הזה תפוס New member 27/4/04 #73 Drive Me Crazy בעברית תירגמו את זה ל-"את מטריפה אותי" והיא משחקת שם נערה שקוראים לה ניקול שקורים לה כל מיני דברים עם השכן, סרט חמוד
Drive Me Crazy בעברית תירגמו את זה ל-"את מטריפה אותי" והיא משחקת שם נערה שקוראים לה ניקול שקורים לה כל מיני דברים עם השכן, סרט חמוד
ה השם הזה תפוס New member 28/4/04 #75 היה לא מזמן את "את מטריפה אותי" בערוץ 4.. אז אולי יהיה שידור חוזר. את השאר אני לא יודעת.. אולי גם יראו מתישהו בערוץ 4 או בסינמה.
היה לא מזמן את "את מטריפה אותי" בערוץ 4.. אז אולי יהיה שידור חוזר. את השאר אני לא יודעת.. אולי גם יראו מתישהו בערוץ 4 או בסינמה.