שרשור "סוג הניתוח שהציל אותי"‬

אופירA

New member
מנהל
160 בצום זה לא טרום סכרת. זו סכרת ממש!

פוףףף, תהיה בריא עד 120.
מי שמתכנן לחיות עד 100 עלול למצוא את עצמו חי ובועט גם בגיל 110 ויותר...
אמא שלי אמרה כל הזמן שמספיק לה לחיות עד גיל 70. היום, בגיל 86 היא שמחה לחיות, ולא מראה שום סימן בכיוון ההפוך.

הרווחת את הבריאות שלך. תחרוט את זה טוב טוב בתודעתך, ותיקח על עצמך לעבוד על זה כל החיים בדריכות ובנחישות. אל תתן לזה ללכת לאיבוד באמצעות חוסר תשומת לב.
ההישג יכול לקטון עם השנים, ואז מהאכזבה והתסכול אתה עלול להקטין אותו עוד יותר. אז תיזהר מליפול בפח הזה, ותעשה כל מה שנדרש כדי לשמור על הבריאות ועל ההישג ולהיות כל הזמן עירני לשינויים.

רוייקו

New member
היי כולם. תודה למשתתפים על השיתוף

לאלה שמוסיפים את השיתוף שלהם, נסו גם להתמקד איך השיטה שבחרתם בה מצליחה אצלכם. לשם כך בחרתי בנושא ספציפי ועניינה ההצלחה שלכם עצם הבחירה הנכונה בניתוח הנכון עבורכם. זה יסייע לאחרים לבחור בניתוח המתאים להם על פי הסיפור שלכם. כל אחד יוכל לבחור את השיטה שמתאימה לו על פי הסיפורים של כולנו כאן. אני מכיר, למשל, אינסוף אנשים שמסתפקים בניתוח שרוול או מעקף ולא צריכים שוטר כמו טבעת. ולהיפך גם. יש אנשים שהיו צריכים את השוטר הזה שימשיך להגביל אותם גם בכמות הפעמים ולא רק בנפחים.

שיהיה לכם בוקר מקסים. יום ניפלא. סופ שבוע מאמם

אני באמצע שיפוצים שוב. הפעם אני בדירת גן. אולי בקרוב אזמין אלי

קוביd1

New member
תודה רועי על השירשור

ותודה לכל מי שסיפר על הניתוח שעבר ,ומצבו לפני ואחרי

קובי

אופירA

New member
מנהל
סוג הניתוח שהצליח לי (טוב, לא ניסיתי אחר
)

לפני 4.5 שנים נותחתי ניתוח טבעת אצל ד"ר אבינוח, וזה מאוד עזר לי להפסיק את ההשמנה הזוחלת של 15 שנה במקצב של אחורה קדימה אחורה קדימה עד ל-BMI40, ולסלק מהעודף 30 ק"ג שאני מצליחה לשמור לאורך השנים על סילוקם. זו רווחה גדולה מאוד. חזרתי לאיזה מקום ביניים בחיים, בו אני נראית טוב, סתם מלאה, לא שמנה.
אני אשמח מאוד אם אחזור להיות רזה יותר, כמו בחיי הצעירים (עד גיל 30). וכן אשמח מאוד אם ההישג הנוכחי יישמר ולעולם לא יאבד או יתקלקל במעט.
בשורה התחתונה - אני מאוד שמחה
.

השומן הרב ציער אותי, הגם שלא הייתי ענקית, כי לא חיכיתי להגיע לשם, וגבול הזכאות לניתוח הספיק לי בהחלט.
שמחתי מאוד להיפרד מאחוזים ניכרים מעודף המשקל - כ-75%.
חשוב לי מאוד לשמור על הבריאות, על האיזון התזונתי, ועל איכות החיים ואיכות האכילה.
לשם כך הטבעת שלי מקבלת יחס של שרוול, כלומר היא לא מהודקת ולא מונעת ממני לאכול הרבה מאוד. אבל היא מונעת ממני לאכול מהר והרבה מידי בבת אחת, להיות רעבה יותר מידי, לשתות מיד לאחר אכילה ולאכול דקה לפני השינה. היא מעוררת בי מוטיבציה להקפיד על הרגלי אכילה נכונים, ועוזרת לי לוותר על הרבה שוקולד וגלידה ועוגות, כי אני לא רעבה ולא מוכרחה אותם. כדי לא להתפתות למרות שאני לא מוכרחה - אני לא מחזיקה אותם בבית אלא במנה הקצובה המותרת לי בלבד.
למרות שהטבעת המרווחת מאפשרת לי לאכול הרבה, אני מקפידה על מזון דל קלוריות ועתיר סיבים תזונתיים, צירוף של פחמימות עם חלבון, שובע קבוע ע"י פיזור הארוחות לאורך היום, הרבה מאוד נוזלים טעימים (מרק, שוקו דיאט, תרכיז אשכוליות/לימון טבעי ממותק). אני אוכלת בכוונה מאכלים שדורשים תשומת לב באכילה עם טבעת - דג סלומון, ירקות, לחם מקמח מלא, בשר ועוד - ולפיכך משביעים אחרי כמות קטנה מאוד בכל ארוחה.
וכמובן דואגת להעצמה נפשית ורוחנית דרך קבע, ככל האפשר, לפעילות גופנית מינימלית, לפי כוחותי, ולפעילות תמיכה שנותנת הרבה כוח בהמשך התהליך ובתחושת המשמעות שבו, שעוזרת לתחזוק המוטיבציה
.

בהצלחה לכולם, ושתהיה לכם הרבה שמחה לוותר על קיצורי הדרך בדרך לאדם הנפלא עם הכבוד העצמי שבתוך כל אחד מאיתנו.

DBZI

New member
לפרופ' רובין נוצר מן שם כזה

בכוונה הכנסתי את הכינוי 'הנורא' למרכאות כפולות...
לפרופ' רובין נוצרה תדמית מחוספסת של רופא שאינו רגיש למטופליו... כאחד שחמימות לרגשות המנותחים רחוקים ממנו... וההיפך הוא הנכון.
כמנתח וותיק מאד בתחום הבריאטריה יודע פרופ' רובין כמעט הכל בתחום. זה נכון שדמעות והשתפכויות לא עושות לו את זה אבל רובין ידע בכל רגע ורגע איך אני מרגיש ומה הם חששותי מפגישתינו הראשונה ועד לביקורת השלישית שלאחר הניתוח.
אז לך תתווכח עם תדמית... פרופ' רובין הוא מנתח מיומן מאד, רופא בחסד עליון המחזיק בשיעורי הצלחה פנומנליים...

אופירA

New member
מנהל
שרשור "סוג הניתוח שהציל אותי"‬

הבה נמשיך לפתח שרשור זה.
גם אני אצטרף, אם אמצא איזה זמן בסמסטר הצפוף הזה ועוד לפני פסח.
בינתיים נעצתי אותו לטובת מניעת הסתלקותו לעמוד השני.

למעלה