גם עליי ותודה רבה =]
O O n y X New member 18/6/12 #15 life 283 יש לי גימור סמי מאט כזה. מסקרן אותי אם לגרסה שלו בג'ייד הגימור אותו דבר
P PeachGirl New member 18/6/12 #19 Jade-350 (הוא כ"כ ישן, לפני שנתנו להם שמות) תוכלו לראות אותו עם בסיס כחול, ונטול כל בסיס.
S saritmarti New member 18/6/12 #24 ואווו!!התאהבתייי ! אי אפשר להשיג אותו אם הוא ישן כפי שאת אומרת? הוא מהמםם
P PeachGirl New member 18/6/12 #26 אין לי מושג האמת יש סיכוי שאפשר- הרי הם רק הוסיפו שמות והוסיפו גוונים.
P poynter New member 18/6/12 #34 חחח היום קוראים לו happy day יש לי אותו ואף פעם לא מרחתי אותו כי הוא נראה לי מזעזע, אבל שאת מציגה אותו ככה על בסיס...... אולי אתן לו צ'אנס
חחח היום קוראים לו happy day יש לי אותו ואף פעם לא מרחתי אותו כי הוא נראה לי מזעזע, אבל שאת מציגה אותו ככה על בסיס...... אולי אתן לו צ'אנס
P PeachGirl New member 18/6/12 #60 גם אצלי הוא העלה אבק, ויום אחד חשבתי למה לא לנסות עם בסיס כהה. ממש הופתעתי מהתוצאה!
P PeachGirl New member 18/6/12 #21 LIFE-C347 לק בריח שוקולד... בשונה משאר הלקים של לייף, אין לו מספר על המכסה אלא רק על התחתית (יחד עם האות C). יש לו ריח עדין של שוקולד, לא מורגש יותר מדי.
LIFE-C347 לק בריח שוקולד... בשונה משאר הלקים של לייף, אין לו מספר על המכסה אלא רק על התחתית (יחד עם האות C). יש לו ריח עדין של שוקולד, לא מורגש יותר מדי.
H hollypop girl New member 18/6/12 #38 בדיוק התכוונתי לשאול פה בפורום אם מישהי יודעת מה המספר שלו (בשביל רשימת לקים שכבר יש לי, כדי לא לקנות דיופים)
בדיוק התכוונתי לשאול פה בפורום אם מישהי יודעת מה המספר שלו (בשביל רשימת לקים שכבר יש לי, כדי לא לקנות דיופים)