שרשור סופשבוע...

פוֹלי

New member
שרשור סופשבוע...

שמעתם אלבום טוב? קראתם ספר מעניין? ראיתם לינק ששווה להקליק עליו? המלצות יתקבלו בברכה. סופשבוע טוב

V e g

New member
שמעתי את

"23", האלבום החדש של בלונד רדהד, שיוצא ב-10 באפריל. משמיעה ראשונה, נראה שהם בהחלט שינו קו: אלבום יותר קיצבי, בהחלט פחות מלנכולי. מעניין אהה, והם עדיין חייבים לנו ביקור פה מהמלחמה, אבל מי כבר זוכר את זה. אני גם ממליץ לשמוע גם את Arcade Fire, יש להם אלבום חדש שנקרא Neon Bible. ויש פה מישהו שהולך להופעה של רג'ינה ספקטור?

scooby4

New member
אף פעם לא חיבבתי את ארקייד פייר

ובמיוחד כמה שירים מהאלבום החדש. קרן אן תוציא אלבום חדש בסביבות אפריל גם כן, בשם "Keren Ann". הוא כבר דלף לאינטרנט והוא נשמע מעולה. זה שונה מכל מיני דברים אחרים שהיא עשתה, יש שם הרבה אלקטרוניקה ורוק, פחות "שאנסונים"- מין קרן אן בשילוב עם ניל יאנג, רדיוהד, סיגר רוס וPאנק-Fאנק. אני אוהב לקשקש בשכל המון... המון. אם אתם תאהבו ת'אלבום, או שאתם בכלל אוהבים אותה- לכו להופעה שלה! היא אמורה להגיע בסוף מאי עם אבישי כהן החצוצרן.

Latisia

New member
גם אני לא כול כך מחבבת אותם

אבל יש להם אבל כמה שירים לא רעים מהאלבום פיונרל. השבוע בפעם הראשונה יצא לי לראות את הסרט "שיער" שמבוסס על המחזמר... דיי התלהבתי. זה ממש חמוד ומגניב חוץ מכמה קטעים יותר מידי הזויים לגעתי. מאז אני יצא לי לשמוע את הפס קול כמה פעמים. קצת הזדעזעתי שקראתי שהמחזמר הועלה בישראל וצביקה פיק שיחק את ג'ורג' ברגר ההיפי חחח... חוץ מזה עבר עליי שבוע דיי לחוץ בעבודות ומבחנים כך שלא היה לי יותר מידי זמן להקשיב למוזיקה, אבל היום יצאנו לחופשת המרץ' ברייק! יאי! שבוע וחצי חופש (=

kittycatbone

New member
ואוו נשמע מעניין../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אעע אני צריכה לשמוע אלבום של קרן אן!!! ^^ גם שמעתי שאייר כבר הוציאו השבוע אלבום חדש

lifahead

New member
אני!! אני הולכת לרג'ינה!!1

ביום ראשון כי נגמרו הכרטיסים ליום הראשון אבל יאי!! אני נרגשת!!!

scooby4

New member
../images/Emo70.gifזהירות: פרדוקס../images/Emo70.gif

מגניב-- ספרי אח"כ איך היה...

scooby4

New member
התבלבלתי בין היום הראשון ליום ראשון

יש הרבה יותר פרדוקסים כשעייפים מאשר אח"כ כשמתעוררים.

e-shfiyut

New member
../images/Emo207.gif למרמור

יש עכשיו שידור חוזר מחזורי אינסופי של השיר שלנו ורק רציתי להתמרמר על כך שיש שירים כ"כ טובים בתכנית, ואני לא מדברת רק על רדיוהד, אבל התכנית כזאת מטופשת. אז זהו. התמרמרתי. המשך סופשבוע נהדר לכולם.

הסרט החדש עם לאונרדיו דה קאפריו

נדמה לי שהעיברות הוא "לגעת ביהלום" בכל מקרה באנגלית קוראים לסרט Blood Diamond, סרט טוב, שווה צפייה. אזהרה! משרד הבריאות וגם אני קובעים כי אין לראות או אפילו לחשוב לצפות בסרטים הבאים: גיבורי הדגל (הגיבורים היחידים זה אני וחבר שלי שהחזקנו כמעט את כל הסרט), סרט כל כך גרוע, ועוד עם שמות ענקיים מאחוריו... אני לא מבין איזה ביזיון העלו כאן. השתולים בעעעעעעעע סופשבוע מהנה:)

Cherub Rock

New member
ראיתי את הסרט,

ממש נהנתי. אבל למה, למה, למה "לגעת ביהלום"? איזה תרגום עיברי דפוק לשם של הסרט. גם השתולים, החדש גם של ליאונרדו דיקפריו, טוב.

Latisia

New member
כן ראיתי את blood diamond אתמול...

בדיוידי... כול כך טוב וקשה לצפיה. ממש אהבתי למרות שהיה ממש מאוחר ולא ממש עקבתי בתחילת הסרט :/. אני אראה אותו השבוע שוב, יש לי מספחק זמן הרי (מרץ' ברייק!) הו ולפני שבוע ראיתי בפעם הראשונה את The Rocky Horror Picture Show ואשכרה הייתי צריכה להכריח את עצמי לא לסגור את הסרט כדי להבין ממה אנשים מתלהביםממנו כול כך! ולא הבנתי! מה הקטע? זה היה נראה לי כול כך טיפשי ולא קשור. :/

Knives Out

New member
חרא סרט

עשו אותו כבר מאה פעם. יש שם קטעים כואבים אבל הסרט חרא.

Knives Out

New member
blood diamond

כרגיל, הלבנים האמריקאים באים להציל את המצב כשכל הכושים מסביב הם הפחות חכמים, וצריכים את העזרה שלהם בשביל "למצוא את הדרך" - סרט מעפן.

Latisia

New member
כן נו זה סרט אמריקקי...

ובכול סרט אמריקקי הם חייבים להוציא את עצמם ככה... חייבים להראות נוכחות. מעפן. אבל בכול זאת דיי חיבבתי את הסרט. השחקן השחור שיחק לא רע.

מה לעשות שהמציאות שם היא כזו.

מה עדיף בלי עזרה בכלל?! לך אתה תהיה אחד מהחיים בכפרים האלה, שכל פעם קבוצת מורדים אחרת הורגת לך את המשפחה ומשדלת אותך לעבוד בכפייה. מצב מסובך שם ודי עצוב, אבל לנו יש בעיות משלנו ככה שכרגע זה לא מעניין.

למעלה