שרשור סופשבוע...

kittycatbone

New member
רוקי זה מעולה!../images/Emo2.gif

עדיין לא ראיתי את הסרט מההתחלה
כאילו ראיתי רק פעם אחת ופיספסתי את השיר הראשון.. אבל בכל מקרעיי, זה סרט ממש טוב! כאילו.. מבחינה קולנועית ו-וואטאבר הוא לא מדהים. אבל הוא הזוי ביותר, ויש בו שירים כיפים, אז זה מעולה!!

FunkyMonk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה קרה לי בכיתה.. אם אתם מכירים את הקטע הזה של כל מיני פרוייקים שהולכים לראות את רוקי (המחזמר) בקבוצות באיזו חרטבונה בהוד השרון או משו? קיצר, ראיתי שני אנשים מדברים על רוקי, רק שאחד דיבר על רוקי המוזר ואחד דיבר על רוקי המתאגרף XD זה קרע אותי מצחוק (תאמת שזו בדיחה פרטית, כך שאני לא מצפה שתבינו, אבל הייתי חייב לחלוק)

Latisia

New member
סרט לא חייב להיות מושקע ו...

מדהים מבחינה קולנועים כדי להיות סרט טוב. זהו שברוקי העלילה מטומטמת למדיי והמשחק דיי גרוע וגם המוזיקה דיי עלובה ולא כזו מושכת.

kittycatbone

New member
חחח נו טוב.

כל אחד ודעתו. לדעתי העלילה מוזרה ומצחיקה, והמשחק.. המשחק סבבה, נו זה סרט ישן, לא שיחקו כזה מדהים אז. (סתם זה מזה לא קשור האמת
) בכל מקרה, שיהיה. =]

kittycatbone

New member
הו ..

אם כבר סרטים, ראיתי אתמול את קיס קיס בנג בנג. למרות שלא הבנתי חצי ממה שקרה בסרט בגלל שראינו אותו בלילה בווליום חלש ובלי תרגום.. XD זה סרט ממש טוב וחמוד
ובנוגע למוזיקה, לא שמעתי הרבה מוזיקה מגוונת.. כלומר, יצא לי לשמוע השבוע הרבה רדיוהד
שמעתי הרבה (יחסית) את אוקיי קומפיוטר, אמניזיאק והיום את קיד א'. רק הזכיר לי עד כמה אני אוהבת את רדיוהד
גם נדלקתי מחדש על השיר exit music השבוע, למדתי לנגן אותו וכאלה (על גיטרה). הוא כזה יפהה. במיוחד המילים.

Latisia

New member
אוי אני רוצה לראות את הסרט

כבר הרבה זמן. הבנתי שזה מן קומדיה מצחיקה בצורה דיי חכמה או משו.

kittycatbone

New member
חחח,

כן זה מצחיק למדי!
שוב, אם הייתי מבינה את כל מה שלא הצלחתי לשמוע זה בטח היה אפילו יותר מצחיק, כי המון פעמים פשוט שאלתי את חברה שלי שכן ראתה מה קרהXD אבל יש שם הרבה דברים מאוד הממ, שנונים

Queen for a day

New member
האנטומיה של גריי../images/Emo99.gif

פשוט סדרה מצוינת. ויש עוד המון סדרות שYES החזירו או הביאו.

Latisia

New member
the illusionist

למרות שזה כבר ממש לא סוף שבוע, אני ממש ממליצה לראות את the illusionist עם אדוארט נורטון. ראיתי אותו אתמול.

Cherub Rock

New member
אוו אני ממש אוהבת את אדוארט נורטון,

יש לי את הסרט, ואני פשוט מתעצלת לראות
שמעתי שיש טוויסט בסוף שהורס את הסרט (אל תגידי מה הטוויסט
) אז זה ממש הורס?

Knives Out

New member
הורס מאוד, שווה לראות גם

היוקרה- סרט הקוסמים השני שיצא במקביל לאמן האשליות וכולל בסאונדטראק את Analyze . וגם פאקינג דיוויד בואי משחק שם..

Latisia

New member
הורס מאוד וגם *ספויילר*

אני ממש חיבבתי את הסרט עד הקטע שאדוארט עולה על הרכבת בסוף והשוטר מבין מה הוא עשה באמת. זה ממש אדיוטי, פתאום משום מקום השוטר יודע בדיוק מה הוא עשה ושסופי באמת בחיים. כלומר, הוא פתאום מגלה את זה בלי שום הוכחה ממשית למה שהוא הוא באמת עשה. הסוף דיי הרס P: בכלל אדוארט נורטון פשוט שחקן מעולה. מבין הטובים ביותר יחד עם שון פן.

Knives Out

New member
הסוף גדול.. והגיוני מאוד

בלי הסוף הזה הסרט סתם היה מבאס..

Latisia

New member
אה לא הבנת אותי..

זה לא שלא אהבתי את הסוף ואתה צודק לגביו. הכוונה היתה שהצורה ששוטר מגיע למסקנה שהיא בחיים ואז באופן פתאומי הוא יודע בדיוק מה הם עשו כדי לברוח. הדרך שהראו את זה בסרט הי זו שמבעסת אותי, לא הסוף של הסרט.

Anuerysm

New member
האיש המפחיד הזה הוא אדוארד נורטון?!

אותו ילד תמים מפחד ראשוני ופייט קלאב? בכלל לא שמתי לב

למעלה