שרשור סופ"ש
+

vegetable man

New member
שרשור סופ"ש../images/Emo16.gif+../images/Emo155.gif

אתם מוזמנים להעלות המלצות בנוהל הרגיל. אני אישית אשמח לשמוע על הרכבים חדשים ומעניינים, אלטרנטיביים או לא אלטרנטיביים. ואיך היתה הופעת הקאברים של אתמול? נפגשתם אחד עם השני במקרה? מצפה לדיווחים

Knives Out

New member
Mutations של Beck !!!

וואו! עד היום שמעתי רק את SeaChange ועכשיו קניתי את Mutations , אני חייב להגיד שזה אלבום מדהים! הופק ע"י נייג'ל גודריך (נו, של רדיוהד בעיקר) בשבועיים בלבד, ונחשב אחד האלבומים הטובים ביותר של Beck . וואו..! בקשר להופעה, לא באתי משתי סיבות: 1) אף אחד לא רוצה ללכת איתי ולא היה לי איך להגיע חוץ ממונית של 60 שקל. :( 2) אחי הגדול הזהיר אותי שהופעות מחווה זה דבר נורא, הוא אמר שהוא היה באחת רעה של פינק פלויד שפשוט הרס לו את ההקשבה לפינק פלויד אחר כך כי הוא נזכר בלהקת המחווה בסיוטים. 3) הלו?! לא קצת הגזימו עם המחיר?! 40 שקל זה סביר, אבל 60?!

Paranoidd

New member
סופ''ש טוב לכולם

אז אני הייתי בהופעה עם עוד שני חברים...היה נחמד פלוס... כאילו הביצועים לא היו משהו חוץ מ2+2 בהתחלה..ולאקי שהיה די דומה.. ובסוף פאראנויד היה גם אחלה... האמת שנהניתי מהשירים של מיוז כנראה שכמות הרעש כיפתה על טעויות.. לא אהבתי את הסולן...אבל בתגובה לKnives Out תהיה בטוח שזה לא הרס לי שום דבר באהבה שלי כלפי רדיוהד...ובטח ובטח שאני אמשיך לשמוע אותם וזה לא יעשה לי שום סיוט בלילה כשאני אזכר בהופעה אתמול שבסה'כ היתה בסדר...אבל כנראה שהבירות עזרו לי להינות יותר מאשר הלהקה.. היו עוד אנשים מהפורום<?

ההופעה אתמול

אני חייב להודות שבמשך ארבע השנים שבה קיימת הלהקה, אף פעם לא הייתה לנו הופעה כזאת. הקהל היה תומך ומדהים, וזה פשוט הפך את ההופעה לחוויה אחרת לגמרי. אפשר לראות כמה תמונות מההופעה ביומן הלהקה שלנו. והנה תמונה של שלושת החבר'ה שפשוט עשו לי את כל ההופעה. אם אתם כאן, תזדהו!

vegetable man

New member
סבבה

אבל אם מישהו מכם לא רוצה להזדהות (וזו זכותו), והוא יכול לשלוח לי הודעה ואני אמחק את התמונה.

ההופעה אתמול :... אני אהיה ישיר

באתי במיוחד מירושלים כדי לראות הופעת מחווה לרדיוהד (בסוגריים מיוז) אחרי שכבר ראיתי הופעת מחווה אך ורק לרדיוהד על ידי הרכב ירושלמי מיוצאי האקדמיה למוסיקה. ההופעת מחווה ההיא היתה מהנה כל כך ומעולה מבחינה מוסיקאלית... אתמול בערב ראיתי את solstice coil, נתחיל מהדברים הטובים : המיוז שהם עשו היה יפה מאד ומאד מתאים להם לנגן מיוז כי יש להם סאונד ממש דומה כמעט מבחינת הכל. והקאברים היו טובים. - השירים המקוריים של הלהקה (solstice coil) היו בנויים טוב...אם כי אני אישית לא מתחבר אליהם. לגבי רדיוהד שזה העיקר שבאתי לשמוע שם- התאכזבתי מאד...הקאברים היו ברמה חובבנית כל כך עד כדי כך שרציתי לעשות mute עם השלט או משהו. מצטער על החריפות אבל זה היה ממש כך... לא באתי עם ציפיות גבוהות מדי אבל בכל זאת אתה מצפה מלהקה מקצועית לעשות קאברים רציניים ולפחות מדוייקים. נתחיל מזה שהיה חוסר דיוק בולט (אם לתת דוגמא אחת בודדה -אקסיט מיוזיק -אקורדים על הגיטרה שגויים ובהמשך זה היה נשמע כמו רגאיי בגלל הפריטה). אממ שנית לא צפיתי שהקול של מר דויטש יהיה זהה לשל ת'ום יורק ואמנם היכולת הוואקלית שלו טובה (של דויטש) אבל הוא הוסיף מן אפקט קבוע לקול בשירים, שעצבן אותי קצת... זה היה נשמע ונראה כאילו הם עשו את ההופעה הזאת רק בשביל ההנאה העצמית שלהם,ההתיימרות ואולי גם כסף לציוד הקלטה חח לא יודע...יש דרך לעשות דברים -קאברים מדוייקים וקונים או שתעשו קאבר-עיבוד מוחלט שהוא שונה מהגרסאות המקוריות...או שלא תעשו בכלל : / זה לא היה מקצועי בכלל ולא היה מהנה אלא רק מאכזב... נו אני לא ארחיב יותר כי אני גם ככה מרגיש רע עם עצמי... אני מקווה שתקחו את הביקורת רק בחיוב ולא תפגעו ממנה. שוב מצטער על החריפות.... המשך חג שמח וכשר והשראה מוסיקאלית !

רק אל תרגיש רע עם עצמך ../images/Emo24.gif

כל ביקורת היא מבורכת, ולקחנו את דבריך לתוך החשבון.

ואם בביקורת עסקינן

אז עוד כמה דברים פרטניים: - לא הרגשתי שהיה מבנה הגיוני של ההופעה. הזיגזוג בהתחלה בין שיר של רדיוהד לשיר של מיוז היה מרגיז, טוב שהופסק. ייתכן שלא קראתי את האותיות הקטנות אבל לא הייתי מודע לכך שהלהקה הולכת לבצע שירים מקוריים שלהם, ואישית זה הרגיש לי קצת פתטי ששירים מקוריים "נדחפו". ייתכן וטעיתי וזה כן היה מפורסם מראש, אם כך, סליחה. - אותה הערה נכונה גם לגבי השירים עצמם, לא הייתה זרימה מלאה של שיר, הייתה הרבה יותר תחושה שהשיר בנוי טלאים טלאים. - כן, באופן כללי השירים בוצעו בצורה מאוד לא מדויקת, ובהרבה מובנים לא היה אפילו ניסיון לבצע אותם בצורה מדויקת. אני מתנצל על ההשוואה, אבל זה בלתי נמנע: קיד אנדרויד בזמנו הגיעו עם כלים ייחודים, מחשב והמון מרכיבים שבלעדיהם הניסיון ליצור צלילים של שירי רדיוהד פשוט נשמע רע. נהנתי כי התחשק לי ללכת להופעה, אבל הקאוורים באמת בוצעו בצורה רעה. יאמר לזכות הלהקה כי השירים שבוצעו בהדרן בוצעו בצורה טיפה יותר טובה מהשירים שלפני ההדרן, ועדיין... מיוז אני לא מכיר יותר מדי, אבל את השירים שכן הכרתי, קיבלתי את אותה תחושה.

lifahead

New member
אומיייגאד!!!!!!!!!!

אההעהעהעהעהעה זאת אני שמה שיאוא היה לי פשוט כככיף תודה לך על הופעה מדהימה..

average1

New member
"Solstice is everywhere...."

(בציטוט למעלה: שיר מתחכם לו באמצע NewBorn
) ומה אתם יודעים, מסתבר שאפילו צילמו אותי ללא ידיעתי. חוצפה
http://www.evergray.com/solstice/warmanglobing/images/shir/tn_pic22.jpg הכי קיצוני מימין
את האמת, היה נורא נחמד. אהבתי מאוד את הביצועים ל Showbiz, 2+2=5, Newborn ולMy iron lung הקהל היה דווקא נורא פעיל, בהשוואה להופעות אחרות של קאברים שבהם הייתי..שיר רק נתן את הפקודה וכולם גדשו את הרחבה ופיזזו לצלילי האיש המוזר עם הכובע ושות'. הדבר היחיד שקצת הפריע לי זה שזאת הייתה מעין גירסת greatest hits למיוז ורדיוהד..היה נחמד אם היו מפתיעים אותי קצת עם איזה אידיוטיק או בקדריפטינג לפתע פתאום... (לא הצצתי בפלייליסט, בניגוד לבחורה האמצעית מהתמונה למעלה. ברחתי משם מהר לפני שהיא תגלה לכולם את הכל
) (דרך אגב, אם את הבחורה השמאלית מהתמונה למעלה. צרי קשר, אם תרצי. ניסיתי להחליף איתך כמה מילים במשך כל ההופעה אבל לא הצלחתי, בין כל העשן והרעש ששיר עשה. באמת, שיר - פעם אחרונה שזה קורה.)

עשינו את Idioteque בסיבוב הקודם

לפני שלוש שנים, אבל הבן אדם שתכנת את הלופ כבר לא מנגן איתנו היום. בכל מקרה, תודה שבאת. אנחנו ננסה להפתיע אותך יותר בפעם הבאה...

פוֹלי

New member
אני התמכרתי ל "אבודים"

מה שגרם לי לראות את כל העונה בראשונה בסופ"ש הקודם ואת כל הפרקים של העונה הנוכחית במהלך החג הזה. מחר, שבת, אני עם חברים מהעבודה למרתון "שר הטבעות", 10 שעות בערך? מי סופר... חג שמח.

אם כבר בסדרות עסקינן

באמת אבודים זאת סדרה טובה!! אבל יש סדרה אף טובה הרבה יותר ומדבקת יותר, אני אישית סדרה שלא ירדו לי העיינים ממנה זאת רומא! אחת ה-סדרות. עכשיו התחלתי לראות קצת נמלטים, שזה גם נחמד ביותר:)!

אתה מתכוון לPrison Break, נכון?

לא קראו לזה "הימלטות" או משהו כזה? סדרה מעולה בהחלט.

באופן רשמי יצאו 17 פרקים

ויש את הפרק שהודלף מההקרנות הפרטיות של הסדרה, אבל לא כדאי להוריד אותו, כי זה לא הפרק הבא אלא זה שאחריו!

למעלה