המ...
כמו שאני תמיד אחרי כנסים.. למרות שהוא נגמר לי ביום שבת שעבר.. אבל אני תמיד מושפעת ממה שניגנו מבחינת מוזיקה. אז אני אמליץ על היצירות שניגנו בכנס
les illuminations של britten יצירה של 9 קטעים קצרים יחסית, שנכתבה לקול סופרן או טנור (ואני אישית כל כך יותר אוהבת את זה עם סופרן מאשר טנור
).. ולתזמורת כלי קשת. המילים שבקטעים נכתבו ע"י משורר צרפתי, לכן הם בצרפתית בכלל.. ואפילו המנצח שלנו סיפר לנו קצת על הקורות חיים של המשורר.. שהוא היה הומוסקסואל.. ושהוא כתב את השירים האלה בסגנון מאוד סוריאליסטי. וכשקוראים את המילים של זה באמת, אני מאוד מסכימה עם העובדה שזה סוריאליסטי. אניוואי, אני ממש חולה על היצירה הזאת, היא פשוט מדהימה וכל כך כיף לנגן אותה, למרות שהיא קשה יחסית לנגינה (איכס קטע 5!) הממ.. וזהו
היצירה השנייה שניגנו, שכבר ניגנו בכנס של התזמורת שהיה לנו בחופש הגדול אני חושבת... היא פנטזיה של וון וויליאמס על נושא מאת תומס טליס. יצירה של איזה 15 דקות.. שכתובה לשתי תזמורות ורביעיית כלי קשת. גם את היצירה הזאת אני ממש אוהבת והיא פשוט מדהימה
רק הקטע הוא שהיא ארוכה *יחסית* ויש שם המון קטעים כאלה איטיים וחלשים, אז אחד שיקשיב לזה רק בחצי אוזן יכול הממ.. להירדם
אבל היא עדיין יצירה פשוט מדהימה
והדבר השלישי שניגנו היה הלצה מוזיקלית של מוצארט. מן יצירה כזאת פשוטה לתזמורת כלי קשת ושתי קרנות, שנועדה לגרום לקרנות להישמע כאילו הם מזייפות בטירוף. לעומת שני הדברים האחרים שניגנו כמעט כולנו בתזמורת חשבנו שהיצירה מיותרת, אבל בחפיף
זאת יצירה מאוד נחמדה
וסתם בתור הדרן ניגנו איזה הו דאון כמו שהמנצח שלנו מאוד אוהב שאנחנו מנגנים
מן רודאו שכזה
אבל זה לא שמישהו פה יכיר את זה כי מישהו שהכרנו כשהיינו בגרמניה שנה שעברה הוא שכתב את זה
הממ וזהו^^ סופשבוע נעים והמשך חופש/חג טוב! איכ בצפר לא רוצה אותו