שרשור סופ"ש

V e g

New member
שרשור סופ"ש

המלצות ואולי גם הלצות בנוהל הרגיל רציתי לומר אגב, בלונד רדהד היו מצויינים, נהנתי מאוד מההופעה. אמנים נוספים שבדרך: לורן היל מחרתיים, טורי איימוס עוד שבוע (אני מתלבט - סימן שאני צריך ללכת). מיוז ופלאסיבו כידוע בוטלו (על האחרונים באמת חבל), אבל האמת, שאין דבר יותר מבאס בשביל מעריצים זה לקבל ביטול כזה. לא עלינו

Knives Out

New member
Nine Inch Nails .. באים לארץ עם מייק פאטון

הם מעולים. וזה הכי לא אני בעולם לאהוב כזאת להקה. אבל הם מעולים. נכון יש להם פוזה טיפה, אבל הם מגניבים על הבמה אני מתאר לעצמי. באים לארץ עם פרויקט "פיפינג טום" של מייק פאטון. ההופעה צריכה להיות בתזונה. שיתחילו למכור כרטיסים כבר..

RYaniv

New member
גם בלאק אייד פיז

אפילו יופיעו בחינם לפי מה שפורסם. לא נשמע אטרקציה, אבל במקרה יצא לי להיות בהופעה שלהם לפני שנה ואפשר לומר שנהניתי (על אף למרות הכל).

lifahead

New member
ממ ג'ף באקלי החתיך

ממולץ בחום למרות שיש לו רק אלבום אחד הוא פיצוצי! ו..אההממממ אהבה!

kittycatbone

New member
מדברים על ג'ף באקלי-

בדיוק יצא לי אתמול להוריד גירסא שלו שר את קינת דידו מתוך האופרה דידו ואנאס של פרסל. גירסא מגניבה לגמרי לאריה המדהימה הזאת

kittycatbone

New member
אני מכירה אותה טוב מאוד../images/Emo10.gif

-פחות או יותר.. בכל מקרה, הלוואי עליי ללכת למופע שלה! אבל 400 שקל זה בהחלט המון, במיוחד כשכבר הלכתי למופע שעלה 290 שקל כרטיס ועוד מופע בסוף החודש שעלה 220 שקל לכרטיס....

V e g

New member
כדאי עם ג.ג'יפית

היא אמנית יוצאת דופן ומיוחדת בעיני. רק אל תאשים אותי אחוריזה כשתתבאס רצח שלא באת להופעה. אבל אצלך מילא, כי אתה לא מכיר אותה, ולא תספיק להכיר אותה בזמן הקצר הזה. הנקודה שלי פשוטה: אם אתם אוהבים אמן כלשהו, ומכירים את החומר שלו, לדעתי לפחות, שווה להשקיע, וחבל לוותר על הזדמנות שלא תחזור בגלל מחיר שאמנם גבוה יחסית, מה לעשות.

Pygmy puff

New member
האלבום החדש של אינטרפול

Our Love to Admire- מדהים. אינטרפול שומרים על הרמה הגבוהה שלהם גם באלבום השלישי.אגב, הרצועה הסוגרת, The Lighthouse מזכירה את רדיוהד. ההתחלה את Motion Picture Soundtrack והתופים בסוף את אקזיט מיוזיק. מומלץ!

kittycatbone

New member
הממהממ

מוזיקה האמת לא יצא לי לשמוע יותר מדי בימים האחרונים. יותר מדי מתמטיקה, תיאוריה, ודברים אחרים שפשוט מנעו ממני את הזמן של לשבת ולשמוע מוזיקה
בכל מקרה, אם כבר חוויה מוזיקלית של השבוע, יצא לי לנגן עם הרביעייה בקונצרט דואט לשני קולות (ורביעייה) מתוך סטאבט מאטר של פרגולזי. קטע ממש ממש יפה. וגם חילטרנו עם ליווי פסנתר את הלאקרימוסה של מוצרט.D: ואתמול גם יצא לי להקשיב ל-the eraser של ת'ום יורק, בגלל שהשתמשו בשיר מתוכו the clock בפרסומת בAXN.. ויוצא לי לראות את הערוץ בזמן האחרון לא מעט, אז כל הזמן אני שומעת את זה וזה נתן לי חשק לשמוע את האלבום
זהו פחות או יותר
בא לי כבר שיום שני יעבור. גם אם אני הולכת להכשל בבגרות המחורבנת הזאת ><

פוֹלי

New member
אז מה היה לנו?

האמת שהשבוע שמעתי בעיקר רדיו, אם נרד לפרטים - 88FM. כשלא שמעתי רדיו - שעתי את the eraser, כי גם לי יצא לשמוע אותו הרבה בפרסומות בהוט. המלצה לקריאה? "אשתו של הנוסע בזמן" של אודרי ניפנגר. אהבתי מאוד מאוד, קראתי שוב כדי לעשות סדר כרונולוגי של הספר בראש. עכשיו אני קוראת את "צלה של הרוח" של קרלוס רואיס סאפון, בינתיים עושה רושם טוב. ויאללה - עוד שבוע של עבודה לפנינו, אני כבר מחכה לסופ"ש הבא.

למעלה