שרשור סופ"ש

vegetable man

New member
שרשור סופ"ש

אתם מוזמנים לשרשר לכאן את המלצותיכם והגיגכם לסופ"ש. דבר אחד אני אגיד: אני מאחל לכולנו, במילים האלה, שהשבוע הבא יהיה יותר טוב, כי יותר גרוע מזה שהיה, קשה לי לדמיין.

../images/Emo91.gif

the smashing pumpkins הינם אחת מלהקות הגראנג'/ פרוג רוק החשובות ומשפיעות ביותר של שנות ה-90. בילי קרוגן המוכשר להפליא פשוט מצליח לשלב במוסיקה שלו כל כך הרבה אלמנטים שונים, מרוק כבד, גראנג', פרוג, אלקטרוני (נגיעה קלה) ושאר טיבין ותקילין. אלבומם Adore הוא לטעמי פאר היצירה (מלבד mellon collie and the infinite sadness ) ומכיל בתוכו 16 טראקים נפלאים. רצועות מומלצות: ava adore for marthe behold! the night mare tear האזנה נעימה!!

eckoboy748

New member
אני מוסיף...

את השירים היותר טובים לדעתי: 1) tonight, tonight 2) today

Latisia

New member
גם אני מוסיפה:

קודם כול השיר הכי אוהב עליי שלהם והשיר שחסף אותי אליהם: zero וגם: Sweet Sweet siamese Bullet With Butterfly Wings אני לא מכירה יותר מידי חוץ מהמוכרים אבל הם בהחלט מעולים! נו טוב מליסה האוף דר מאור ניגנה איתם P:

אכן אחלה שירים....

רק שהם לא מהאלבום שהמלצתי...אולי תמליץ בהזדמנות זו על mellon collie and the infinite sadness

DOCTOR ROBERT

New member
שמעתי את SIAMESE DREAM כמה פעמים,

ופשוט לא הצלחתי להתחבר. זה לא שזה היה קשה לשמיעה, פשוט שיעמם אותי. ואני אמור לאהוב את זה - אני אוהב את SOUNDGARDEN, וב-SIAMESE DREAM יש עבודת גיטרות מאוד סאונדגארדנית לפעמים. לתת עוד צ'אנס?

avki

New member
סמאשינג פאמפאינגס הרבה יותר

טובים ומעניינים מסאונדגארדן. סאונדגארדן הם סתם רוק.

DOCTOR ROBERT

New member
"סתם" רוק?

סולן עם קול שלא נגמר+גיטריסט שמתחרע כמו שצריך וידוע לחרוג מארבעה רבעים כשצריך+מתופף מצויין+בסיסט משוגע = הרבה יותר מ"סתם רוק". מצטער שיצאתי פנאט של סאונדגארדן, אבל אני פשוט ממש ממש אוהב אותם. אותם ואת TEMPLE OF THE DOG.

למעשה.....הם באמת לא סתם רוק...

אם אתם רוצים לקרוא להם סתם (ואני לא מסכים עם זה...) אז הם סתם גראנג'... בכל אופן, הם באמת לא סתם..אני אישית מעדיף אותם בקטגוריה שלהם (גראנג') יותר מאת נירוונה...

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני מכירה את אודיוסלייב הרבה יותר טוב מסאונדגרדן, אבל ממה שאני מכירה מסאונדגרדן הם בהחלט להקה מעולה!^^

alon5559

New member
אני מבין שקשה להתחבר אליהם,

לי לקח זמן באמת להתחבר לשירים שלהם, אבל בהחלט הרכב מעולה, ריפים טובים, מתופף טוב, סולן... באמת יש צורך לדבר על היכולות הווקליות שיש/היו לו? אני לא שומע אותם הרבה, אבל יש לי הערכה אליהם. הסדר *כרגע* בכל מה שקשור לגראנג' כרגע הוא: 1-נירוונה 2-אליס אין צ'יינס 3-סאונד גארדן *נ.ב- לא מכיר מספיק את סמאשינג פאמפקינס, כלומר רק להיטים ובינתיים אהבתי את כל מה ששמעתי, ככה שיכול להיות הם יתפסו את המקום שלישי..

Latisia

New member
גם אני לא ממש אהבתי את סאונדגרדן.

גם לי אם נשמעים סתם רוק. פשוט לא התחברתי! אהבתי את אודיוסלייב עם הסולן של סאונדגארדן.

da1boy

New member
בלאק אייד אנג'ל, אני ממליך לך את

הדיסק הרמיקסים של הבלאק אייד פייז, הוא ממש אחלה! (או שהכינוי שלך לא קשור ללהקה?)

DOCTOR ROBERT

New member
השם שלו, זה מהשיר PYRAMID SONG

"BLACK EYED ANGELS SMILED WITH ME..." שיר אדיר, מתאים דווקא לחורף.

למעלה