שרשור סופ"ש

kittycatbone

New member
גם אני מתה על הפאמפקינס!

ומבין השירים שציינת אני מכירה רק את behold! the night mare שהוא טוב^^ תודה על ההמלצה!

whatever4

New member
אני לא סובלת את הקול שלו

ואני לא מבינה איך אפשר לשמוע את הקול שלו. ניסיתי, באמת שניסיתי. אבל יש לי דרישות מינימום מלהקה ואחת מהן- שהסולן יידע לשיר.

lifahead

New member
:{

שבוע גרוע.. אני ממליצה על הדיסק הראשון של סוויד....אחלה סטאף..

Latisia

New member
רם אוריון:

הבנאדם גדול! חחח נדמה לי שהוא היה בנושאי המגבעת (שאת השירים המעטים שאני מכירה אני ממש אוהבת- חבל שנורא קשה להשיג אותם ברשת). בכול אופן מישהו אחר לי שלא מזמן הוא הוציא או מוציא אלבום חדש. אז הורדתי את כמה שירים מהאתר הראשי שלו והם פשוט נפלאים"! הם קנו אותי מהשניה הראשונה P: בנתיים אני נורא אוהבת את: מוות, אינסוף וbmo הרגע הורדתי עוד כמה מאתר שלו אבל לא יצא לי להתעמק! אז זהו בנתיים (=

Latisia

New member
בעצם אני ממליצה על כול השירים ש..

נמצאים באתר... נראה לי שחלק גדול מהם לא נמצאים באיפי או האלבום החדש שלו. אני מצרפת קישור! ממליצה בחום להיכנס ולשמוע (= ואני ממליצה על השיר "איש קופה ומשאית" של נושאי המגבעת (=

kittycatbone

New member
חח זה אשכרה שיר..

..שאחרי מספר מסויים של שמיעות הוא נמאס כזה.. :/ אבל בגלל זה עושים הפסקה, ושומעים אח"כ שוב ואוהבים ^^ ושאר השירים שאני מכירה מהאלבום ממש טובים^^

Knives Out

New member
טיפה נמאס פשוט..

חיפשתי היום מוסיקה במגירה כי נשבר לי טיפה מכל הלהקות האחרות ומצאתי את זה. שיר 4 ו2 יפים. הזמר לפעמים מעצבן אותי אבל הם ההגיות פה המוגזמות שלו.

Latisia

New member
חחחח הזמר חמוד לגמריי...

מצחיק מה שהוא עשה שהוא עלה לשיר את הביטר סוויט סימפוני עם קולדפליי בלייב 8! חחחחח.. השיר הזה נמאס אבל הוא נוסטלגי ובעל משמעות רבה בשבילי. כאילו הוא מזכיר לי כול מיני זכרונות טובים מתקופה מסויימת (=

Latisia

New member
אוף..

אני חושבת שהקשבתי ליותר מידי מוזיקה ישראלית אל תוך הלילה בסוף שבוע הזה! הוא חיזק את הגעגועים לארץ, לא רק לחברים אלא לכול החיים שם! למושב! במיוחד עכשו שהמצב לא טוב בארץ. השבוע הייתי בספריה ויש שם בין היתר גם דיסקים של אמנים ישראלים אז מצאתי אלג'יר והם טובים מאוד. הבאתי את "נאמנות ותשוקה". זו אלבום נורא כועס לדעתי חח יש בהם המון כוחניות וזעם. אני גם נורא אוהבת את המגיעות המזרחיות האלה בשירים שלהם לצד דיסטורשן! אני ממליצה בעיקר על השירים "קח את הזעם", "צרפת" ו"מכתבים למיכלי".

למעלה