שרשור סופ"ש

• פותח הנושא xflil
  • פורסם בתאריך

vegetable man

New member
שרשור סופ"ש

שבת שלום לכולם. המלצות והגיגים יתקבלו בזרועות פתוחות למרות הדיליי סופ"ש נפלא

vegetable man

New member
כעיקרון

בסופ"ש אנשים מעלים המלצות על מוסיקה, ספרים, סרטים, מקומות לצאת אליהם, או מה שזה לא יהיה. מומלץ להסביר קצת מה את אוהבת בהמלצה שאת מביאה. ו...את יכולה לספר גם על משהו מעניין שעשית השבוע, אם יש כזה דבר ובא לך.

ספג'ן סטיבנס

(sufjan stevens) מומלץ להקשיב לאלבום או שניים שלו - illinois נחשב הטופ. אני אישית אוהבת מאוד גם את גריטינגז פרום מישיגן.

Knives Out

New member
אני אהבתי שם את...

John Wayne Gacy JR. שיר יפייפה ומעורר אימה באותו הזמן.

יכול להיות שאתה צודק, אף פעם לא

ידעתי בוודאות. איך אפשר לברר?

Latisia

New member
radiohead- live in paris 2001

אהה אני ממליצה לראות את ההופעה הזו! פשוט מדהימה. אני זוכרת שראיתי חלקים ממנה פעם ובעקבות זאת התחלתי להקשיב לקיד איי ואמנזייק. פשוט הופעה מדהימה.

Shame in you

New member
מתאים לי בול היום

הייתי הבוקר בתערוכת 100 שנים לב"ס לאמנויות "בצלאצל", בנמל התעופה הישן. היה מקסים. בואו לספוג קצת אמנות ולהצית את דמיונכם.

Knives Out

New member
כן, אני מבין.

אני מגיע לפאקינג אורגזמה בקטע הזה. XD למרות שמעולם לא הבנתי מה לכל הרוחות אומר You know where u r with.

כן גם אני חופשי.

איך שאני רואה את המשפט הזה, הוא אומר שאתה יודע איפה אתה נמצא, ועם מי אתה נמצא. זאת אומרת בדיוק היכן אתה נמצא באיזה מצב עם איזה אנשים, עם איזה מצבי רוח, עם איזה דכאונות. with מבטא את כל המטען של הבן אדם. ככה לפחות אני רואה את זה.

V e g

New member
לי זה דווקא די ברור

זה משפט לדעתי שנועד "להוריד אותך לקרקע" אם יש לך שאיפות, או ציפיות לא סבירות מעצמך. כאילו הוא אומר, "אתה מודע למגבלות שלך, יודע איזה אנשים יש סביבך". שיר מאוד לא אופטימי בעיני. וזה גם השיר שאני הכי אוהב, של רדיוהד.

Roy1232

New member
אממ.. LUCKY../images/Emo13.gif

שיר מדהים שגיליתי מחדש בסופ"ש
"אני מרגיש שמזלי יכול להשתנות"

Knives Out

New member
זה.. האהוב עלייך?

זה אחד השירים הפחות טובים והפחות מעניינים של רדיוהד.. באמת.. כששאלו אותם על השיר הזה הם אמרו: "מה, אתם לא באמת לוקחים אותו ברצינות?" זה שיר על הוליווד. מילים יחסית פשוטות אבל השיר עצמו לא ממש אהוב עליי. שכחתי לגמרי שהוא קיים, חעחע.. ברצינות, הזכרת לי אותו עכשיו יש שם קטע שהקצב משתנה ואז חוזר, שאת הקטע הזה אני דווקא אוהב.

למעלה