שרשור סופ"ש

• פותח הנושא xflil
  • פורסם בתאריך

Latisia

New member
לא הוא לא אהוב...

סתם גיליתי אותו, לפני זה לא ממש הקשבתי לשיר הזה. P:

מה זה!@

פעם היית כחול מה קרה פתאום

אה והמלצות];

מי שנוסע לאילת מתישהו החופש, יש שם איזו אטרקציה שנקראת nightmare שאני ממש ממליצה עליה. מה הקטע בזה? אתם נכנסים אל תוך חדר, שהוא בעצם מבוך, חשוך לגמרי ואי אפשר לראות בו כלום המטרה היא לעקוב אחרי נקודה אדומה ולצאת מהמבוך, אבל הנקודה בשלב מסויים נעלמת ונופלים עליכם דברים ואנשים (או בובות, אני לא סגורה על זה) מחזיקים אתכם ברגליים. וואי, בהסבר שלי זה נשמע די עילג ודפוק, אבל זה באמת יפה ומומלץ. חוץ מזה שאני ממליצה על September - Satellite שנורא מתחבר לי לאילת וזהו];

FunkyMonk

New member
אנטר מטומטם!!!!!

*Yes - Relayer זהו אלבום מדהים. במיוחד קטע הפתיחה.

שלום:)

קארמה פוליס נחמד ביותר. וקליימבינג מבחינתי זה שיר שאסור לגעת בו, אבל בכל זאת נחמד ביותר:) הממ שאלה על ההקלטות, איך ביצעת אותם? עם איזה תוכנה? ומה הקלטת כאילו שכבות? כאילו הקלטת לבד ואז הלבשת קול על קול? איך עשית, אם אפשר קצת מידע בקשר לזה אשמח:) תודה רבה!

xflil

New member
האמת אסור לגעת בשום שיר

מהאלבום הזה כי הוא גאוני, ובטח פה בכלל ישתגעו עלי, אבל זה היה סתם בשביל לראות כמה נחמד אני אוכל להוציא את ההקלטה הזו... ההקלטה בוצעה עם הציוד הבא : גיטרות: Sherwood Acoustic Gibson Les Paul Standart 91' מגבר: Marshall Blusebreaker 1962 JTM45 Reissue חוץ מזה : הקלטה למיקרופון ישירות למחשב כמובן, תוכנת הקלטה ועריכה Cool Edit Pro 2.0 ו.....כמובן שזו הקלטה עם ערוצים משהו כמו 20 ערוצים בכל הקלטה בקליימינג אפילו יותר.

אהה וואי מגניב, אבל תגיד לא קשה

בדיוק להדביק כל קטע על קטע, ושיצא טוב ביחד? לא צריך להיות מומחה? כי אני רוצה להתחיל להתנסות בדברים האלה:) זה נראה לי נחמד. ואתה פשוט מקליט עם מקרופון רגיל? וד"א תמשיך בפרץ היצירתיות, יש לך את זה! :)

xflil

New member
המממממ.....

למה תמיד אנשים נמצאים עם אוזניות באולפני הקלטות ?
אוקיי אז למקרה שלא ידעת ולא העזת לשאול, הסיבה היא שבואי נגיד והקלטתי גיטרה ליווי, ועכשיו אני רוצה להדביק לזה סולו, אוקיי? איך אני אדע שזה הולך לצאת נכון? לכן שמים אוזניות, מתחילים את ההקלטה ובאוזניות אתה שומע את הליווי ומנגן לפי הליווי את הסולו שאתה רוצה לעשות. לאחר מכן אתה לא צריך "להדביק" את ההקלטה שהקלטת, היא פשוט מתמקמת מאיפה שהתחלת אותה עד איפה שהיא נגמרת...אם לא הבנת משהו, אניי אסביר

xflil

New member
מיקרופון רגיל....

לא איכותי בכלל, אבל תופעה כמה שהוא נותן תוצאות טובות אגב אם את מעוניינת יש לי "אלבום" של קטעים רק שלי.

אתה יודע איך לעשות מטרונום ברקע

כשמקליטים? כי תמיד אני עושה שטויות וקישוטים ויכול להיות שזה נשמע בהקלטה כבריחה מהקצב? חוץ מזה ההקלטה שלך נשמעת נקיה ממש יפה... ויש לך אותה בעיה שיש לי בשירה...

xflil

New member
כל עוד הליווי השירה והסולואים

בקצב...ובאס כמובן אז קישוטים לא ישמעו כמו יציאה מהקצב העניין הוא שיתאימו... אפשר לשים מטורנום בוא לאיסייקיו 79389858

למעלה