שרשור סופ"ש

V e g

New member
שרשור סופ"ש

שבת שלום חברה אתם מוזמנים לשרשר את המלצותיכם לסופ"ש ולשבוע הבא – מוסיקה, הופעות, סרטים, ספר טוב, וכו'. היות והרבה זמן לא יצא לי להמליץ על דברים חדשים ושווים ששמעתי, אז הנה 2 (סקנדינביים, מה לעשות הם טובים מסתבר): Mum – הרכב איסלנדי, האלבום Yesterday Was Dramatic - Today Is OK. והנה דוגמית (לא מאותו האלבום): Mum – Green Grass Of Tunnel Peter Bjorn and John – שלישיה שוודית, האלבום נקרא Falling Out. וגם כאן קבלו דוגמית Peter Bjorn and John – Young Folks סופ"ש נעים

../images/Emo91.gif

השבוע נראה לי דורש קצת העלאה של מצב הרוח. אי לכך ובהתאם לזאת אני ממליץ בחום על tom petty ואלבומו הנהדר Into the Great Wide Open. מדובר ברוק אופטימי, קליל ונפלא שתמיד משפר את מצב הרוח. קולו של תום נעים ומזמין. לא קשה לדמיין את התקופה שהוא הוכתר אליל רוק (ואפילו הונצח בסדרת הנעורים הטובה של כל הזמנים - פארקר לואיס). האלבום כולו כמיקשה אחת מאוד עקבי ומספק את הסחורה. שירים כמו Learning to Fly ן Into the Great Wide Open (המוכרים יותר) עושים כיף כיף על הנשמה....כמו שציינתי...קליל. מומלץ בנוסף, אני ממליץ לא להגיע לבקר אותי בחיפה...16 נפילות ב- 20 דקות....אמן שנסראללה יקבל
בתחת.... סוף שבוע נפלא!!!

kittycatbone

New member
תום פטי זה..

פרקר לואיס??????
אני פשוט... מתה על הסדרה הזאת!!
ואינדיד היום בבוקר בחיפה. בלע. התעוררתי *איכשהו* היום בסביבות 10:20 מהאזעקה, ואני כזה "הממ... אה! זה אזעקה! לקום!" ואז קמתי והלכתי ל"מרחב המוגן" שבבית שלי (חח לא שהוא באמת מוגן). ושמעתי כמה בומים חזקים יחסית שזה מוזר בשביל נפילות בחיפה שאותן אני בדר"כ שומעת טיפה יותר חלש. כל מקרה אחרי 10 דקות בערך אמא שלי באה הביתה ואומרת לי ששולחים את אח שלי לגבול היום מתישהו אז היא נוסעת אליו לרמת הגולן כדי להביא לו כל מיני דברים בבסיס, ואני כמובן רציתי לבוא... הממ ואז אח"כ פגשתי חברה שלי ברמת הגולן ועכשיו חזרתי. שם ברמת הגולן זה הכל בומים בלתי נפסקים של אימונים או לבנון. וכאן אצלי זה הכל רעש של מטוסים ומסוקים שלא נפסקים. :X

../images/Emo6.gif

תום פטי זה לא פארקר לואיס...הוא הוזכר שם פעמים רבות..לזה התכוונתי:) פארקר לואיס הינו לא אחר מאשר קורין ממק (אחלה שם). בחור חמוד..אפילו ביקר בארץ

kittycatbone

New member
אוקע זה מה שנקרא

הבנת הנקרא
או להיפך מזה. אניוואי, בכל זאת מגניב שהוא הוזכר שם פעמים רבות, וגם שהשחקן שכן פארקר לואיס ביקר בארץ. זאת סדרה גאונית

kittycatbone

New member
הו המלצות המלצות!! ^^

אז בשלושה שבועות יצא לי לקנות 7 דיסקיםXD הממ אופס
חח סתם. נו הייתי בחו"ל מותר לי
כל מקרההההה- אני רוצה להמליץ במיוחד על האלבומים הבאים: אלבום הסולו של ת'ום יורק כמובן
שהכרתי משם כבר איזה 4 שירים, אבל בכל זאת לשמוע את האלום במלואו זה פשוט מעולה
שלא נדבר על העטיפה המדהימה, והממ.. הדיסק הורוד סגול שלא הבנתי איך הגיעו לזה כשכל העטיפה היא פשוט שחור לבן עם קצת אדום בכותרות. האלבום החדש של מיוז- black holes and revelations שהוא בהחלט אלבום שונה משאר האלבומים, ואולי קשה חלק מהשירים לעכל בהתחלה. אבל אני חושבת שהוא מעולה, ושטוב שהם ממשיכים הלאה עם הצליל של הלהקה ולא נשארים כל הזמן אותו דבר מבחינת האלבומים. emiliana torrini - fisherman's wife אני כל כך שמחה שהשגתי את האלבום הזה- בגלל שדבר ראשון, אמיליאנה טוריני שאני מכירה בערך רק שני שירים שלה (מהפסקול של שרה"ט ושיר שהיה בבאפי), אני פשוט לא מצליחה למצוא באינטרנט שירים שלה. ולמצוא אלבום שלה היה פשוט כיף, ועוד במחיר טוב^^ וגם אחרי ששמעתי אותו לא התאכזבתי בכלל. יש לה קול מדהים (השירה שלה מזכירה לי קצת את ביורק), השירים רגועים, יפים, ומלווים בממש מעד כלים- אולי גיטרה פה קצת פסנתר ובכמה שירים אפילו כמה אפקטים נוספים. ובקיצור אלבום שקט ויפייפה. lady & bird לפני יומיים קניתי את האלבום^^ זה סוג של פרוייקט (או אפילו לא סוג של?
) של קרן אן ועוד מישהו, וזה אלבום ממש מעולה. לא ממש דומה לסגנון של קרן אן, אולי בכמה שירים בודדים קצת. אבל שירים מעולים, הרעיון מעולה. ומבחינת העטיפה, ממש אהבתי את מה שעשו שם.. למרות שהחליטו לשים את המילים של רק חלק מהשירים שזה מוזר
כתובים שם כמה דברים מבדרים והגרפיקה עצמה ממש חמודה. מומלץ כל כך^^ הו ו... זהו. שיהיה לכולנו סופשבוע רגוע
שהאזעקות לא יעירו אותנו מוקדם מדי בבוקר או מאוחר מדי בלילה. שלא ייפול עלינו טיל. ושהפסקת האש תגיע כמה שיותר מהר כבר

scooby4

New member
תודה על ההמלצות

שמעתי קצת מההקלטה של קרן אן וזה נשמע, מדהים, כמו הרבה מההקלטות שלה. אני מאוהב בשירה שלה.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifהצלחתי לעכל חצי מהאלבום

החדש של מיוז, אבל.. לא יודעת למה, אני פשוט לא אוהבת אותו
אי אפשר להשוות אותו בכלל לשניים הקודמים שלהם... הוא פשוט מעצבן כזה, יש כמה שירים טובים, אבל הרוב לא

lifahead

New member
ואו!

אמיליה טוריליני הזאת הופיע במקרה בארץ שנה שעברה בדבר הזה של אורנג'? כי נראה לי שהיתי בהופעה הזאת וממש נהנתי רק לא הצליתח לתפובס את השם שלה. אז כן?

michael meiri

New member
המלצה והלצה

ההמלצה: להקה שקוראים לה the distillers, הם חזקים לאללה אם אתם אוהבים פי ג'יי הארוי אבל יותר קשוח ויש להם זמרת חזקה ההלצה: יום אחד אפרו-אמריקני עם בגדים צבעוניים נכנס למסבאה עם תוכי על הכתף הבארמן שואל אותו "ווי מאיפה הבאת את החיה המופלאה והצבעונית הזאת" והתוכי עונה לו "מאפריקה"

צבגניב

New member
Jamiroquai - Dynamite

עם כל האנטי-מלחמה של ת'ום יורק, ועם ההפסד הצורם הזה במערכה, לא יזיק קצת Fאפנק מקפיץ כמו זה. למי שרוצה רק טעימה מוזמן להוריד את Feels Just Like It Should ואת Black Devil Car מתוכנת השיתוף הקרובה.

scooby4

New member
יש זמר חדש עכשיו

הוא קצת אנדרדוג, ממש סבבה. הוא הוציא במרץ סינגל שרק עכשיו מתחיל לתפוס תאוצה, "חושב עליה". ממש נאמבר מגניב. *** Peter, Bjorn and John הם גם סבבה. *** Laura Veirs היא גם, מאוד מאוד בסבבה.

scooby4

New member
ניצחתי אותך

למה לא להמליץ עליה כבר עכשיו? חבל על הזמן.

Roy1232

New member
ומנסה להתגבר?../images/Emo5.gif

אם מדובר בשיר הזה...
אני חושב שהבהרתי את הנקודה.

למעלה