שרשור סופ"ש

המלצה על שירים בודדים:

Neil Young - It's a dream - שיר שהתאהבתי בו מכוח ההשתכרות. Air - Alone in Kyoto - מתוך הסרט "אבודים בטוקיו" חנן יובל - נׂגה שבת שלום סוף שבוע רגוע

dresner

New member
לגבי Air...

תודה על ההמלצה. האם אתה בקי מספיק במוזיקה של הלהקה כדי להמליץ לי על האזנות נוספות? כי דווקא שמעתי דברים טובים עליהם אבל אף פעם לא יצא לי להתעמק...

DOCTOR ROBERT

New member
אני אשמח להמליץ.

זה תלוי איזה כיוון אתה מחפש: אם אתה רוצה אלקטרוניקה שפונה יותר לכיוון הרוק, שווה לנסות את The Virgin Suicides, שהוא אלבום מדהים ומלנכולי. אם אתה רוצה אלקטרוניקה הרבה יותר גרובית, ואפילו פופיסטית במקצת, נסה את Moon Safari, שטוב באותה מידה כמו הנ"ל, ואפילו יותר טוב, לדעתי. לא יצא לי לשמוע את שאר האלבומים שלהם, אבל ממה שהבנתי הם פחות טובים מהשניים האלו.

האמת שאני לא שומע אותם יותר מדי

אבל הם טובים... אני כמו דוקטור רוברט חושב שmoon safari זה אלבום מעולה וטוב. כנ"ל The Virgin Suicides... השיר שהמלצתי עליו כרגע הוא מתוך הפסקול של אבודים בטוקיו ואם אני לא טועה תוכל למצוא בפסקול הזה עוד קטעים טובים שלהם ועוד קטעים טובים בכלל...

scooby4

New member
לא אהבתי את מון-ספארי כל כך

אני שומע עכשיו את 'The Virgin Suicides', זה לפי דעתי הרבה יותר מדליק.

Paranoidd

New member
talki walki אלבום מעולה של אייר..

alone in kyoto מהאלבום הזה ויש בו הרבה קטעים טובים מאד...למשל השניים הראשונים מהאלבום מאד מוכרים.. ויש גם את השיר alpha beta gaga שהוא שיר ענק שבטח יצא לכם לשמוע.. ועוד הרבה טובים.. אני אוהב אותו יותר ממון ספארי...אבל הכי טוב זה וירג'ין סויסייד...

kittycatbone

New member
אני מכירה כמה שירים

מהאלבום talki walki ואני ממש אהבתי, זה עוד אחד מהאלבומים שהייתי רוצה לקנות.

אם השיר הזה מהאלבום אני אקנה אותו

מתישהו... אני שונא את הרשימה הזאת של "דיסקים שהייתי רוצה שיהיו לי" כי זאת רשימה שלא מפסיקה להתמלא וכל כך קשה להשגה :)

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifלגמרי...

כבר כל כך מעצבן לרצות כל הזמן לקנות דיסקים ולא להיות יכולה לקנות את כולם או לפעמים בכלל.. ואז יש עוד דיסק שרוצים ועוד.. ועוד.. ובלע!

למעלה