שרשור סופ"ש

• פותח הנושא V e g
  • פורסם בתאריך

V e g

New member
שרשור סופ"ש

מוזמנים לרשום כאן על מוסיקה טובה ששמעתם לאחרונה או כל דבר אחר. גם קישורים לקליפים מעניינים יתקבלו בחום. שיהיה סופ"ש נפלא ונטול חום

לצערי אין לי המלצה

למוסיקה...פשוט כי אין לי כוח לחשוב על מה להמליץ... אבל תיכנסו לקשור הזה - זה מצחיק וזה עם מוסיקה..אז מה כבר יכול להיות רע.. שבת מנוחה

V e g

New member
המלצה שלי

Hot Chip - The Warning מהאלקטרוניים הכי טובים ששמעתי השנה, עד כה.

scooby4

New member
לגמרי ../images/Emo45.gif

למי שאוהב מוזיקה אקוסטית, יפה וחמה- Toninho Horta - Durango Kid Vol. 1 Toninho Horta - Durango Kid Vol. 2. זה פשוט לא יאומן עד כמה שזה יפה. טוניניו הורטה (מבטאים אורטה) הוא גיטריסט, זמר מלחין, פשוט מוזיקאי אדיר. בשני הדיסקים האלו, אני יותר אוהב את ההשני, היופי האמיתי חבוי.

Knives Out

New member
וואו, Hot Chip פשוט מעולים.

אוהב נורא את הסאונד שלהם. והקול הנעים של הזמר ומכונות התופים הרגועות yet מקפיצות. מומלץ מאוד. עוד המלצה - Ladytron - Witching Hour Ladytron - Light & magic שני אלבומי אלקטרופופ משובחים. :)

V e g

New member
ליידיטרון בינתיים

הוציאו לפני משהו כמו חצי שנה את Extended Play - רמיקסים של Witching Hour. אמנם לא חדש, אבל נחמד.

Knives Out

New member
לפי דעתי, Hot Chip עשו רימיקס..

לDestroy Everything You touch. בגלל זה נזכרתי בהם בפוסט.

פוֹלי

New member
חזרתי למקורות טיפה

השבוע טחנתי את "בסדר מחשב". לפעמים לחזור לדיסק מסויים אחרי שלא הקשבת לו תקופה מסויימת גורמת לך להבין שוב למה זה אחד המאסטרפיסים הטובים שנוצרו אי פעם.

Roy1232

New member
לי יש המלצה מפתיעה

Wolf at the door
השגתי את HTTT לפני כמה ימים, ולמרבה ההפתעה, למרות שהוא לא נחשב אחד הטובים שלהם, אהבתי אותו בערך כמו את KID A, לגבי PH אין לי דעה כי עוד לא שמעתי. לגבי השיר הזה... שיר מדהים, אין מילים אחרות, התמכרתי
כמו משהו בין סטריט ספיריט לנייבס אאוט

Paranoidd

New member
איזה מוזר...בדיוק היום..

שמעתי את השיר הזה אחרי הרבה זמן וחשבתי לעצמי כמה השיר הזה מדהים... איזו בחירה גאונית לסיים אלבום כל כך מוצלח!

Roy1232

New member
נכון..../images/Emo13.gif

יש לי כל כך הרבה להגיד על האלבום הזה.. אלבום ממש טוב. רק חבל לי שאני פשוט לא יכול לשמוע את אמניזיאק
מתי האלבום הבא?

מחר ../images/Emo6.gif

זה יונתן.... חזרתי מדפנה
והעוגיות והזובלסקים והיה כיף... ד"א חשבתי שיש לך את אמנזיאק לא?
הממ המלצה שלי דפנה והעוגיות LIVE דבר גדול

Knives Out

New member
חחח, WTF? גם אני!

לא שמעתי אותו כמעט שנה והיום חזרתי לשמוע אותו! :)

Latisia

New member
גם אני חושבת שהוא ממש מדהים!

אני בכלל לא מבינה לא המון חושבים שהייל טו דה טייף לא נחשב למבין הטובים שלהם. הוא פשוט אלבום מעולה... חה היתה תקופה שהייתי ממש חורשת עליו, לא היה עובר יום בלי לשמוע אותו לפחות 4 פעמים ולא הייתי מפסיקה לנגן אותו בגיטרה. דווקא לאחרונה אני ממש מתה על we suck young blood P:

Knives Out

New member
המלצות..

בלי פירוטים מיותרים: Air - Talkie walkie & Moon Safari Bruce Springsteen - Nebraska

Anuerysm

New member
המלצה על אלבום

אוקי, אני יודע שלהמליץ על דבר פופולארי כל כך זה קצת מיותר אבל תמיד יש כאלה שלא נתקלו בו
Neil young - harvest כל השירים באלבום הזה גורמים לך להרגיש יותר טוב להרגיש מעודד כל שיר בדרך שלו אפילו שלא לכל השירים יש את התוכן המוזיקלי הכי מתוחכם בעולם ניל פוגע במקומות הכי טובים באוזן שלנו פשוט חובה לדעתי.

למעלה