שרשור סופ"ש

• פותח הנושא V e g
  • פורסם בתאריך

avki

New member
מה אתה דפוק? זה אחד הדיסקים

המיואשים והמדכאים ששמעתי...

avki

New member
על A Man Needs A Maid

Old Man,The Needle And The Damage Done ועוד. לפחות השירים האלה לי עושים עצב עמוק כזה. הם שירים נפלאים כמובן, אבל באים ממקום עמוק של זעקה וחוסר ישע.

mikaCreep

New member
אני אתה וכל השאר.[אהה! תרתי משמע.]

או- you and me and everyone we know. סרט יפהייפה שראיתי אתמול, עשוי מאוד טוב במאית מעולה. והפס קול גם כן מצויין. עוד סרט שראיתי לא מזמן-crazy. פשוט תראו אותו, הוא רטרו ומדהים
אלו הסרטים החדשים שבאמת מזכירים לי למה אני אוהבת קולנוע. ולהקות שאני חורשת עליהם בזמן האחרון- [מוכר וידוע] Foo Fighters,pixies,Air,The Crdigans,The Smashing Pumpkins בע אין לי כח. חוץ מזה המלצה לשיר Strokes and Regina Spektor - modern girls שהוא סתם כייפי ונעים באוזן

Latisia

New member
המלצה

למרות שאצלכם הסופ"ש כבר נגמר לפני חצי שעה בערך. אני ממליצה בחום על להקה בריטית אלמונית בשם fear of music. נראה לי שאפילו בבריטניה הם לא כאלה מוכרים, הגעתי אליהם דרך חברה שלי מהארץ שמכירה איזה מקורב לחברי הלהקה. הם בנתיים הוציא 2 איפים, הראשון נקרא על שמם. ניתן להוריד ולשמוע את השירים שלהם דרך האתר הרישמי שלהם (צירפתי לינק) ואני מצרפת גם לינק לקליפ שלהם. מומלץ במיוחד לאוהבי מיוז. נורא אהבתי את millions screaming ו- the creeps.

Latisia

New member
עוד קישור לקליפ מוזר שלהם..

אבל אני נורא אוהבת את השיר... הוא נקרא the creeps P:

המלצות

Marting grech - Open Heart Zoo אלבום מושלם, הבן אדם בן היה בן 18 כשהקליט את האלבום הזה, והוא אחראי על הכל. שלא לדבר על הקול שלו... תורידו את Martin Grech - Dali Martin grech - Open Heart Zoo ועוד לאוהבי הפרוג RPWL - World through My eyes Kino - Picture Spocks Beard - Octane וכל דבר של סטיבן ווילסון

למעלה