שרשור סופ"ש

V e g

New member
שרשור סופ"ש

?been there? done that ראיתם ציפור כחולה עפה בשמיים? זה המקום לספר על זה. גם מוסיקה טובה תתקבל בברכה. משהו שיטלטל אותי סופ"ש נפלא לכולם :)

Shame in you

New member
המלצה על סרט.

אני לא טובה בביקורת, אז אני רק אמליץ: "המאמין" עם ראיין גוסלינג. מדהים.

Paranoidd

New member
כשראיתי את זה

חשבתי כל הזמן שזו גירסא מסוימת לאמריקה איקס...

פוֹלי

New member
אני חזרתי למקורות השבוע...

שמעתי המון רדיוהד, קצת manic's, ballroom, ואפילו מצאתי את הדיסקים של space שתמיד הצליחו לשעשע אותי. בפינה הספרותית קראתי ספר די טוב בשם "שעות מתות" של אורי אדלמן (ז"ל). ולמרות הניסיון הדי ברור להיות מן ספר מתח בסגנון גרישם ושות' שאין לי המון חיבה לסגנונם הוא עדיין לא הרס לי את ההנאה וסיימתי אותו תוך יומיים בקריאה בכל מקום אפשרי (בעיקר בפקקים וברמזורים)... סופשבוע נפלא

InnocenceLost

New member
המלצותיי ../images/Emo3.gif

המלצה לסרט one perfect day מגניב לאללה (חוץ מהסוף הדרמטי מדי לטעמתי , אבל כל השאר באמת מעולה ) ומוזיקהה הממ.. שמעתי הרבה את האלבום האחרון של פלאסיבו meds שהוא באמת אחלה סופשבוע מעולה לכולם :)

kittycatbone

New member
הסימפוניה התשיעית

של בטהובן
חח סתם יצא לי לשמוע תהתחלה באיזה סרט והיה לי חשק לשמוע אותה עכשיו. ההתחלה שלה כל כך מדהימה, והסיום הגרנדיוזי והמושלם של הכוראל בפרק האחרון
חוץ מזה אני ממליצה לא להעביר את הסופשבוע בלמידה לתנ"ך כמו שאני עושה
או לפחות מנסה ולא מצליחה. X:

Paranoidd

New member
the postal service

הם אחלה של דבר... היתי ממליץ לכם לשמוע את האלבום give up ואומר שהוא הכי טוב אבל רק אותו אני מכיר שני השירים הראשונים בו קנו אותי בשמיעה הראשונה... כך שלא שמתי לב לשאר האלבום.. אני מניח שהוא טוב באותה מידה כי כשהוא התנגן ברקע לא שמתי לב למשהו חריג ... מזכירים לי נורא את death cab ..

:)

give up זה האלבום היחיד, בינתיים. מזכיר לך נורא את דת' קאב פשוט מאוד כי זה פרוייקט של בן גיבארד - הסולן (וללא ספק בעל ההשפעה הגדולה ביותר) של דת' קאב.

Latisia

New member
ציפור כחולה? בשמיים?

מה כמו בקיי פקס?! אממ תאמת אין לי על מה להמליץ כבר חודשים לא שמעתי משו חדש ומקורי ששווה להמליץ פה או איזה ספר. לאחרונה אני ארוב שומעת את בלונד רדהד שהם מעולם. וראיתי כמה סרטים מעניינים לאחרונה, כמו הסרט בבל עם בראד פיט וקייט משו. סרט מטריד אבל ממומלץ ! וזהו סוף שבוע נעים לכולם!

המלצה - מוסיקה

קיבלתי לאחרונה מספר אלבומים חדשים, נכון לעכשיו רק אחד ממש תפס אותי. הרכב בשם A Silver mt. Zion ששם האלבום הוא (נשימה עמוקה) He Has Left Us Alone But Shafts of Light Sometimes Grace the Corners of Our Rooms שם מפוצץ משהו, אבל שווה האזנה. זה נשמע כמו פס קול לסרט אפל במיוחד. קטעי פסנתר ארוכים אם נגיעות סמפלים קלות, כינור והרבה הרבה אווירה. זה דיי מטורף ושווה כל רגע (לטעמי). אזהרה: לא למי שרוצה מצב רוח שמח...או לרקוד נניח... האזנה נעימה

kittycatbone

New member
נשמע ממש מעניין!

אולי אני אשמע את זה... האם יש קטעים מובחרים שאפשר אולי לשמוע ככה כדי "לטעום" ?

תראי..

הייתי יכול להמליץ על טרק 1 ו- 5 אבל זה באמת בנוי כמו פס קול מתמשך. חשוב לשמוע מהתחלה עד הסוף לקבלת האפקט המירבי

The Girl Who

New member
תודה על ההמלצה!

שמעתי בינתיים שיר אחד ומאוד אהבתי...מתאים למצבי הנוכחי. שמעת אולי משהו משאר האלבומים שלהם?

לצערי לא...

זה האלבום הראשון שיש לי מהלהקה הזו....לא הגעתי לדברים אחרים עדיין..

אלג'יר- מנועים קדיייממממההה!!!!!

אלבום מפוצץ, אלבום טובב, סוף סוף מוזיקה ישראלית טובה! למרות שהוא יצא יחסית לפני הרבה זמן, רק עכשיו נתתי לו האזנה כמו שצריך, אני מבטיח לכם שלא תתחרטו. משהו טוב!

למעלה