שרשור סופ"ש

פוֹלי

New member
אני מקנאה בך...

הפעם הראשונה ששמעתי את מנועים קדימה היתה האזנה בלתי נשכחת. זה אולי אחד הדיסקים הכי טובים שיצאו בארץ.

e-shfiyut

New member
../images/Emo45.gif אחלה של אלבום.

שבוע אחרי שקניתי אותו הלכתי להופעה שלהם... בכל אופן אני ביומיים האחרונים שומעת arcade fire בעקבות המלצה של חברה (ולא בעקבות ארקדי גאיידמק
). בינתיים נהנית... גם לא ממש לריקודים

InnocenceLost

New member
אז אני אקח תעין הצהובה :)

עשיתם לי חשק לשמוע את הדיסק אז פשפשתי ומצאתי אותו (כןכן יש לי את המקורי) אך, וסתם משהו לא קשור.. לפני כמה ימים הייתי במרכזית ובדיוק שמעתי פראנויד אנדרויד וכל האנשים האלה מסביב ולראות כל אחד מתעסק בעסק בשלו מממ... יצרתי לי קליפ דמיוני בראש :) היה מגניב

jony84

New member
סוף שבוע קצת מבוזבז

יש לי מתכונת מחר אז אני לא בדיוק יוצא מהבית הרבה. שזה אומר לשבת על הכיסא ולהקשיב למוזיקה עם ספר מיקוד דבוק ליד חח. אמממ בדיוק היום נזכרתי בשיר המדהים וידאוטייפ. כולם פה בבלוג בטח כבר מכירים את השיר בעל פה אבל אני חייב לשים פה את המילים שלו כי הוא פשוט שיר כל כך כנה. וזה מה שמשך אותי אליו. הוא אומר שזו הדרך שלו להגיד שלום כי הוא לא מסוגל לעשות את זה פנים מול פנים. לרדיוהד יש המון שירים שהתוכן שלהם כל כך לא מובן לי. ואני יושב וקורא את המילים ופשוט לא מחבר בין הבית הראשון לשני אבל בשיר הזה הכל כל כך ברור. וזה אפילו לא גורם לשיר להיות שקוף או שטחי. ההפך. זה הקסם שלו לפי דעתי. When I'm at the pearly gates This will be on my videotape, my videotape Mephistopheles is just beneath and he's reaching up to grab me This is one for the good days and i have it all here In red, blue, green Red, blue, green You are my center When i spin away Out of control on videotape On videotape On videotape On videotape This is my way of saying goodbye Because I can't do it face to face I'm talking to you after it's too late From my videotape No matter what happens now I won't be afraid Because I know today has been the most perfect day I've ever seen. זהו. אני ממליץ לראות את הגרסא של הבייסמנט כשזה רק יורק והפסנתר. לפי דעתי השיר צריך להישאר בלדה. בלי תוספות. (יש גירסא בבונרו מ2006)

kittycatbone

New member
לא יצא לי האמת

לשמוע את השיר... אני חושבת. או שכן אבל רק איזה פעם אחת ואני לא זוכרת כלום. בכל מקרה, המילים ממש ממש יפות

Knives Out

New member
אם כבר בנושא - Arpeggi הראשון

לאחרונה אני לא מפסיק לשמוע את הגרסה הראשונה והמדהימה של Arpeggi שהיא: 1) ללא תופים 2) ללא גיטרות 3) תזמורת נצרת אם אני לא טועה, לא יודע אם זה סתם שם או שהם באמת מפה, שג'וני הביא 4) הקלטת הלייב הכי איכותית ששמעתי בחיים שלי, נשמע כאילו זה באולפן, אין כפיים, אין כלום(אולי זה באמת באולפן) 5) מדהים. מדהים.

V e g

New member
היא אכן גירסא מדהימה

סוף סוף עוד מישהו אומר את זה. וזה לא סתם שם, הם מפה הנצרתים. הסולנית בעבר התראיינה כמה היא אהבה לעבוד עם ת'ום, למרות שלא הכירה בכלל את המוסיקה שלהם. למרות ההקלטה הסבירה, אני מקווה שתצא גירסא דומה באולפן עם ה-Odnes Martenot שג'וני מנגן בו ושאר כלי-הקשת...

kittycatbone

New member
יאללה נצרת!

חחח XD סתם. אבל מה, זה פה לידי
כלמקרה, גם אני ממש אוהבת את הגירסא הזאת
היא יותר חזקה לדעתי מהגירסא ה"קצבית" יותר. יש בה משהו מושך כזה ומהפנט... עם הנבל (אם זכרוני לא מטעני?) ובכלל תזמורת .. זה פשוט יפה

Knives Out

New member
בהתחלה לא אהבתי את הגרסה הזאת..

בהתחלה חשבתי שזה שיר דל ומשעמם ויצאתי נגדו, והחלטתי שרדיוהד עושים שטויות. אחרי הרבה זמן של השכלה מוסיקלית, מאז 2005, הספקתי להבין פה ושם בנושאים מגוונים במוסיקה ולפתח טעם מוסיקלי לבד, והגרסה הקצבית גרמה לי לחשוב כי רדיוהד יכולים להגיע שוב לשיאים חדשים. השיר גדול. עכשיו חזרתי לגרסה האיטית, העדינה והמתמשכת הזאת, והיא פשוט מקסימה אותי. במכונית, שמתי דיסק של פלייליסט שהכנתי, מ10 שירים, והשיר הפותח היה הArpeggi הזה. אבא שלי התחרפן ואמר שזה משעמם(והוא גם מעריץ דגול) ואני רק סיננתי מבין השיניים שלי שבהתחלה זה משעמם אבל זה משתפר. לא הקשיבו לי. סאמק. אגב, הפלייליסט יצא לי מגניב אז אני אפיץ אותו. ניסיתי לגוון פה ולמצוא דברים שלא הרבה מכירים. הטראק האחרון כאן הוא פשוט עצום, ואני כל כך שמח שמצאתי אותו לסיים את הקרשנדו שנבנה לאורך הדיסק. אם אתם בוחרים להאזין, אני מציע שתורידו הכל ותשמעו באותו הסדר..! בקשר לטראק האחרון - אין סיכוי בעולם שתמצאו, אני אעלה את זה מחר(אולי מי שממש טוב, ימצא). Radiohead - Arpeggi ( BBC ETHER) Andrew Bird - Beware Smog - Diamond Dancer Devendra Banhart - Dragonflys Grizzly Bear - Little Brother Animal Collective - Loch Raven The Arcade Fire - Accidents Venetian Snares - Lioness Autechre - under BOAC Buddhist Monks of Maitri Vihar Monastery -Three monks with bowls and cymbals למה לכל הרוחות אני מפרסם את זה כאן? אני אפתח כבר אשכול או משהו. סאמק חבל.

Knives Out

New member
אני מתכונן למגן בהיסטוריה, ואם אני אשמע..

אם אני אשמע עוד מילה אחת על מנדטים מסוג C אני אחתוך כאן למישהו את הנחיר

למעלה