בהתחלה לא אהבתי את הגרסה הזאת..
בהתחלה חשבתי שזה שיר דל ומשעמם ויצאתי נגדו, והחלטתי שרדיוהד עושים שטויות. אחרי הרבה זמן של השכלה מוסיקלית, מאז 2005, הספקתי להבין פה ושם בנושאים מגוונים במוסיקה ולפתח טעם מוסיקלי לבד, והגרסה הקצבית גרמה לי לחשוב כי רדיוהד יכולים להגיע שוב לשיאים חדשים. השיר גדול. עכשיו חזרתי לגרסה האיטית, העדינה והמתמשכת הזאת, והיא פשוט מקסימה אותי. במכונית, שמתי דיסק של פלייליסט שהכנתי, מ10 שירים, והשיר הפותח היה הArpeggi הזה. אבא שלי התחרפן ואמר שזה משעמם(והוא גם מעריץ דגול) ואני רק סיננתי מבין השיניים שלי שבהתחלה זה משעמם אבל זה משתפר. לא הקשיבו לי. סאמק. אגב, הפלייליסט יצא לי מגניב אז אני אפיץ אותו. ניסיתי לגוון פה ולמצוא דברים שלא הרבה מכירים. הטראק האחרון כאן הוא פשוט עצום, ואני כל כך שמח שמצאתי אותו לסיים את הקרשנדו שנבנה לאורך הדיסק. אם אתם בוחרים להאזין, אני מציע שתורידו הכל ותשמעו באותו הסדר..! בקשר לטראק האחרון - אין סיכוי בעולם שתמצאו, אני אעלה את זה מחר(אולי מי שממש טוב, ימצא). Radiohead - Arpeggi ( BBC ETHER) Andrew Bird - Beware Smog - Diamond Dancer Devendra Banhart - Dragonflys Grizzly Bear - Little Brother Animal Collective - Loch Raven The Arcade Fire - Accidents Venetian Snares - Lioness Autechre - under BOAC Buddhist Monks of Maitri Vihar Monastery -Three monks with bowls and cymbals למה לכל הרוחות אני מפרסם את זה כאן? אני אפתח כבר אשכול או משהו. סאמק חבל.