שרשור סטטיסטיקה והתפקדות לשנה לועזית חדשה

ריהותם

New member
שרשור סטטיסטיקה והתפקדות לשנה לועזית חדשה

בנות יקרות,שנה חדשה נפתחה בפנינו,שנת סוף העולם
,ואיתה חודש חדש. אז... בדצמבר הקרוב כתבנו 1384 הודעות אחרי שבנובמבר נכתבו 1428,ע"י אותו מספר משתמשים. ולהלן פירוט טבלת החפירות לחודש דצמבר 2011 המשתמשיות שכתובות הן משתמשות שכתבו 10 הודעות ומעלה,מי שכתבה פחות לא נמצאת בסטטיסטיקה (12) Noa L black (12) That McGirl (14) Ruth Fletcher (17) rachel malasa (19) Serena16 (22) Ms Brightside D (34) noa2ibiza (37) Little Ray (67) Hadar AllStar (80) Lady Madrid (92) Lex 1 (98) ריהותם והשלישיה הפותחת (129) אמנדה האחת
(235) RockinKeren קרן,משאלתך סוף סוף התגשמה
ומי אם לא (286) Adimenzer1
אבל!!!!וזה אבל מפתיע,נמאס לי מזה שעדי אדמה,אז אני מאדימה את קרן ונוגה!
מזל טוב לכן ועכשיו,שרשור התפקדות לשנת 2012-ותזכרו שמי שמפתקדת עכשיו מתפקדת לכל השנה

ריהותם

New member
שרשור התפקדות!

קוראים לי:
יצאתי לאוויר העולם:
ותק:
מוצא גיאוגרפי:
דרגה:
קומיוניקציה:
חצי הכוס המלאה:
חצי הכוס הריקה:
איך עברה עליי השנה?:
הם חגגתי את השנה החדשה?:
שאיפות עתידיות:
מתנגן:
פרופיל:
מוטו:
איחול לפורום לשה החדשה: שתהיה לכולן שנה אזרחית מעולה וחודש מהמם.

ריהותם

New member
מתפקדת

קוראים לי:
רותם
יצאתי לאוויר העולם:
28.7.1993
ותק:
18
מוצא גיאוגרפי:
מודיעין המהממת
דרגה:
מלש"בית בדרכי להיות טירונית
קומיוניקציה:
מסרים,פייסבוק
חצי הכוס המלאה:
היה אחלה חודש בכללי,עבודה,חברים,סרטים
חצי הכוס הריקה:
קטעים מעצבנים
איך עברה עליי השנה?:
הייתה אחלה של שנה ללא ספק,מהלחץ של הבגרויות ועד החופש הטוטאלי,ועכשיו שוב ללחץ מטורף.
האם חגגתי את השנה החדשה?:
לא
שאיפות עתידיות:
להתגייס,להסתדר בצבא.
מתנגן:
Red Hot Chili Peppers-I'm With You Me And My Friends Cornershop-Brimful Of Asha Fatboy Slim Mashup Foo Foghters-Wasting Light
פרופיל:
מוטו:
אלוהים נמצא בפרטים הקטנים
איחול לפורום לשה החדשה:
שיהיה פורה ומשגשג ובניהולי המהמם!ושיצטרפו עוד בנות ושמי שנמצאת תישאר ויהיו הרבה מפגשים שאוכל להיות בהם!

ריהותם

New member
חחח כפרה

אני עדיין אהיה פה,הרבה פחות ובהתחלה אני לא יודעת א אהיה בכלל אבל אני אשתדל להתעדכן כל יום,אז חסר לכן שאתן זמניחות!

Adimenzer1

New member
בהצלחה בגיוס

ובא לך לענות לי על שאלה? מה עושים ביום המא"ה?

ריהותם

New member
תודה,את עוד תיפרדי ממני שוב

ביום המא"ה הצבא בודק יכולו ת של בנות ובנים שיש להם פרופיל 64 ומטה שאינן נבדקות בצו הראשון.למשל-יכולת עמידה מול קהל,התמודדות במצבי לחץ,הבנת טקסט מסוים והסברתו,ועוד כל מיני דברים.והיה משהו נורא שאת יושבת במשך 10 דקות מול מסך שחור וכל פעם שמופיע ריבוע אדום את צריכה ללחוץ על רווח.

RockinKeren

New member
מתפקדת וכאלה. D:

אני לא יכולה לראות יותר לימודים.
קוראים לי: קרן. 8)
יצאתי לאוויר העולם: 4.11.95
ותק: 16
מוצא גיאוגרפי: ממ. הקיבוץ שמאחורי הפארק.
דרגה: יא' . >.<
קומיוניקציה: keren4562 טוויטר.
חצי הכוס המלאה: החופש שהיה ומה שהוא כלל
, עבודה
, התחלתי לחזור לציונים אנושיים במתמטיקה (80+82), בארסה
ועוד כל מיני דברים קטנים כאלה. :)
חצי הכוס הריקה: נמאס לי כבר מבית ספר. אני לא חושבת שאני אצליח לעבור את השנה בשלום ואני ממש מדוכאת בגלל זה. אבל למי אכפת?
איך עברה עליי השנה?: באופן דיי מושלם. היו גם כמה דברים רעים, שגרמו לפקפק בחיים ולפחד מהמוות. אבל חוץ מזה הייתי כל הזמן בבועה משלי שהייתה דיי מושלמת. סוג של הגשמתי את החלום שלי ב2011 (אומנם לא התחתנתי עם מסי, אבל אם להיות ריאליסטית - הגשמתי את החלום שלי
) תכלס בארסה עשתה לי את השנה.
ובלעדיהם כנראה הייתי הופכת להיות אימו חותכת ורידים (ואני לא צוחקת
)
האם חגגתי את השנה החדשה?: להיות בטאמבלר ולנשק ב12 בלילה את הסמל שבחולצת בארסה שלי, נחשב?
כי אם לא... אז לא.XD
שאיפות עתידיות: בגלל שזה 2012 צריך משהו עמוק.
לחזור לעצמי, כמה שיותר מהר. כי עוד מעט נכנסים לתקופה הכי קשה ולחוצה שיכולה להיות ואני ממש לא מוכנה לזה. להפסיק לפחד ולהתחיל להיות מי שאני באמת. להתחיל להצליח בלימודים
ו.... לעשות הרבה כסף בבייביסיטרים?
מתנגן: השיר המציק הזה של רונאלדו וניימאר~
פרופיל: לקראת סיום 2011 התחלתי להיזכר בדברים הטובים. אוף ממש עצוב לי עכשיו. אני לא רוצה להיות פה, אני רוצה להיות שם.
מוטו: Only the Strong Survive. (גם להיות עקרבית, גם לאהוב מקפליי וגם לשבת כל היום ממול סיכומים בהיסטוריה - זה מה שקורה.XD)
איחול לפורום לשנה החדשה: שנמשיך להיות הפורום הכי יפה בעולם.
ושיצטרפו עוד בנות. ושתזכו לפגוש את מקפליי השנה כי הם יבואו לארץ ואנחנו נדחוף את המקפרוג'קט האלה הרחק הרחק כך שאנחנו נהיה שורה ראשונה.

RockinKeren

New member
אני אוהבת אותך, מאוד.

אבל אני עדיין רוצה להיות שם, אני שייכת לשם, לא לפה.

ריהותם

New member
אנחנו לא נדחוף את המקפרוג'קט

כי אנחנו נדאג שלא יהיה מקפרוג'קט

Adimenzer1

New member
להיות בטאמבלר ולנשק חולצה לא נחשב

לחגוג, אבל לדבר עם עדי בטלפון בהחלט נחשב

AND A HAPPY NEW YEAR~

קוראים לי: נוגה. הלו. *מנופפת* יצאתי לאוויר העולם: 4.12. ותק: 24 חורפים. מוצא גיאוגרפי: נעה ונדה על קו בני-ברק וירושלים. דרגה: אר. שנה חמישית במכללה, איי גס. קומיוניקציה: מסרים.
חצי הכוס המלאה: היה חנוכה. כן. וביליתי עם חברות, וירד גשם, והיה לי יומולדת (אוי, דצמבר, לט מי לאב יו), והיה מפגש! חצי הכוס הריקה: עוד 4 שיעורים לסיים את התואר. רק ארבעה. איי קן דו איט. איך עברה עליי השנה?: סביר, אני חושבת. לא רעה. טסתי לאנגליה, אז אני מניחה שזה נהדר.
הם חגגתי את השנה החדשה?: בטח. בטאמבלר. עם כל שאר האנשים האוסום לגמרי.
שאיפות עתידיות: לסיים את התואר, לכתוב הרבה, לקרוא הרבה, לשפר את הגרמר שלי (
בושה. בושה), להתקבל לתואר שני. להיפגש עם אנשים שאני רוצה. לטוס לאנגליה שוב. מתנגן: הפסקול של הפאנפיק (ווינססט. קרן, עדי, תקראו) Blue Skies From Rain. מדהים.
פרופיל: אשכרה תמונת פרופיל. XD מוטו: לא לדחות דברים ולישון הרבה ולהשקיע. זה שווה את זה בסוף. איחול לפורום לשה החדשה: שניפגש כולנו שוב בקרוב. ושנמשיך להיות אוסום. ושיהיו פה עוד פיקים. (ושאני אכתוב עוד פיקי מקפליי.
)

RockinKeren

New member
אני חושבת שהגיע הזמן

שתגשימי את האיחול שלך ותתחילי לכתוב לנו פיקים~
הפורום באמת צריך פיקים, והגיע הזמן שאת תעשי כאלה.
תשלחי את הווינססט, אני אקרא.
והתמונה שלך מאוד חמודה,ביטצ'.

למעלה