שרשור סטטיסטיקה והתפקדות לשנה לועזית חדשה

Adimenzer1

New member
You DO know it's 178000 words, right?

Adimenzer1

New member
אני בקושי קוראת פיקים על כדורגל כרגע..

אין לי שום כוונה לקרוא 178,000 מילים
או או או! בהצלחה בתואר! ומה את רוצה ללמוד לתואר שני?
לייק על האיחול לפורום!

אלו 178K של גאונות צרופה וכאבי לב.

אנגסט במיטבו. זה יקרע לך את הלב ויחבר אותו מחדש. אני ישבתי ובכיתי מול המסך. דמעות וכל זה. תקראי. תואר שני - ספרות אנגלית וכתיבה יוצרת. *-* כבר יצרתי קשר (בערך) עם בר-אילן. נראה מה יקרה הלאה. (הה, וברור שתאהבי את האיחול שלי. XD)

Adimenzer1

New member
מתפקדת

קוראים לי: עדי
יצאתי לאוויר העולם: 23/1/1995
ותק: 16
(אני לא מאמינה שהחודש זה כבר 17!
)
מוצא גיאוגרפי: אי שם בצפון הרחוק (לא באמת. פשוט לרוב כאן הכנרת רחוקה ונחשבת מאוד צפונית
)
דרגה: י"א
קומיוניקציה: טוויטר Adi_Menzer, פייסבוק Adi Menzer, מסרים וטאמבלר: adimenzer.tumblr.com (ואני מקווה שזאת הפעם האחרונה שאני משנה את הכתובת של הטאמבלר שלי
)
חצי הכוס המלאה: מפגש
הייתי אצל קרן (הנה, הכנסתי את זה. טוב לך?). מסע בראשית! היה. כל. כך. מדהים!
חצי הכוס הריקה: מתמטיקה
והצבא מעצבן אותי ברמות מטורפות!
איך עברה עליי השנה?: היו חלקים מדהימים, רוב השנה.. עדיף שאני לא אדבר על זה.
האם חגגתי את השנה החדשה?: הממ. כן. נסעתי עם כמה חברות למסעדה ואחר כך הלכנו אל אחת מהבנות והסתובבנו קצת בטיילת של עין גב וראינו את הזיקוקים של טבריה ושל כפר חרוב (או מבוא חמה? משהו שם למעלה בגולן). ואחר כך שתי חברות באו אליי והלכנו לחדר של אח שלי לעשות לילה לבן. וישנתי אחת עשרה וחצי שעות בלילה בין ראשון לשני.
שאיפות עתידיות: לסיים כבר עם המבחן במוזיקה שאני כל כך נלחצת ממנו. לעבור את הבגרות באנגלית בשלום...
מתנגן: The All-American Rejects שבהחלט הייתה ה-להקה בשבילי בשנה האחרונה.
פרופיל: מהמפגש
אני ממש אוהבת את התמונה הזאת...
מוטו: "It's your life. You don't know how long it's gonna last, but you know it doesn't end well. You've gotta move forward... as soon as you can figure out what that means."
איחול לפורום לשה החדשה: שיצליח ולא ייכנס לשנת חורף שנמשכת כל השנה, שיצטרפו עוד בנות שלא ינטשו ושיהיו לנו הרבה מפגשי פורום כי זה תמיד טוב ותמיד כיף

Ms Brightside D

New member
מתפקדת

קוראים לי: ענבל, אנה-בל, מירון. יצאתי לאוויר העולם: 2.10.95 ותק: 16 מוצא גיאוגרפי: רחובות
דרגה: י"א
קומיוניקציה: פייסבוק- Inbal lily shubeli miron חצי הכוס המלאה: החודש נגמרת מחצית א'!
(מה שאומר שכבר עברנו חצי!), חצי הכוס הריקה: זה שנגמרת המחצית לא מזיז למורים בלתת לנו שבוע חופש ממבחנים. זה פשוט לא נגמרר!
איך עברה עליי השנה?: היו רגעים יותר טובים, היו רגעים קצת פחות, בכללי היה סבבה
הם חגגתי את השנה החדשה?: מה אני נוצריה?!
שיקסעעעעעעעעעעעע. חח סתם לא, חגגתי יום לפני עם חבר שלי בכיף אבל ביום שבת לא עשיתי כלום כי יום אחרי זה היה לי מבחן ענקי על הבוקר. ע"ע הביצפר שלי מנ-מנ-מניאק. שאיפות עתידיות: להגיע לשגרה כל שהיא. להתרגל לעובדה שבעוד חודשיים החיים שלי נגמרים ומתחילה סדרת הרציחות שנקראת בגרויות י"א. מתנגן: Mcfly- Ultravaiolet (כן, זה הצלצול שלי, ולא, לא בא לי לענות לך ילדה מפגרת שחופרת לי.) פרופיל: דאגי. המקסים. והחכם. במשפט שבהחלט מסכם לי את כל שנת 2011 ואת חוויות מקפליי בעולם. טום והשירותים
מוטו: "כשפומבה היה צעיר... חזיר יבלות צעיררררר! הריח שהפיץ היה איום ונורא.. כל חיות הסוואנה ברחו במהרה... הקונה מטהטההה!" איחול לפורום לשנה החדשה: בנווות, שתהיה שנה אחלה, מלאת הצלחות מסוקסות כמו הבנים שלנו בתמונת עירום לאחר זכייה בתוכנית ריאלטי מטופשת. (כן ירבו תוכניות ראילטי שבהן הבנים מתחייבים להצטלם בעירום תמורת הצבעות. שרמוטות) מי ייתן, והרביעייה המטופשת האהובה עליי יבינו את תובנת ארץ ישראל האהובה ויחליטו שהם באים להופיע פה, ואז גם לגור פה וזה.. בקיצור, שנה מקסימה לכולכן!

RockinKeren

New member
it's about fucking time

אני כ"כ עומדת לאבד את האדום שלי חודש הבא, אבל זה נחמד לראות שחזרתי לעצמי לפחות החודש.

Adimenzer1

New member

איזה מוזר זה לראות את השרשור תמונות עכשיו כשהשחור שלי מודגש
המספר הודעות זה מה שהיה כולל השרשור תמונות או לא כולל? ומזל טוב פקאצה וביטצ'
הגשמתן את החלום שלכן

למעלה